20.Ricardo Costa

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
spyretto

Re: 20.Ricardo Costa

Δημοσίευση από spyretto »

Μέχρι πριν μια βδομάδα έκανε ηγετικές εμφανίσεις και τώρα μας προέκυψε και πάλι άχρηστος. Οταν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στο υλικό αυτό θα γίνεται.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μια μια τον παει
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

spyretto έγραψε:Μέχρι πριν μια βδομάδα έκανε ηγετικές εμφανίσεις και τώρα μας προέκυψε και πάλι άχρηστος. Οταν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στο υλικό αυτό θα γίνεται.
Πλακα εχεις ρε φιλε, τα χεις ισοπεδωσει οοοολα ομως 1 μερα τωρα αλλα αυτος οχι μονο σου ξεφυγε, αλλα τον αποθεωνεις ως ηγετη κιολας..
Παλι καλα που εχω πολλα αποθέματα μαλλιων :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Ισοπέδωση τι είναι, να πεις ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να χτυπήσει τίτλο με αυτήν την ομάδα κι ότι ήταν λίγος με τον γάβρο;
Οσο για τον Κόστα δεν εξέφρασα προσωπική παοψη απλά αυτά που γράφονταν πριν από 1-2 βδομάδες. Τα ίδια και για τον Κάτσε. Σήμερα που δεν ανταποκρίθηκαν τους βγάζουμε άχρηστους. Δεν υπάρχει καμμία λογική σ'αυτό.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

spyretto έγραψε:Ισοπέδωση τι είναι, να πεις ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να χτυπήσει τίτλο με αυτήν την ομάδα κι ότι ήταν λίγος με τον γάβρο;
Οι τίτλοι που χτυπάει ο Π.Α.Ο.Κ., είναι σε άλλα αθλήματα, όχι στο ποδόσφαιρο αντρών..
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

spyretto έγραψε:Ισοπέδωση τι είναι, να πεις ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να χτυπήσει τίτλο με αυτήν την ομάδα κι ότι ήταν λίγος με τον γάβρο;
Οσο για τον Κόστα δεν εξέφρασα προσωπική παοψη απλά αυτά που γράφονταν πριν από 1-2 βδομάδες. Τα ίδια και για τον Κάτσε. Σήμερα που δεν ανταποκρίθηκαν τους βγάζουμε άχρηστους. Δεν υπάρχει καμμία λογική σ'αυτό.
Τα νούμερα διαφωνούν με αυτά που λες

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Ελπίζω ήδη να ψάχνουμε στόπερ...καλά τα λεφτά που παίρνει είναι ανέκδοτο.
Και δεν εστιάζω στη προσποίηση που τρώει, αυτό ντάξ συμβαίνει, η όλη του κίνηση όταν έχει να επιβλέψει ΕΝΑΝ μέσα στη κωλοπεριοχή είναι απλά απίστευτη, να 'τανε δυό να μπερδευόταν πάει στο διάολο
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

pisakaipoupoula έγραψε:Ελπίζω ήδη να ψάχνουμε στόπερ...καλά τα λεφτά που παίρνει είναι ανέκδοτο.
Και δεν εστιάζω στη προσποίηση που τρώει, αυτό ντάξ συμβαίνει, η όλη του κίνηση όταν έχει να επιβλέψει ΕΝΑΝ μέσα στη κωλοπεριοχή είναι απλά απίστευτη, να 'τανε δυό να μπερδευόταν πάει στο διάολο
Δυστυχως με τετοιους παικτες βγαινει σε κακο το ναχεις 3 στην αμυνα, γιατι μαθαινει να τον προστατευουν οι 2 διπλα του και παντα να'χει καλυψη..
Ομως το ποδοσφαιρο περα απο ομαδικη προσπαθεια, ειναι και παιχνιδι που πρεπει να βγαλεις και τα ατομικα σου χαρακτηριστικα και να ανταπεξερθεις σε 1-1..
Αν ειναι να μην περιμενω τιποτε ατομικο που να με σωσει σε μια δυσκολη στιγμη,
ας κρατουσα τον Πουγγουρα να ψηνοταν κιολας αυτη τη χρονια..
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Σε μια άμυνα που δέχεται πολύ ευκολα το γκολ ειναι απολυτως λογικό να έχει ο βασικος της παικτης σημαντική ευθύνη. Το περίεργο με τον Κοστα δεν ειναι οτι κανει λαθη γιατι δεν τον βοηθαει το σώμα του ή γιατί πατησε τα 34, το περίεργο είναι οτι κανει λαθη ερασιτεχνικά, που δεν δικαιολογουνται απο την εμπειρεία του και απο τις παραστάσεις που έχει. Αυτό που επίσης με ενοχλει είναι τα αδικαιολογητα νευρα που βγάζει, τα οποια μεταδίδουν μια νευρικότητα και στους υπόλοιπους παικτες. Τελικα μου δινει την εντυπωση οτι μπορει να πάιξει καλά , μόνο οταν δεν υπαρχουν ανοιχτοι χώροι γύρω του και καλύπτεται απο συμπαικτες σε κοντινη αποσταση απο αυτόν (πχ παιχνίδι με Ντόρτουμουντ), αντιθετως όταν οι χώροι ανοίγουν και οι συμπάικτες του εχουν απόσταση απο αυτόν δείχνει σα να κολυμπα παιδακι στο πέλαγος. Μετα απο όσα έχω δει απο αυτόν , έχω την άποψη ότι στο σύστημα με τους 3 στην άμυνα και βασικο αυτόν θα έχουμε μονιμως θέμα και θα είμαστε ευάλωττοι.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Για να αντικατασταθεί ο Κόστα θα πρέπει να βρεθεί αντικαταστάτης...
Οταν βρουν αυτόν τον περίφημο στόπερ να μας το πουν να το μάθουμε γιατί η ιστορία με τους στόπερ πάει πίσω 3-4 χρόνια κι ακόμα στόπερ δεν έχουμε. Εννοείται ότι μέχρι τότε η ομάδα θα πάει έτσι.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Για να ξεκαθαρισουμε κατι, σορυ για το οφ τοπικ..
Dinos_Liverpool έγραψε:Μην παραπονιέσαι, Ντεσπέ. Δεν έχει κάτι το ύφος στου Σίμπα. Είναι σαφώς εντός των ορίων. Διαφωνίες θα υπάρχουν, μπορείτε να τις εκφράζετε κόσμια.
Δεν νομίζω να έχεις και συ παράπονο! Δεν σε έχω υπερασπιστεί προσωπικά και λίγες φορές.
Κοιτα Dino, εγω το λεω οτι το απαντητικο ποστ μου σε σημεια μπορει να ηταν και εκτος οριων, γιατι οντως προκαλεσα, αλλα μονο γιατι προκληθηκα πρωτος..
Βγηκα απ'τα ρουχα μου ρε συ αφου λιγες μερες μετα απο μια πολιτισμενη ποδοσφαιρικη κουβεντα που καναμε με τον despe πανω στο θεμα Costa που εχουμε "λογομαχησει" :mrgreen: ουκ ολιγες φορες, ερχεται αυτο το ποστ
desperando έγραψε: θα περιμένουν καποιοι κανένα τσαφ του για να γραψουν σελίδες ξεσκισματος και για το μυριο που παίρνει
που ξεκαθαρα ειχε κυριο αποδεκτη εμενα αφου εγω τον εχω "ξεσκισει" με την κριτικη μου και εχω αναφερει πολλακις στη σχεση της προσφορας του με το μυριο που παιρνει...

Βεβαια, φυσιολογικα θα υπηρχε καθε αρνηση γι'αυτο
desperando έγραψε: btw πουθενά στο παραπάνω μου ποστ δεν αναφερόμουν προσωπικά σε σένα αλλά αφού είχες την μύγα έβγαλες τεράστιο κόμπλεξ
αφου πλεον ειναι κοινη πρακτικη στο φορουμ να τη λες στον αλλον πλαγιως χωρις να εχεις τα γκατς να αναφερεσαι προσωπικα και μετα να το διαψευδεις, παιρνοντας ετσι και την ευκαιρια να τον βγαλεις κομπλεξικο και με μεγαλη ιδεα.. :?

Βεβαια περα απο τις 1-2 ειρωνιες, στο υπολοιπο ποστ μου προσπαθησα να εξηγησω ποσο αδικο-αναιτιο ηταν αυτο, ειδικα αφου στο 70-80% των θεματων συμφωνουμε και ποσο μαλλον οταν πριν απο τελη αυγουστου του ειπα
αδερφε να ξες, απ'την πλευρα μου, water under the bridge σχετικα με μια διενεξη που ειχαμε πριν καιρο..
και τον υποστηριξα και μετα το μπανιο που τον εστειλες τοτε..

Γιατι οπως θα'πρεπε να γινεται σ'ενα φορουμ, δεν κραταω κακιες και ακομα και αν διαφωνω πολυ με αλλον, προσπαθω μεσα απ'τη συζητηση να βγει κατι εποικοδομητικο..Το ιδιο εγινε και χθες, με τον παοκαρα23 που τα ειπαμε μια χαρα με επιχειρηματα κλπ, ενω περσι λογομαχουσαμε..

Τωρα αν οι εγωισμοι και το high temper του despe δεν τον αφηνουν (οπως φανηκε και χθες με τον joshua), τι να πω...

Υ.Γ. βασικα μλκια που το βαλα εδω, μετεφερε το αν ειναι στο καφενειο..
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

back in black έγραψε:Σε μια άμυνα που δέχεται πολύ ευκολα το γκολ ειναι απολυτως λογικό να έχει ο βασικος της παικτης σημαντική ευθύνη. Το περίεργο με τον Κοστα δεν ειναι οτι κανει λαθη γιατι δεν τον βοηθαει το σώμα του ή γιατί πατησε τα 34, το περίεργο είναι οτι κανει λαθη ερασιτεχνικά, που δεν δικαιολογουνται απο την εμπειρεία του και απο τις παραστάσεις που έχει.
Συμφωνώ με το παραπάνω κομμάτι 100%. Ο Γκάρι μπορεί να αργεί να παίξει τεχνικό οφσάιντ γιατί δεν ξέρει και τη θέση (αναφέρομαι στο γκολ της Ντόρτμουντ), όμως παίκτης της εμπειρίας του Κόστα είναι ανεπίτρεπτο να μην βγάζει οφσάιντ τον Ιντέγε πριν καν ξεκινήσει η φάση.
Χωρίς να είναι γενικώς τόσο κακός όσο κάποιοι τον περιγράφουν, είναι σίγουρο ότι μέχρι τώρα δεν έχει δικαιολογήσει το όνομά του και την αμοιβή του.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Simba, πολύ χαίρομαι που αναγνωρίζεις και συ κάποια μικροπροβληματάκια στη συμπεριφορά σου. Εμείς θέλουμε να είστε ήρεμοι, να συζητάτε πολιτισμένα και χωρίς να θίγετε το συνομιλητή σας.

Προχωράμε...

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

spyretto έγραψε:Μέχρι πριν μια βδομάδα έκανε ηγετικές εμφανίσεις και τώρα μας προέκυψε και πάλι άχρηστος. Οταν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στο υλικό αυτό θα γίνεται.
Άχρηστος δεν ειναι, αλλα θα περίμενες απο ένα παίχτη με τις παραστάσεις και την εμπειρία του ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ να έχει μια σταθερότητα. Αυτος ειναι σε διάρκεια μακράν κάτω και απο Τζαβέλλα και απο Βίτορ. Συν το ότι όταν ανεβαίνει με τη μπάλα ειναι χάλι μαυρο..

Και εγώ εδώ πιστεύω ειναι το θέμα με το Μάλε, ότι για να μπει, πρέπει να ρίξουμε πάγκο στον ακριβότερο παίχτη μας.. Μαμησε τα, πρέπει να στρώσει.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Με κρύο αίμα γράφω ότι γράφω.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”