να πάρει και λιγο χρονο ο Τσιμιροτ για να βρει ρυθμο οσο πιο γρηγορα γινεται, τον πιστευω πολυ.
Δε θα το έλεγα με Σαμπό 10ρι/9ρι στην ουσία...Odi έγραψε:Αυτό μου φαίνεται αρκετά πιο ορθολογικό είναι η αλήθεια.
Καλημέρα...Πωπωπώ "μεγαλεία" ο Γκόραν...Έτσι όπως το θέτεις Αποστόλη μου με κάνεις να νιώθω τουλάχιστον ΑΡΔ !!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Μου θυμίζει το 4-4-2 σύστημα του Santos στον αγώνα μέσα στον ΠΑΟ (ΟΑΚΑ) όταν χάσαμε με 2-1. Τότε οι δύο επιθετικές φιγούρες ήσαν οι Vieirinha και Koutsianikoulis.
Η σύνθεση που περιγράφει το ινπαοκ είναι αυτή που ανέφερε ο goran παραπάνω. Το θετικό είναι ότι όλη η ομάδα θα τρέχει και θα μαρκάρει.
Το αρνητικό είναι ότι δεν έχει ξαναδοκιμαστεί.
Προσωπικά το γράφω από βδομάδες και συνεχίζω να το πιστέυω: καλό το 3-5-2 αλλά δεν τραβάει και θέλω να δω και ΔΟΥΛΕΜΕΝΟ εναλλακτικό σύστημα.nico4 έγραψε:Μετά την Τρίπολη οι μισοί εδώ μέσα αλλά και στα σχόλια στα διάφορα σάιτ γράφανε πως με 3-5-2 δεν πάμε πουθενά, πως ο Ιγκορ έχει κολλήσει σε ένα σύστημα και δεν δοκιμάζει τίποτε άλλο, πως δεν έχουμε τους παίκτες να παίξουμε 3-5-2.
Με το που βγήκε ρεπορτάζ για αλλαγή συστήματος, διαβάζω πως είναι λάθος η αλλαγή συστήματος, πως πρέπει να υποστηριχτεί το 3-5-2, πως δεν πρέπει να κάνουμε πειράματα, πως δεν δεν ξέρουν οι παίκτες να παίζουν άλλο σύστημα.
Μήπως τελικά δεν ξέρουμε τι θέλουμε;