Krasnodar-Π.Α.Ο.Κ,5/11,20:00,OTESport2

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Re: Krasnodar-Π.Α.Ο.Κ,5/11,20:00,OTESport2

Δημοσίευση από gvpaok89 »

Πιστευω οτι θα κάνουμε πολυ πειστικη εμφανιση και θα κερδισουμε :opaokara:
να πάρει και λιγο χρονο ο Τσιμιροτ για να βρει ρυθμο οσο πιο γρηγορα γινεται, τον πιστευω πολυ.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Πάμε για αμυντικογενές 4-2-3-1 με Τζαβέλλα - Σκόνδρα στα μπακ με περιορισμένες προωθήσεις λογικά, και μπροστά όλοι οι γρήγοροι Γκάρι αριστερά, Κίτσιου δεξιά και Πέλκας 10άρι πίσω απ τον Μακ για να ψάξουμε γκολ σε κόντρα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αλλη 11αδα βγαζουν οι δημοσιογραφοι με 4 ουσιαστικα χαφ(τζιολη,χαριση,γκολασα,σαμπο) και μπροστα γκαρυ μακ.

Μπερδευει λιγο το πραγμα.μπορει να λειτουργησει καλα ο σχηματισμος μπορει και οχι.εγω θα εβαζα 3χαφ τζιολη, χαριση-γκολασα,πελκα πισω απο τον κλαους και στα πλαγια μακ ροντριγκεζ.

Καπως ετσι.

----------------κλαους---------------------------
Μακ---------πελκα----------------γκαρυ-----
-------------τζιολη------γκολασα(χαριση)----
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Επουδενί αλλγη συστήματος
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Odi έγραψε:Αυτό μου φαίνεται αρκετά πιο ορθολογικό είναι η αλήθεια.
Δε θα το έλεγα με Σαμπό 10ρι/9ρι στην ουσία...

Δε ξέρω, μου φαίνεται περίεργο
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

εγω παλι δεν θελω πειραματα..θελω κανονικα..οτι ξερει η ομαδα να παιζει ..οτι παιζουμε τοσο καιρο...3-5-2..
θελω επισης να μπει χαρισης και οχι σαμπο..

θελω επισης να παιξουμε με θρασος...ειμαστε καλυτεροι απο αυτους σε ετομικο επιπεδο..ας το δειξουν επιτελους τα αλανια μας και σε ομαδικο επιπεδο..

επισης θελω κανα εκατομυριο ευρω να ειναι απλας,θελω να μουν ανυπαντρος,και θελω να μουν 22 χρονων...

υΥΣ προς το παρον παω να φαω κανα πιτογυρο γιατι πεινασα!!! :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Kαλύτεροι σε ατομικό επίπεδο από που κι ως που είμαστε όταν η χρηματιστηριακή αξία των παικτών τους είναι 2.5 φορές της δική μας;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Γλύκος,

Σκόνδρας, Βίτορ (Κόστα μόνο αν δεν μπορεί αυτός), Μαλεζάς, Τζαβέλας,

Γκολάσα, Χαρίσης, Τζιώλης, Σάμπο,

Γκάρυ, Μακ.

"Σφιχτή" ενδεκάδα με διπλή ζώνη άμυνας και τους δύο "ανέμους" μπροστά να αλωνίζουν στην αντεπίθεση αν δώσουμε στους Ρώσους το χώρο...Θα προτιμούσα στη θέση του Γκολάσα τον Πέλκα επειδή είναι πιο γρήγορος και πιο απρόβλεπτος στις ασσίστ...

Αν και "αδούλευτο" αυτό το σύστημα είναι ορθολογικό και μου αρέσει για τον συγκεκριμένο αγώνα...
Πιστεύω ότι θα πάρουμε το διπλό και τολμάω να προβλέψω ότι θα σκοράρει ο Σάμπο ή ο Χαρίσης ή και οι δύο αν "σηκώνουν κεφάλι" οι Γκάρυ και Μακ!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

:pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano:

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Για μένα λάθος η αλλαγή συστήματος..πρέπει να πάμε με αυτό που ξέρουμε απλα με 3 χάφ στο κέντρο για να ελέγξουμε ρυθμό και να παιρνάν κάθετα στο χώρο σε μάκ-κλάους
Γλύκος
Βίτορ-Μαλε-Τζαβ
Κίτσιου-Χαρίσης-Τζιόλης-Γκολάσα-ροντρίγκεζ
μακ-κλάους
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μου θυμίζει το 4-4-2 σύστημα του Santos στον αγώνα μέσα στον ΠΑΟ (ΟΑΚΑ) όταν χάσαμε με 2-1. Τότε οι δύο επιθετικές φιγούρες ήσαν οι Vieirinha και Koutsianikoulis.
Η σύνθεση που περιγράφει το ινπαοκ είναι αυτή που ανέφερε ο goran παραπάνω. Το θετικό είναι ότι όλη η ομάδα θα τρέχει και θα μαρκάρει.
Το αρνητικό είναι ότι δεν έχει ξαναδοκιμαστεί.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Θα κερδισουμε.
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Μετά την Τρίπολη οι μισοί εδώ μέσα αλλά και στα σχόλια στα διάφορα σάιτ γράφανε πως με 3-5-2 δεν πάμε πουθενά, πως ο Ιγκορ έχει κολλήσει σε ένα σύστημα και δεν δοκιμάζει τίποτε άλλο, πως δεν έχουμε τους παίκτες να παίξουμε 3-5-2.
Με το που βγήκε ρεπορτάζ για αλλαγή συστήματος, διαβάζω πως είναι λάθος η αλλαγή συστήματος, πως πρέπει να υποστηριχτεί το 3-5-2, πως δεν πρέπει να κάνουμε πειράματα, πως δεν δεν ξέρουν οι παίκτες να παίζουν άλλο σύστημα.
Μήπως τελικά δεν ξέρουμε τι θέλουμε;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Μου θυμίζει το 4-4-2 σύστημα του Santos στον αγώνα μέσα στον ΠΑΟ (ΟΑΚΑ) όταν χάσαμε με 2-1. Τότε οι δύο επιθετικές φιγούρες ήσαν οι Vieirinha και Koutsianikoulis.
Η σύνθεση που περιγράφει το ινπαοκ είναι αυτή που ανέφερε ο goran παραπάνω. Το θετικό είναι ότι όλη η ομάδα θα τρέχει και θα μαρκάρει.
Το αρνητικό είναι ότι δεν έχει ξαναδοκιμαστεί.
Καλημέρα...Πωπωπώ "μεγαλεία" ο Γκόραν...Έτσι όπως το θέτεις Αποστόλη μου με κάνεις να νιώθω τουλάχιστον ΑΡΔ !!! :shock:

Ας πάρουμε όμως το διπλάκι μας με το καλό αύριο κι ας "βγω" εγώ ακόμα και Νικολ@κόπουλος!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Το αρνητικό πάντως του πράγματος που αναφέρεις και συμφωνώ απόλυτα με προβληματίζει και μένα και θα ήθελα να το έχει δοκιμάσει στο δεύτερο ημίχρονο στην Τριπολιτσά για παράδειγμα...

ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΟΥ !! ΜΟΑΔΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΝΙΚΗ !! Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ !!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

:pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano:

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

δεν ξερω αν αναφερθηκε αλλα εχετε λαθος τιτλο, αντι για ΠΑΟΚ γραφει ΠΑΟ. Απο εκει και περα ΠΑΟΚ λε, διπλο μες στην Ρωσια!

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

nico4 έγραψε:Μετά την Τρίπολη οι μισοί εδώ μέσα αλλά και στα σχόλια στα διάφορα σάιτ γράφανε πως με 3-5-2 δεν πάμε πουθενά, πως ο Ιγκορ έχει κολλήσει σε ένα σύστημα και δεν δοκιμάζει τίποτε άλλο, πως δεν έχουμε τους παίκτες να παίξουμε 3-5-2.
Με το που βγήκε ρεπορτάζ για αλλαγή συστήματος, διαβάζω πως είναι λάθος η αλλαγή συστήματος, πως πρέπει να υποστηριχτεί το 3-5-2, πως δεν πρέπει να κάνουμε πειράματα, πως δεν δεν ξέρουν οι παίκτες να παίζουν άλλο σύστημα.
Μήπως τελικά δεν ξέρουμε τι θέλουμε;
Προσωπικά το γράφω από βδομάδες και συνεχίζω να το πιστέυω: καλό το 3-5-2 αλλά δεν τραβάει και θέλω να δω και ΔΟΥΛΕΜΕΝΟ εναλλακτικό σύστημα.
Κατά προτίμηση ένα σύστημα με 2 κλασικά εξτρέμ (κυρίως) και με 4 στην άμυνα (δευτερευόντως).

Στα υπόλοιπα. Μην το δένετε κόμπο ότι αύριο δεν θα ξαναδούμε το 3-5-2. Αν το ξαναδούμε, την ενδεκάδα που θα ήθελα ΕΓΩ, την έγραψα στον ξερόλα. Στην φυσική της θέση δηλαδή. :D
Τώρα, ΑΝ κατεβάσει 4-2-3-1, θα ήθελα να δω:
Γλύκο
Κίτσιου, Βίτορ, Μαλεζά, Τζαβέλα .... αλλά μάλλον θα ξαναβάλει Κόστα
Σάμπο, Γκολάσα
Ροντρίγκεζ, Πέλκα, Μακ
Κλάους

Αν κατεβάσει 4-4-2, θα προτιμούσα
Γλύκο
Σκόνδρα, Βίτορ, Μαλεζά (αλλά είπαμε), Τζαβέλα
Ροντρίγκεζ, Τζιόλη, Σάμπο, Πέλκα
Μακ, Κλάους.
Κλειδωμένο