Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição
Νοιώθω ότι τρελένεται που δεν φωνάζουμε ένα σύνθημα και για την πάρτη του...Σίγουρα θα συμφωνήσω με αυτούς που θα πούμε ότι θα πρέπει πρώτα να δείξει και κάτι αλλά θεωρώ ότι η εικόνα του βελτιώνεται αισθητά από παιχνίδι σε παιχνίδι και ότι το αξίζει...
Όσο για το τσακαλάκι του που γεννήθηκε το 2000,έχει μέλλον....
Όσο για το τσακαλάκι του που γεννήθηκε το 2000,έχει μέλλον....
-
-
MVP της 9ης αγωνιστικής
Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο αναδείχθηκε MVP της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα.
Το πρόβλημα προέκυψε από το ματς με τον Πανιώνιο. Στη φάση του δευτέρου ημίχρονου που βγήκε τετ-α-τετ με τον Κρέσιτς αλλά τον πρόλαβε ο Κοντοές, η μπάλα πέρασε κόρνερ και ο Κονσεϊσάο κλώτσησε στο πέλμα του παίκτη των φιλοξενούμενων.
Χτες έκανε ακτίνες, οι οποίες ήταν καθαρές, αλλά θα χρειαστεί 2-3 μέρες για να είναι 100% οπότε όλα είναι ανοιχτά. «Δεν πρόκειται να χάσω το ντέρμπι. Θέλω να παίξω…», έλεγε στους γιατρούς, αλλά η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει αύριο.
[url]
metropolisradio.gr[/url]
Ελα τωρααααααααααααααααα κοντρα στην τρελα δεν παει κανεις....
Με σερτζιο θα ειμαστε στο λιμανι και ας χασει τα επομενα ματς.
Χτες έκανε ακτίνες, οι οποίες ήταν καθαρές, αλλά θα χρειαστεί 2-3 μέρες για να είναι 100% οπότε όλα είναι ανοιχτά. «Δεν πρόκειται να χάσω το ντέρμπι. Θέλω να παίξω…», έλεγε στους γιατρούς, αλλά η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει αύριο.
[url]
metropolisradio.gr[/url]
Ελα τωρααααααααααααααααα κοντρα στην τρελα δεν παει κανεις....
Με σερτζιο θα ειμαστε στο λιμανι και ας χασει τα επομενα ματς.
-
Σε Koνσεϊσάο και Ογκουνσότο τα βραβεία της 9ης αγωνιστικής
Οι Σέρτζιο Κονσεϊσάο και Πατρίκ Ογκουνσότο κατέληξαν τα βραβεία της 9ης αγωνιστικής της Superleague για τον πολυτιμότερο παίκτη και αυτόν που σημείωσε το ομορφότερο τέρμα της αγωνιστικής.
Click here to find out more!
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
Η Superleague και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), ανακοινώνουν τα αποτελέσματα των υπηρεσιών MVP και Best Goal για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ:
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP ΟΠΑΠ:
- Σέρτζιο Κονσεϊσάο (ΠΑΟΚ) 76%
- Σπύρος Βρονταράς (Πανθρακικός) 12,6%
- Ζντράβκο Πόποβιτς (ΟΦΗ) 11,4%
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=81094
Οι Σέρτζιο Κονσεϊσάο και Πατρίκ Ογκουνσότο κατέληξαν τα βραβεία της 9ης αγωνιστικής της Superleague για τον πολυτιμότερο παίκτη και αυτόν που σημείωσε το ομορφότερο τέρμα της αγωνιστικής.
Click here to find out more!
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
Η Superleague και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), ανακοινώνουν τα αποτελέσματα των υπηρεσιών MVP και Best Goal για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ:
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP ΟΠΑΠ:
- Σέρτζιο Κονσεϊσάο (ΠΑΟΚ) 76%
- Σπύρος Βρονταράς (Πανθρακικός) 12,6%
- Ζντράβκο Πόποβιτς (ΟΦΗ) 11,4%
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=81094
Κονσεϊσάο: «Θέλω να παίξω, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ»
Ο μεγάλος πονοκέφαλος του Φερνάντο Σάντος ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι Σέρχιο Κονσεϊσάο.
Ο Πορτογάλος υποφέρει από ένα οίδημα στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού, το οποίο προέκυψε από το ματς με τον Πανιώνιο. Υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι ακτίνες ήταν καθαρές αλλά του συστήθηκε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα για 2 εως 3 μέρες καθώς συνέχισε να πονάει.
Χτες υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ ο γιατρός του έκανε ένεση στο μετατάρσιο και σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν θα προλάβει το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
«Θέλω να παίξω, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ», τόνισε χτες στο «Μ» ο Κονσεϊσάο. «Αύριο (σ.σ.: σήμερα) θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα. Έκανα ένεση, αλλά συνεχίζω να πονάω και υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ να παίξω ώστε να βοηθήσω πραγματικά τον ΠΑΟΚ. Μακάρι να αλλάξει κάτι μέσα στα επόμενα 24ωρα γιατί δε θέλω να χάσω το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό…», πρόσθεσε.
http://www.metrosport.gr/?p=8311
Ο μεγάλος πονοκέφαλος του Φερνάντο Σάντος ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι Σέρχιο Κονσεϊσάο.
Ο Πορτογάλος υποφέρει από ένα οίδημα στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού, το οποίο προέκυψε από το ματς με τον Πανιώνιο. Υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι ακτίνες ήταν καθαρές αλλά του συστήθηκε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα για 2 εως 3 μέρες καθώς συνέχισε να πονάει.
Χτες υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ ο γιατρός του έκανε ένεση στο μετατάρσιο και σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν θα προλάβει το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
«Θέλω να παίξω, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ», τόνισε χτες στο «Μ» ο Κονσεϊσάο. «Αύριο (σ.σ.: σήμερα) θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα. Έκανα ένεση, αλλά συνεχίζω να πονάω και υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ να παίξω ώστε να βοηθήσω πραγματικά τον ΠΑΟΚ. Μακάρι να αλλάξει κάτι μέσα στα επόμενα 24ωρα γιατί δε θέλω να χάσω το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό…», πρόσθεσε.
http://www.metrosport.gr/?p=8311