Η οργάνωση της θύρας 4
Re: Η οργάνωση της θύρας 4
Dani, κάποια δικά μου σχόλια, από τον καναπέ πως την άκουγα την κερκίδα
Καταρχάς, ναι, πες για τον γαύρο αλλά όχι σε αναλογία 80'-10' για τον ΠΑΟΚ. Πρώτα φωνάζεις για την ομάδα σου και μετά για τον αντίπαλο
Επίσης αν υπάρχει τόση ποικιλία, γιατί κάθε σύνθημα κράτησε 10+ λεπτά, όπως για τους..μπαμπάδες τους στο δεύτερο ημίχρονο; Και τα περισσότερα αρκετά υποτονικα. Το τόσες χιλιάδες χρόνια αν δε κάνω λάθος ακούστηκε μια φορά μόνο γύρω στο 30'.
Και κάποια συνθήματα λογικό να μην τα τραγουδούν άλλες θύρες και δε τα τραγουδάω ούτε εγώ όταν ανεβαίνω τούμπα, πχ ο πιο καλός ΠΑΟΚτσης, ΠΑΟΚ εκδρομές ναρκωτικά κτλ
Με Ξάνθη που ήμουν μέσα ειλικρινά το ΠΑΟΚ Εκδρομές έπαιξε πάνω από μισάωρο συνολικά
Αυτό δε σημαίνει ότι ήταν κακή κερκίδα αλλά θεωρώ έχουμε δει και πολύ καλύτερες πρόσφατα
Καταρχάς, ναι, πες για τον γαύρο αλλά όχι σε αναλογία 80'-10' για τον ΠΑΟΚ. Πρώτα φωνάζεις για την ομάδα σου και μετά για τον αντίπαλο
Επίσης αν υπάρχει τόση ποικιλία, γιατί κάθε σύνθημα κράτησε 10+ λεπτά, όπως για τους..μπαμπάδες τους στο δεύτερο ημίχρονο; Και τα περισσότερα αρκετά υποτονικα. Το τόσες χιλιάδες χρόνια αν δε κάνω λάθος ακούστηκε μια φορά μόνο γύρω στο 30'.
Και κάποια συνθήματα λογικό να μην τα τραγουδούν άλλες θύρες και δε τα τραγουδάω ούτε εγώ όταν ανεβαίνω τούμπα, πχ ο πιο καλός ΠΑΟΚτσης, ΠΑΟΚ εκδρομές ναρκωτικά κτλ
Με Ξάνθη που ήμουν μέσα ειλικρινά το ΠΑΟΚ Εκδρομές έπαιξε πάνω από μισάωρο συνολικά
Αυτό δε σημαίνει ότι ήταν κακή κερκίδα αλλά θεωρώ έχουμε δει και πολύ καλύτερες πρόσφατα
φίλε μου μεταξύ μας,
ποιο σύνθημα εκτός του "ωωω ΠΑΟΚΑΡΑ" τραγουδάνε οι υπόλοιπες θύρες?
και πάλι αυτό το φωνάζουνε 3 επαναλήψεις και τέλος
το μόνο σημείο που συμμετέχουνε οι υπόλοιπες θύρες είναι:
- τα παλαμάκια στο τύμπανο στην αρχή
- στο εδώ και τόσες στην αρχή (αν και πιο πολλά φλας βλέπω, παρά άτομα να πηγαίνουν πάνω κάτω)
- κανένα "εμπρός αητέ" αν η ομάδα δε μπορεί να ξεμπουκώσει και κερδίσει κόρνερ
- σε κανένα "ΠΑΟΚΑΡΑ είμαι χάλια" εάν η ομάδα έβαλε μόλις γκολ
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΑ 2 ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
όταν λοιπόν ο οργανωτής δίνει σύνθημα που έχει ΠΑΟΚ, και βλέπει τις υπόλοιπες θύρες να κοιμούνται, λογικό είναι να επικεντρωθεί σε αυτά που γουστάρει η 4
και το "ΠΑΟΚ εκδρομές..." το καραγουστάρει η 4
να υπενθυμίσω ότι ευτυχώς που το λέμε το σύνθημα και ΔΟΝΕΙΤΑΙ το γήπεδο
πλεον τα συνθήματα που δονούν το γήπεδο είναι ελάχιστα και αυτό δεν είναι πρόβλημα των συνθημάτων, αλλά του κόσμου
υγ. ας ξυπνήσουν οι άλλες θύρες που την έχουν δει θέατρο, ας δώσουν φωνή σε κάποιο σύνθημα που τους αρέσει και σιγά μην το σταματήσει η 4
χαζός είναι ο κάθε οργανωτής, αν δει συμμετοχή σε ένα σύνθημα, να το κόψει?
- στο εδώ και τόσες στην αρχή (αν και πιο πολλά φλας βλέπω, παρά άτομα να πηγαίνουν πάνω κάτω)
όταν λοιπόν ο οργανωτής δίνει σύνθημα που έχει ΠΑΟΚ, και βλέπει τις υπόλοιπες θύρες να κοιμούνται, λογικό είναι να επικεντρωθεί σε αυτά που γουστάρει η 4
και το "ΠΑΟΚ εκδρομές..." το καραγουστάρει η 4
να υπενθυμίσω ότι ευτυχώς που το λέμε το σύνθημα και ΔΟΝΕΙΤΑΙ το γήπεδο
πλεον τα συνθήματα που δονούν το γήπεδο είναι ελάχιστα και αυτό δεν είναι πρόβλημα των συνθημάτων, αλλά του κόσμου
υγ. ας ξυπνήσουν οι άλλες θύρες που την έχουν δει θέατρο, ας δώσουν φωνή σε κάποιο σύνθημα που τους αρέσει και σιγά μην το σταματήσει η 4
χαζός είναι ο κάθε οργανωτής, αν δει συμμετοχή σε ένα σύνθημα, να το κόψει?
Δε διαφωνώ σε αυτά που λες, εκτός από το δονείται το γήπεδο. Δε το λες και ξεσηκωτικο σύνθημα...
- kataramenos5
Ντανι οταν κολλάς σ ενα συνθημα 10-15 λεπτα (ο πιο καλος ο παοκτσης ,αν θυμαμαι καλα) ποιος περιμενεις να ακολουθησει ?Και φυσικα δε θα το κανουν οπως η 4.Αυτη ειναι ο μεαστρος και το πρωτο βιολι μαζι,αυτη δινει το ρυθμο κι αυτα που λες τωρα, σε αλλα παιχνιδια τα καταφερε.Προχτες ενω ο κοσμος ηθελε ,ειχε διαθεσει η 4 δε βοηθησε με τα κολληματα για τοση ωρα σ ενα συνθημα.Καποιοι αγανακτησαν.Κι εγω το ιδιο.Δε βοηθησαμε οσο μπορουσαμε ως κερκιδα.danirifle έγραψε:φίλε μου μεταξύ μας,
Οσο για τη διαρκεια, πριν κατι χρονια τραγουδαγα 90 λεπτα σερι τωρα αμα κανω κανα 5 λεπτο το λαρυγγι εκλεισε.Δεν ειναι το ιδιο.Οι αλλες θυρες εχουν μεγαλυτερο κοσμο και φυσικα αλλης φιλοσοφιας.Δε τους βαζεις στη γωνια και τους φτυνεις,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ να τους κερδισεις.

δεν έχεις καθόλου άδικο
κανείς δεν πρέπει να ρίχνει "φταίξιμο" στις άλλες κερκίδες, όπως δεν πρέπει να ρίχνει "φταίξιμο" στην 4.
προβληματάκια υπάρχουν και θα υπάρχουν. ο καθένας από το μετερίζι του και από τη θέση του ας πράττει κατά συνείδηση
υγ. για μένα παραμένει το σοβαρότερο πρόβλημα, ο αριθμός των θηλυκών στην 4
ρε μάγκες, εσείς που τις φέρνετε, εσείς είστε το πρόβλημα.
πάντε τις σε άλλη θύρα. αν δε μπορείτε να έρθετε γήπεδο χωρίς αυτές, πάντε μαζί τους πχ στην 7.
τόσο δύσκολο είναι?
ντύστε τις με ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ και πάντε σε αλλού. έλεος με αυτή τη μάστιγα
σε λίγο θα νιώθουμε ότι μπαίνουμε στα χόντος σέντερ
κανείς δεν πρέπει να ρίχνει "φταίξιμο" στις άλλες κερκίδες, όπως δεν πρέπει να ρίχνει "φταίξιμο" στην 4.
προβληματάκια υπάρχουν και θα υπάρχουν. ο καθένας από το μετερίζι του και από τη θέση του ας πράττει κατά συνείδηση
πάντε τις σε άλλη θύρα. αν δε μπορείτε να έρθετε γήπεδο χωρίς αυτές, πάντε μαζί τους πχ στην 7.
τόσο δύσκολο είναι?
ντύστε τις με ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ και πάντε σε αλλού. έλεος με αυτή τη μάστιγα
σε λίγο θα νιώθουμε ότι μπαίνουμε στα χόντος σέντερ
Δεν έχεις γνωρίσει την αδερφή μου... Τώρα που πέρασε Σέρρες, ήταν να βγάλει και διαρκείας αλλά δεν, λόγω χρημάτων.. Μην τσουβαλιαζουμε, γιατί έχω γνωρίσει κοπέλες, και όχι μόνο του ΠΑΟΚ, τρελά φανατικές 

- ΑποστόληςΑ
Τμήμα χθεσινού άρθρου στο ινπαοκ:
Ωστόσο πλέον στον Δικέφαλο στρέφουν την προσοχή τους στο φαινόμενο των… τζαμπατζήδων, οι οποίοι δημιούργησαν πρόβλημα στην αναμέτρηση της Κυριακής 4/10 με την μαζική είσοδο τους στην Θύρα 4 του γηπέδου.
Στον ΠΑΟΚ έχουν πάρει στα σοβαρά την πάταξη αυτού του φαινομένου, όμως δεν θέλουν να ξεκινήσουν «πόλεμο»πριν από κάθε αγώνα, αφού σε χώρους με τόσο συνωστισμό είναι κάτι πολύ επικίνδυνο.
Οι ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» αποφάσισαν να εφαρμόσουν ακόμη περισσότερα μέτρα για την πρόληψη του… τζάμπα και έχουν στο πλευρό τους για συμμάχους τους οργανωμένους οπαδούς, που δεν θέλουν και η δική τους εικόνα να αμαυρώνεται από τους «απείθαρχους».
Μακάρι να βρεθεί μια λύση, με συνεργασία ΠΑΕ και Θ4.
Ωστόσο πλέον στον Δικέφαλο στρέφουν την προσοχή τους στο φαινόμενο των… τζαμπατζήδων, οι οποίοι δημιούργησαν πρόβλημα στην αναμέτρηση της Κυριακής 4/10 με την μαζική είσοδο τους στην Θύρα 4 του γηπέδου.
Στον ΠΑΟΚ έχουν πάρει στα σοβαρά την πάταξη αυτού του φαινομένου, όμως δεν θέλουν να ξεκινήσουν «πόλεμο»πριν από κάθε αγώνα, αφού σε χώρους με τόσο συνωστισμό είναι κάτι πολύ επικίνδυνο.
Οι ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» αποφάσισαν να εφαρμόσουν ακόμη περισσότερα μέτρα για την πρόληψη του… τζάμπα και έχουν στο πλευρό τους για συμμάχους τους οργανωμένους οπαδούς, που δεν θέλουν και η δική τους εικόνα να αμαυρώνεται από τους «απείθαρχους».
Μακάρι να βρεθεί μια λύση, με συνεργασία ΠΑΕ και Θ4.
Το "θολωμένο" μυαλό του Ale τα είπε καλύτερα από πολλά "καθαρά" μυαλά.
Στα 52 είμαι, κούτρα δεν μπήκα ποτέ στα 40 χρόνια που πάω στην Τουμπάρα μας (όχι γιατί είμαι "άπλας" οικονομικά αλλά γιατί κόβω από οπουδήποτε αλλού για να προσφέρω έστω με την αξία ενός διαρκείας, να νιώσω την ικανοποίηση ότι είμαι ένα χρήσιμο πετραδάκι στον ουρανοξύστη της Π.Α.Ο.Κ.άρας μας), αλλά σέβομαι την ανάγκη του διπλανού μου όταν είναι αυθεντική, γνήσια, καθαρά Π.Α.Ο.Κ.τσίδικη.
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ ότι κάνουμε ό,τι μπορούμε για όποιον έχει την ανάγκη αρκεί να είναι πραγματική κι ΟΧΙ Η ΚΑΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΤΙ ΑΝ ΜΠΩ "ΚΟΥΤΡΑ" ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ή ότι δεν είμαι κανένα κορόιδο για να πληρώσω.
Ο ΜΑΓΚΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ...Ο ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΡΥΓΓΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ "ΕΦΤΥΣΕ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ!!!
Στα 52 είμαι, κούτρα δεν μπήκα ποτέ στα 40 χρόνια που πάω στην Τουμπάρα μας (όχι γιατί είμαι "άπλας" οικονομικά αλλά γιατί κόβω από οπουδήποτε αλλού για να προσφέρω έστω με την αξία ενός διαρκείας, να νιώσω την ικανοποίηση ότι είμαι ένα χρήσιμο πετραδάκι στον ουρανοξύστη της Π.Α.Ο.Κ.άρας μας), αλλά σέβομαι την ανάγκη του διπλανού μου όταν είναι αυθεντική, γνήσια, καθαρά Π.Α.Ο.Κ.τσίδικη.
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ ότι κάνουμε ό,τι μπορούμε για όποιον έχει την ανάγκη αρκεί να είναι πραγματική κι ΟΧΙ Η ΚΑΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΤΙ ΑΝ ΜΠΩ "ΚΟΥΤΡΑ" ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ή ότι δεν είμαι κανένα κορόιδο για να πληρώσω.
Ο ΜΑΓΚΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ...Ο ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΡΥΓΓΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ "ΕΦΤΥΣΕ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ!!!
Θα "εξομολογηθώ" και μία "αμαρτία" μου. Μέχρι τα 52 μου και σίγουρα μέχρι το "τέλος" μου έχω μία αρχή που δεν έχω παραβεί κι ούτε θα το κάνω.
Συνοδεύοντας γυναίκα δεν πηγαίνω σε δύο μόνο μέρη: ΣΕ ΣΤΡΙΠΤΙΖΑΔΙΚΟ (κωλόμπαρο} ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!
Υ.Γ. Ας με συμπαθάνε τα κορίτσια κι οι γυναίκες που αγαπάνε την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας, δεν είμαι ούτε μισογύνης ούτε αναχρονιστικός...Απλώς πιστεύω ότι ο οπαδός πρέπει για το καλό της ομάδας του να είναι άντρας με "χοντρό" μάλιστα λαρύγγι. Αν διαφωνούν ας προσπαθήσουν να φανταστούν την διαβόητη πλέον ηχητική της Τουμπάρας μας με 30.000 γυναικεία λαρύγγια να ουρλιάζουν και θα κατανοήσουν πιστεύω τι ακριβώς εννοώ!!!
Συνοδεύοντας γυναίκα δεν πηγαίνω σε δύο μόνο μέρη: ΣΕ ΣΤΡΙΠΤΙΖΑΔΙΚΟ (κωλόμπαρο} ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!
Υ.Γ. Ας με συμπαθάνε τα κορίτσια κι οι γυναίκες που αγαπάνε την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας, δεν είμαι ούτε μισογύνης ούτε αναχρονιστικός...Απλώς πιστεύω ότι ο οπαδός πρέπει για το καλό της ομάδας του να είναι άντρας με "χοντρό" μάλιστα λαρύγγι. Αν διαφωνούν ας προσπαθήσουν να φανταστούν την διαβόητη πλέον ηχητική της Τουμπάρας μας με 30.000 γυναικεία λαρύγγια να ουρλιάζουν και θα κατανοήσουν πιστεύω τι ακριβώς εννοώ!!!
- kataramenos5
Εμεις τι φταιμε?Μου ρθε ο αλλος με 2danirifle έγραψε:
πάντε τις σε άλλη θύρα. αν δε μπορείτε να έρθετε γήπεδο χωρίς αυτές,

Ευτυχώς υπηρχαν και ψυχραιμοι τριγυρω γιατι εγω θα την εβγαζα κουνημένη .

Its called selfie for a reason ρε μαλάκα έπρεπε να του πειςkataramenos5 έγραψε:Εμεις τι φταιμε?Μου ρθε ο αλλος με 2danirifle έγραψε:
πάντε τις σε άλλη θύρα. αν δε μπορείτε να έρθετε γήπεδο χωρίς αυτές,με την Ντορτμουντ και στην εισοδο των ομαδων λεει "Μας τραβατε μια σελφι?"
Ευτυχώς υπηρχαν και ψυχραιμοι τριγυρω γιατι εγω θα την εβγαζα κουνημένη .

- Μπαρκαρούτσος
Να είσαι καλά, αδερφέ.goran 64 έγραψε:Το "θολωμένο" μυαλό του Ale τα είπε καλύτερα από πολλά "καθαρά" μυαλά.
Δεν είναι δικό μου το κείμενο ωστόσο.
Είναι αναδημοσίευση από το isovitis.gr.
Δίνει ρέστα ο "ψηλός", όντως.