Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Ioannis82

Δημοσίευση από Ioannis82 »

Νοιώθω ότι τρελένεται που δεν φωνάζουμε ένα σύνθημα και για την πάρτη του...Σίγουρα θα συμφωνήσω με αυτούς που θα πούμε ότι θα πρέπει πρώτα να δείξει και κάτι αλλά θεωρώ ότι η εικόνα του βελτιώνεται αισθητά από παιχνίδι σε παιχνίδι και ότι το αξίζει...
Όσο για το τσακαλάκι του που γεννήθηκε το 2000,έχει μέλλον....
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

η πρεπει να σταματησουμε να φωναζουμε μονο για τον μουσλιμοβιτς η πρεπει να αρχισουμε να φωναζουμε και για ολους τους αλλους..τελος
thegrayscaleart

Δημοσίευση από thegrayscaleart »

Ο Sergio Conceicao υποφέρει από οίδημα στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και του συστήθηκε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα για 2 εως 3 μέρες.

αρε αρχιγαρα...ποιος θα παιξει τωρα αν δεν ειναι ετοιμοσ?
thegrayscaleart

Δημοσίευση από thegrayscaleart »

φαντασου λιγο αριστερα σβουρα δεξια λακη,χριστε μου...μηπως ν βαλει κ μπαλαφα μεσα ν παιξουμε μ 3 αμυντικα χαφ γιατι γκολ ετσι δυσκολα...
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Θα κάνει 10 ενέσεις και θα παίξει!Δεν το χάνει με τίποτα ο αρχηγός αυτο το ματς! :lol:

:)
xtbabis

Δημοσίευση από xtbabis »

παιξε ρε σκυλε και γ@μα τον μλκ που παριστανει τον τερματοφυλακα. οτι και να γινει πρεπει να παιξει γιατι αλλιως δυσκολα... ο Μπανε θυμαμαι επαιζε με ενεσεις, ναρθηκες, ενα παπουτσι 46 νουμερο και ενα 50 και τους γ@μουσε. τετοιο αρχηγο θελω να δω το Σαββατο
teacher

MVP της 9ης αγωνιστικής

Δημοσίευση από teacher »

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο αναδείχθηκε MVP της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

αι στα διαλα..............

δεν γινετε θα παιξει ...για αυτα τα ματσακια ζει....

Πσ.ρε κουφαλα νικοπολιδη παλι την γλίτωσες???
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Το πρόβλημα προέκυψε από το ματς με τον Πανιώνιο. Στη φάση του δευτέρου ημίχρονου που βγήκε τετ-α-τετ με τον Κρέσιτς αλλά τον πρόλαβε ο Κοντοές, η μπάλα πέρασε κόρνερ και ο Κονσεϊσάο κλώτσησε στο πέλμα του παίκτη των φιλοξενούμενων.

Χτες έκανε ακτίνες, οι οποίες ήταν καθαρές, αλλά θα χρειαστεί 2-3 μέρες για να είναι 100% οπότε όλα είναι ανοιχτά. «Δεν πρόκειται να χάσω το ντέρμπι. Θέλω να παίξω…», έλεγε στους γιατρούς, αλλά η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει αύριο.
[url]
metropolisradio.gr[/url]

Ελα τωρααααααααααααααααα κοντρα στην τρελα δεν παει κανεις....

Με σερτζιο θα ειμαστε στο λιμανι και ας χασει τα επομενα ματς.
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Mακαρι να παιξει και το πιστευω βαθια μεσα μου οτι θα παιξει το παλικαρι γιατι ειναι κατι παραπανω απο απαραιτητος για το παιχνιδι αυτο....
Άβαταρ μέλους
litsaki4

Δημοσίευση από litsaki4 »

μακαρι να γινει καλα και να μην χασει τον αγωνα..ειναι παικταρας και ιδιος για αυτον τον αγωνα τον χρειαζομαστε
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

ρε παιδες ελεος ατυχια.πως το βλεπετε θα παιξει?μακαρι γιατι μετα ακραια χαφ καλα δεν θα χουμε.αντε να δουμε
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Την Παρασκευη θα ξερουμε 100 % αλλα μαλλον οχι απο τι λενε ..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Σε Koνσεϊσάο και Ογκουνσότο τα βραβεία της 9ης αγωνιστικής

Οι Σέρτζιο Κονσεϊσάο και Πατρίκ Ογκουνσότο κατέληξαν τα βραβεία της 9ης αγωνιστικής της Superleague για τον πολυτιμότερο παίκτη και αυτόν που σημείωσε το ομορφότερο τέρμα της αγωνιστικής.
Click here to find out more!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Η Superleague και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), ανακοινώνουν τα αποτελέσματα των υπηρεσιών MVP και Best Goal για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ:

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP ΟΠΑΠ:

- Σέρτζιο Κονσεϊσάο (ΠΑΟΚ) 76%

- Σπύρος Βρονταράς (Πανθρακικός) 12,6%
- Ζντράβκο Πόποβιτς (ΟΦΗ) 11,4%

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=81094
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Κονσεϊσάο: «Θέλω να παίξω, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ»

Ο μεγάλος πονοκέφαλος του Φερνάντο Σάντος ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι Σέρχιο Κονσεϊσάο.
Ο Πορτογάλος υποφέρει από ένα οίδημα στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού, το οποίο προέκυψε από το ματς με τον Πανιώνιο. Υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι ακτίνες ήταν καθαρές αλλά του συστήθηκε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα για 2 εως 3 μέρες καθώς συνέχισε να πονάει.
Χτες υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ ο γιατρός του έκανε ένεση στο μετατάρσιο και σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν θα προλάβει το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
«Θέλω να παίξω, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ», τόνισε χτες στο «Μ» ο Κονσεϊσάο. «Αύριο (σ.σ.: σήμερα) θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα. Έκανα ένεση, αλλά συνεχίζω να πονάω και υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ να παίξω ώστε να βοηθήσω πραγματικά τον ΠΑΟΚ. Μακάρι να αλλάξει κάτι μέσα στα επόμενα 24ωρα γιατί δε θέλω να χάσω το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό…», πρόσθεσε.

http://www.metrosport.gr/?p=8311
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”