Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- Dinos_Liverpool
Re: Ανακοινώσεις συνδέσμων και συζήτηση επί αυτών
Διαγραφή δεν μπορεί να γίνει από μας. Μονο μπαν. Εγώ μπαν δεν σου κάνω από τη στιγμή που δεν έχεις κάνει τίποτα κακό!
Τα έχεις με μένα και όχι γενικά με το site, από το γνωστό θέμα στο γνωστό τόπικ. Δεν έχεις κάνει ποτέ τον κόπο να έρθεις στη θέση μας...Κρίμα!
Εγώ, παρ όλα αυτά, δεν θέλω να αποχωρήσεις!
Τα έχεις με μένα και όχι γενικά με το site, από το γνωστό θέμα στο γνωστό τόπικ. Δεν έχεις κάνει ποτέ τον κόπο να έρθεις στη θέση μας...Κρίμα!
- kataramenos5
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Παλικαρια το θεμα δεν ειναι ο paokmanis αλλα απαντησεις σαν αυτη.Ο τυπος εχει 1 ποστ που λασπωνει τους συνδεσμους 2 που λενε να φυγει οΤουντορ και 4 για to λινκ monokoula .και καθεστε και συζητατε σοβαρα μαζι του και λετε οτι μπορει να υπαρξει προβλημα.Τα χω ξαναγραψει ,τα χω πει με mail (sourme διαβαζεις?) αυτες οι συμπεριφορες διωχνουν κοσμο οπως ο Ταγμα,ο dimbar,ο κατ και αλλοι.Αποφασιστε τι σαιτ θελετε να ξερουμε κι εμεις.Το να μπαινουμε να διαβασουμε για τη καψουρα μας και να μας μπριζώνουν συνεχεια δεν αντέχεται.Dinos_Liverpool έγραψε:Ναι, τόσο πολύ!
ΟΚ, το δημοσίευσα, αλλά εάν το τόπικ γίνει αρένα, θα έχουμε πρόβλημα.
Περιμένω απαντήσεις μέσα στα επιτρεπτά πλαίσια!
Ντινο πρεπει να σαι ο πιο γλυκος και υπομονετικος ανθρωπος του κοσμου(ειλικρινά) αλλα καπου πρεπει να υπαρχει ενα μετρο εφοσον λειτουργεις σαν μοντ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Παρ 06 Νοέμ 2015, 23:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
σας πειραξε το ταραξιες που ειπα,προσπαθησα να εξηγησω καλυτερα αυτο που εννουσα σε πολυ κοσμιο τροπο με το μελος "dinos_liverpool",μπορει να μην βγηκε καποια ακρη αλλα θαρρω οτι ουτε το προσβαλα το παλικαρι ουτε τπτ.στη συνεχεια εγραψα στο μελος pgetsos οτι μπορει λογω συναισθηματισμου να το παρακανα με την φραση ταραξιες και οτι το νοημα αυτου που ειπα πρακτικα ηταν,οτι χαρηκα που επιτελους μπορω να παρω την οικογενεια μου και να δω εναν αγωνα ποδοσφαιρου μη εχοντας στο κεφαλι μου ολη την ωρα το αν θα γινει το παραμικρο ,οσοι το εκλαβατε αλλιως προβλημα σας αν θιχτηκατε.εγω τουλαχιστον δεν κατεκρινα κανεναν για την αποψη του,ουτε τα 2 ατομα που ανοιξαμε μια μινι-κουβεντα αλλα ουτε και τους υπολοιπους που λεγανε τρολλερ κλπ.και ερχεται ενας κυριος και μου λεει οτι κανω ασφαλιτικη προπαγανδα και ξαφνικα τα περι προσβολης κλπ πανε περιπατο δηλαδη εμενα ο κυριος αυτος δεν με προσβαλε καθολου και μαλιστα σε προσωπικο επιπεδο κατι που εγω δεν εκανα για κανενα απο τα ατομα που ειχαμε διαφορετικες αποψεις.του διαγραφεται το μνμ και ξαφνικα του το ξαναπερνατε σαν να ειναι ολα κομπλε.το αν εσεις ή η πλειοψηφια απο εσας δεν δεχεται μια διαφορετικη αποψη δεν σας δινει το δικαιωμα να μου λετε οτι κανω γκεμπελισμους προς τους συνδεσμιτες και αλλα τετοια.αλλα ποιος χεστηκε για ενα μελος το οποιο εχει 5 ποστ,μαλλον κρινεται τον αλλο απο τον αριθμο των ποστ με κλιμακες σε φαση 0-20 τρολλ...50000+ Κουδας.
Να διευκρινιστεί ότι μόνο τα μέλη με <150 ποστ έχουν έλεγχο στις δημοσιεύσεις.
Και δεν κρίνεται κανείς από τον αριθμό των δημοσιεύσεων του αλλά από το περιεχόμενο και την ποιότητα αυτών.
Είσαι μέλος 1.5 μήνα και δεν έχεις κάνει ένα θετικό σχόλιο για την ομάδα! Μόνο δύο που λες να φύγει ο Τούντορ. Πως θες να σου απαντήσουν όταν μετά κρίνεις με αυτόν τον τρόπο μια μεγάλη μερίδα του λαού του ΠΑΟΚ;
Ειλικρινά ρωτάω, τόσο καιρό δεν έχεις βρει κάτι όμορφο στην ομάδα για να γράψεις ένα "Καλή η ομάδα σήμερα" "Μπράβο στον τάδε παίχτη, καλή προσπάθεια" από τότε που γράφτηκες; Μόνο να φύγει ο Τούντορ;
Έστω και στο χάντμπολ ένα μπράβο για τη νίκη
Και δεν κρίνεται κανείς από τον αριθμό των δημοσιεύσεων του αλλά από το περιεχόμενο και την ποιότητα αυτών.
Είσαι μέλος 1.5 μήνα και δεν έχεις κάνει ένα θετικό σχόλιο για την ομάδα! Μόνο δύο που λες να φύγει ο Τούντορ. Πως θες να σου απαντήσουν όταν μετά κρίνεις με αυτόν τον τρόπο μια μεγάλη μερίδα του λαού του ΠΑΟΚ;
Ειλικρινά ρωτάω, τόσο καιρό δεν έχεις βρει κάτι όμορφο στην ομάδα για να γράψεις ένα "Καλή η ομάδα σήμερα" "Μπράβο στον τάδε παίχτη, καλή προσπάθεια" από τότε που γράφτηκες; Μόνο να φύγει ο Τούντορ;
τα περι προσωπικης προσβολης που ειπα πηγανε περιπατο.και ξαναλεω ποιος χεστηκε για το μελος με τα 5 ποστ αν το προσβαλουνε η οχι.δηλαδη μελη με 150> ποστ δεν περνανε ελεγχο?οποτε ο καθενας με 150> μπορει να λεει οτι γουσταρει σε οποιον γουσταρει?ωραια πολιτκη.....pgetsos έγραψε:Να διευκρινιστεί ότι μόνο τα μέλη με <150 ποστ έχουν έλεγχο στις δημοσιεύσεις.
ελα να δεις στο γηπεδο του μπασκετ αν λεω καλα λογια η ελα στο βολλευ μεθαυριο με τον αρη να δεις αν λεω καλα λογια,επειδη σιχαθηκα ορισμενους και ορισμενα γενοτα στο ποδοσφαιρο και βγαζω κακια χυμα(την οποια αμα θες στην αιτιολογω αλλα εκει να δεις πως θα πεσουνε να με φανε,αν με ειπαν 2-3 φιλοι αεκτση για ενα λινκ αμα πω αυτα που πιστευω για το ποδοσφαιρο θα με πουν κολογαυρο) δεν σημαινει οτι δεν βρισκω τιποτα ομορφο στο συλλογο.εκτος ΑΝ για σενα το φορουμ ειναι ο καλυτερος τροπος συνευρεσης με φιλαθλους και ξεπερνα τα γηπεδα,τις καφετεριες κλπ
τα περι προσωπικης προσβολης που ειπα πηγανε περιπατο.και ξαναλεω ποιος χεστηκε για το μελος με τα 5 ποστ αν το προσβαλουνε η οχι.δηλαδη μελη με 150> ποστ δεν περνανε ελεγχο?οποτε ο καθενας με 150> μπορει να λεει οτι γουσταρει σε οποιον γουσταρει?ωραια πολιτκη.....pgetsos έγραψε:Να διευκρινιστεί ότι μόνο τα μέλη με <150 ποστ έχουν έλεγχο στις δημοσιεύσεις.
ελα να δεις στο γηπεδο του μπασκετ αν λεω καλα λογια η ελα στο βολλευ μεθαυριο με τον αρη να δεις αν λεω καλα λογια,επειδη σιχαθηκα ορισμενους και ορισμενα γενοτα στο ποδοσφαιρο και βγαζω κακια χυμα(την οποια αμα θες στην αιτιολογω αλλα εκει να δεις πως θα πεσουνε να με φανε,αν με ειπαν 2-3 φιλοι αεκτση για ενα λινκ αμα πω αυτα που πιστευω για το ποδοσφαιρο θα με πουν κολογαυρο) δεν σημαινει οτι δεν βρισκω τιποτα ομορφο στο συλλογο.εκτος ΑΝ για σενα το φορουμ ειναι ο καλυτερος τροπος συνευρεσης με φιλαθλους και ξεπερνα τα γηπεδα,τις καφετεριες κλπ
paokmanis έγραψε:σας πειραξε το ταραξιες που ειπα,προσπαθησα να εξηγησω καλυτερα αυτο που εννουσα σε πολυ κοσμιο τροπο με το μελος "dinos_liverpool",μπορει να μην βγηκε καποια ακρη αλλα θαρρω οτι ουτε το προσβαλα το παλικαρι ουτε τπτ.στη συνεχεια εγραψα στο μελος pgetsos οτι μπορει λογω συναισθηματισμου να το παρακανα με την φραση ταραξιες και οτι το νοημα αυτου που ειπα πρακτικα ηταν,οτι χαρηκα που επιτελους μπορω να παρω την οικογενεια μου και να δω εναν αγωνα ποδοσφαιρου μη εχοντας στο κεφαλι μου ολη την ωρα το αν θα γινει το παραμικρο ,οσοι το εκλαβατε αλλιως προβλημα σας αν θιχτηκατε.εγω τουλαχιστον δεν κατεκρινα κανεναν για την αποψη του,ουτε τα 2 ατομα που ανοιξαμε μια μινι-κουβεντα αλλα ουτε και τους υπολοιπους που λεγανε τρολλερ κλπ.και ερχεται ενας κυριος και μου λεει οτι κανω ασφαλιτικη προπαγανδα και ξαφνικα τα περι προσβολης κλπ πανε περιπατο δηλαδη εμενα ο κυριος αυτος δεν με προσβαλε καθολου και μαλιστα σε προσωπικο επιπεδο κατι που εγω δεν εκανα για κανενα απο τα ατομα που ειχαμε διαφορετικες αποψεις.του διαγραφεται το μνμ και ξαφνικα του το ξαναπερνατε σαν να ειναι ολα κομπλε.το αν εσεις ή η πλειοψηφια απο εσας δεν δεχεται μια διαφορετικη αποψη δεν σας δινει το δικαιωμα να μου λετε οτι κανω γκεμπελισμους προς τους συνδεσμιτες και αλλα τετοια.αλλα ποιος χεστηκε για ενα μελος το οποιο εχει 5 ποστ,μαλλον κρινεται τον αλλο απο τον αριθμο των ποστ με κλιμακες σε φαση 0-20 τρολλ...50000+ Κουδας.
το ματς με πανθρακικο και καλλονη ειναι υψηλου κινδυνου ως γνωστον
1000 ματαδες στο δρομο
fbi cia στο γηπεδο
και οι οικογενειες δεν βγαινουν απο το σπιτι
καλα στο γηπεδο επικρατει φοβος μη πεσει κανενα σπορακι απο τα επισημα και λερωθουν τα καρεκλακια
τις προαλλες ενα νιανιαρο ειρξε τον χυμο κατω
αστα να πανε ΠΑΟΚ-πανθρακικος = βαγδατη
και βεβαια καθε οικογενεια θελει να δωσει 50 γιουρα αλλα τρεμει ξερεις τι ειναι να ακουνε τα παιδια
οχι τον μακ στην κορυφη?ΑΙΣΧΟΣ
ΥΓ φιλος αυριο δεν θα πανε οι σφ σουπερ μαρκετ μπορεις επιτελους να πας με το φαμιλι να ψωνισεις χωρις να φοβασαι
δεν κοβεις τις παπαριες λεω εγω καλυτερα?
ΥΓ βρε βρε νεοσ μπλε? διαλεξε μερα ωρα και τοπικ να παρεις το βαπτισμα του πυρος...

Στο βόλεϊ εμείς 
Και πληροφοριακά το φόρουμ έχει θέματα για όλα τα τμήματα. Γράψε για το μπάσκετ και το βόλεϊ τότε.
Μπαίνουν πολλοί... περίεργοι στο φόρουμ, δε σε ξέρουν όλοι από χθες, μη περιμένεις καλύτερη αντιμετώπιση όταν σε 1.5 μήνα έχεις ποστ ΜΌΝΟ κατά του Τούντορ και των συνδέσμων.
Γιατί να υποθέσω λοιπόν ΕΓΏ, σαν Πέτρος, ότι εσύ δε θες απλά να προκαλέσεις;
Άσχημες οι προσωπικές υποθέσεις αλλά όχι τελείως αδικαιολόγητες, νομίζω καταλαβαίνεις γιατί
Τέλος από μένα γιατί άκρη δε βρίσκω

Εσύ αυτά κατάλαβες από ότι σου λέω... Οκpaokmanis έγραψε: τα περι προσωπικης προσβολης που ειπα
...
κλπ
Και πληροφοριακά το φόρουμ έχει θέματα για όλα τα τμήματα. Γράψε για το μπάσκετ και το βόλεϊ τότε.
Μπαίνουν πολλοί... περίεργοι στο φόρουμ, δε σε ξέρουν όλοι από χθες, μη περιμένεις καλύτερη αντιμετώπιση όταν σε 1.5 μήνα έχεις ποστ ΜΌΝΟ κατά του Τούντορ και των συνδέσμων.
Γιατί να υποθέσω λοιπόν ΕΓΏ, σαν Πέτρος, ότι εσύ δε θες απλά να προκαλέσεις;
Άσχημες οι προσωπικές υποθέσεις αλλά όχι τελείως αδικαιολόγητες, νομίζω καταλαβαίνεις γιατί
Τέλος από μένα γιατί άκρη δε βρίσκω
- Dinos_Liverpool
Ε, δεν θα σε παρακαλάμε άλλο να αλλάξεις θέμα και τροπάριο...
Αντίο!
Τέλος η κουβέντα, δεν μπορεί να απαντήσει.
Αντίο!
Τέλος η κουβέντα, δεν μπορεί να απαντήσει.
- Dinos_Liverpool
Γκρινιάρη Κατ, εσύ πες μου, τι site θέλουμε; Τι έχεις καταλάβει; Με δικά σου λόγια!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΣΤ
Ουτε θυμάμαι σε ποιό τόπικ αναφέρεσαι πόσο μάλλον να τα έχω με σένα.
Το σάιτ δεν είναι κάτι αόριστο, έχει έναν χαρακτήρα και μιά φυσιογνωμία και μια σειρά κανόνων που υποτίθεται 'οτι σαν μοντς φροντίζετε να εφαρμόζονται.Εχω προσπαθήσει πολύ να καταλάβω τα κριτήρια με τα οποία τηρείται η εφαρμογή των κανόνων από μέρους σας.Θεωρώ ότι λειτουργείτε με δύο άξονες (και δεν αναφέρομαι σε ποστ που περιέχουν ύβρεις ή αβάσιμες φήμες αλλά απόψεις)
1ον Κατά περίπτωση και περιστασιακά μοντς διαγράφουν ποστ με τα οποία απλά διαφωνούν προσωπικά.
2ον Σαν ομάδα μοντς έστω και υποσυνείδητα προσπαθείτε να επιβάλετε μία ''κεντρίστικη'' γραμμή πνίγοντας απόψεις που ξεφεύγουν από αυτό πού εσείς θεωρείται ''politically correct''.Δεν υπονοώ ότι οι μοντς συνεννοείστε μεταξύ σας, αλλά τα χαρακτηριστικά (με βάση τα οποία και επιλέχθηκαν φαντάζομαι), όσων απαρτίζουν την ομάδα των μοντς όπως εκφράζονται εδώ μέσα, λίγο-πολύ είναι παρόμοια και 'αρα είναι λογικό να έχουν συμπλέουσες συμπεριφορές.
Μέχρι εδώ κανένα πρόβλημα.Το σάιτ έχει αποκτήσει γεύση χαμομήλι και μάλιστα χωρίς ζάχαρη αλλά όπως έχω ξαναπεί, σε όποιον δεν αρέσει πάει παρακάτω.
Ομως το να γίνεται αναίσχυντη προπαγάνδα, κατά την γνώμη μου από στημένους, κατά των οργανωμένων (με καρκίνο παρομοιάστηκαν) και υπέρ των ''νοικοκυραίων'' σε σάιτ που έχει συνθετικό του τίτλου του την λέξη ΠΑΟΚ και να περιορίζεστε σε ''προειδοποιήσεις'', εμένα με ξεπερνάει.Δεν αναφέρομαι σε όσους παίρνουν θέση υπέρ της κάρτας, μ αυτούς διαφωνώ οξύτατα και κάθετα αλλά σέβομαι το δικαίωμα της γνώμης τους.
ΥΓ1 Αλλη μια φορά, Ντίνο όχι αδερφέ δεν τα χω προσωπικά με σένα, και η αναφορά στο χαμομήλι ΔΕΝ είναι μπηχτή εναντίον σου.
ΥΓ2 Ενημερωτικά και μόνο, το σάιτ είναι υποχρεωμένο από τον νόμο να δίνει την δυνατότητα στα μέλη να διαγράφονται.
Dinos_Liverpool έγραψε:Διαγραφή δεν μπορεί να γίνει από μας. Μονο μπαν. Εγώ μπαν δεν σου κάνω από τη στιγμή που δεν έχεις κάνει τίποτα κακό!
Το σάιτ δεν είναι κάτι αόριστο, έχει έναν χαρακτήρα και μιά φυσιογνωμία και μια σειρά κανόνων που υποτίθεται 'οτι σαν μοντς φροντίζετε να εφαρμόζονται.Εχω προσπαθήσει πολύ να καταλάβω τα κριτήρια με τα οποία τηρείται η εφαρμογή των κανόνων από μέρους σας.Θεωρώ ότι λειτουργείτε με δύο άξονες (και δεν αναφέρομαι σε ποστ που περιέχουν ύβρεις ή αβάσιμες φήμες αλλά απόψεις)
1ον Κατά περίπτωση και περιστασιακά μοντς διαγράφουν ποστ με τα οποία απλά διαφωνούν προσωπικά.
2ον Σαν ομάδα μοντς έστω και υποσυνείδητα προσπαθείτε να επιβάλετε μία ''κεντρίστικη'' γραμμή πνίγοντας απόψεις που ξεφεύγουν από αυτό πού εσείς θεωρείται ''politically correct''.Δεν υπονοώ ότι οι μοντς συνεννοείστε μεταξύ σας, αλλά τα χαρακτηριστικά (με βάση τα οποία και επιλέχθηκαν φαντάζομαι), όσων απαρτίζουν την ομάδα των μοντς όπως εκφράζονται εδώ μέσα, λίγο-πολύ είναι παρόμοια και 'αρα είναι λογικό να έχουν συμπλέουσες συμπεριφορές.
Μέχρι εδώ κανένα πρόβλημα.Το σάιτ έχει αποκτήσει γεύση χαμομήλι και μάλιστα χωρίς ζάχαρη αλλά όπως έχω ξαναπεί, σε όποιον δεν αρέσει πάει παρακάτω.
Ομως το να γίνεται αναίσχυντη προπαγάνδα, κατά την γνώμη μου από στημένους, κατά των οργανωμένων (με καρκίνο παρομοιάστηκαν) και υπέρ των ''νοικοκυραίων'' σε σάιτ που έχει συνθετικό του τίτλου του την λέξη ΠΑΟΚ και να περιορίζεστε σε ''προειδοποιήσεις'', εμένα με ξεπερνάει.Δεν αναφέρομαι σε όσους παίρνουν θέση υπέρ της κάρτας, μ αυτούς διαφωνώ οξύτατα και κάθετα αλλά σέβομαι το δικαίωμα της γνώμης τους.
ΥΓ1 Αλλη μια φορά, Ντίνο όχι αδερφέ δεν τα χω προσωπικά με σένα, και η αναφορά στο χαμομήλι ΔΕΝ είναι μπηχτή εναντίον σου.
ΥΓ2 Ενημερωτικά και μόνο, το σάιτ είναι υποχρεωμένο από τον νόμο να δίνει την δυνατότητα στα μέλη να διαγράφονται.
Ο χρήστης έχει ήδη απομακρυνθεί πάντως, δεν έγινε μόνο παρατήρηση
Επίσης εκτός ότι δεν υπάρχει κάποια κεντρική γραμμή κτλ, εσύ σαν μοντ θα άφηνες ακραίες συμπεριφορές και σχόλια κατά παιχτών ελεύθερα; Ρωτάω γιατί θέλω να καταλάβω τι εννοείς περί χαμομήλι χωρίς ζάχαρη
Επίσης εκτός ότι δεν υπάρχει κάποια κεντρική γραμμή κτλ, εσύ σαν μοντ θα άφηνες ακραίες συμπεριφορές και σχόλια κατά παιχτών ελεύθερα; Ρωτάω γιατί θέλω να καταλάβω τι εννοείς περί χαμομήλι χωρίς ζάχαρη
- Dinos_Liverpool
Εάν ο Δημήτρης έχει σκοπό να ανταπαντήσει σε αυτό που θέλω να του πω, τότε θα γράψω την απάντησή μου. Εάν επιμένει ότι το προηγούμενο ήταν το τελευταίο του σχόλιο, δεν έχει κανένα νόημα να συνεχίσω την κουβέντα μαζί του.
-
Dino Liverpool,στα 3/4 των ποστ σου απειλείς με μπαν και ποινές διάφορους χρήστες.
θα σου πρότεινα να ηρεμήσεις λίγο και να δεις αλλιώς το θέμα και την τακτική σου.
Προσωπικά μου επέβαλες 1 μήνα μπαν γιατί έγραψα
-οτι ο Αρνεσεν έκανε κακές επιλογές
-κινδυνεύουμε να μας περάσουν παο και αεκ και να ρεζιλευτούμε
-θέλουμε παικταράδες και όχι δήθεν ταλέντα και μέτριους ξένους
αν κάτι από αυτά παραβίασε τους κανόνες του φόρουμ,να μου το πεις να το ξέρω
Δυστυχώς στον μήνα που μεσολάβησε,δικαιώθηκα σε όλα,όπως δικαιώθηκαν και όλοι όσοι έκαναν εξαρχής κριτική στις επιλογές της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου.
Στον ΠΑΟΚ αν για κάτι φημιζόμαστε είναι η ποικιλία και η διαφορετικότητα των απόψεων
Προσωπικά δεν έχω συναντήσει άλλο φόρουμ που να γίνεται τέτοια συχνή χρήση ή απειλή χρήσης μπαν κλπ και μάλιστα για ψύλλου πήδημα
Το να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και να βλέπουμε τις σαρδέλες ως γαρίδες(για να θυμηθώ μια θρυλική φράση),μόνο κακό κάνει στην ομάδα.
θα σου πρότεινα να ηρεμήσεις λίγο και να δεις αλλιώς το θέμα και την τακτική σου.
Προσωπικά μου επέβαλες 1 μήνα μπαν γιατί έγραψα
-οτι ο Αρνεσεν έκανε κακές επιλογές
-κινδυνεύουμε να μας περάσουν παο και αεκ και να ρεζιλευτούμε
-θέλουμε παικταράδες και όχι δήθεν ταλέντα και μέτριους ξένους
αν κάτι από αυτά παραβίασε τους κανόνες του φόρουμ,να μου το πεις να το ξέρω
Δυστυχώς στον μήνα που μεσολάβησε,δικαιώθηκα σε όλα,όπως δικαιώθηκαν και όλοι όσοι έκαναν εξαρχής κριτική στις επιλογές της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου.
Στον ΠΑΟΚ αν για κάτι φημιζόμαστε είναι η ποικιλία και η διαφορετικότητα των απόψεων
Προσωπικά δεν έχω συναντήσει άλλο φόρουμ που να γίνεται τέτοια συχνή χρήση ή απειλή χρήσης μπαν κλπ και μάλιστα για ψύλλου πήδημα
Το να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και να βλέπουμε τις σαρδέλες ως γαρίδες(για να θυμηθώ μια θρυλική φράση),μόνο κακό κάνει στην ομάδα.
- sourmenetes
- Moderator
Δε θελω να σε πεισω για κατι ουτε να σου αλλαξω γνωμη.dimbar έγραψε:ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΣΤ
Dinos_Liverpool έγραψε:Διαγραφή δεν μπορεί να γίνει από μας. Μονο μπαν. Εγώ μπαν δεν σου κάνω από τη στιγμή που δεν έχεις κάνει τίποτα κακό!
Απλα θα πω κατι που ειχα πει και στον kat σε καποια mail που ανταλλαξαμε.
Ολα τα μελη εχουν μια δυνατοτητα να αναφερουν μηνυμα.Αμα περιμενετε ολοι απο τους Mod να διαβαζουν ολα μα ολα τα ποστ δε γινεται.Καταλαβετε οτι η βοηθεια αυτη ειναι πολυ σημαντικη.Μετα απο σφαλιαρες,αγωνιστικες και μη,θα μπουν και τρολ θα μπουν και ασχετοι θα μπουν και γκρινιαρηδες θα μπουν και βαζελοι και γαυροι για να μας τρολαρουν.Αμα περιμενετε απο τους mod να τα δουν ολα ειναι παρα πολυ δυσκολο.Ιδιαιτερα μελη που εχετε χρονια στο φορουμ πρεπει εστω και με μια αναφορα να βοηθανε,αν βεβαια τους ενδιαφερει,γιατι η πρωτη ευκολη απαντηση ειναι"εσυ εισαι Mod,εσυ πρεπει να κανεις αυτη τη δουλεια".