Για να ξεκαθαρισουμε κατι, σορυ για το οφ τοπικ..
Dinos_Liverpool έγραψε:Μην παραπονιέσαι, Ντεσπέ. Δεν έχει κάτι το ύφος στου Σίμπα. Είναι σαφώς εντός των ορίων. Διαφωνίες θα υπάρχουν, μπορείτε να τις εκφράζετε κόσμια.
Δεν νομίζω να έχεις και συ παράπονο! Δεν σε έχω υπερασπιστεί προσωπικά και λίγες φορές.
Κοιτα Dino, εγω το λεω οτι το απαντητικο ποστ μου σε σημεια μπορει να ηταν και εκτος οριων, γιατι οντως προκαλεσα, αλλα μονο γιατι προκληθηκα πρωτος..
Βγηκα απ'τα ρουχα μου ρε συ αφου λιγες μερες μετα απο μια πολιτισμενη ποδοσφαιρικη κουβεντα που καναμε με τον despe πανω στο θεμα Costa που εχουμε "λογομαχησει"

ουκ ολιγες φορες, ερχεται αυτο το ποστ
desperando έγραψε:
θα περιμένουν καποιοι κανένα τσαφ του για να γραψουν σελίδες ξεσκισματος και για το μυριο που παίρνει
που ξεκαθαρα ειχε κυριο αποδεκτη εμενα αφου εγω τον εχω "ξεσκισει" με την κριτικη μου και εχω αναφερει πολλακις στη σχεση της προσφορας του με το μυριο που παιρνει...
Βεβαια, φυσιολογικα θα υπηρχε καθε αρνηση γι'αυτο
desperando έγραψε:
btw πουθενά στο παραπάνω μου ποστ δεν αναφερόμουν προσωπικά σε σένα αλλά αφού είχες την μύγα έβγαλες τεράστιο κόμπλεξ
αφου πλεον ειναι κοινη πρακτικη στο φορουμ να τη λες στον αλλον πλαγιως χωρις να εχεις τα γκατς να αναφερεσαι προσωπικα και μετα να το διαψευδεις, παιρνοντας ετσι και την ευκαιρια να τον βγαλεις κομπλεξικο και με μεγαλη ιδεα..
Βεβαια περα απο τις 1-2 ειρωνιες, στο υπολοιπο ποστ μου προσπαθησα να εξηγησω ποσο αδικο-αναιτιο ηταν αυτο, ειδικα αφου στο 70-80% των θεματων συμφωνουμε και ποσο μαλλον οταν πριν απο τελη αυγουστου του ειπα
αδερφε να ξες, απ'την πλευρα μου, water under the bridge σχετικα με μια διενεξη που ειχαμε πριν καιρο..
και τον υποστηριξα και μετα το μπανιο που τον εστειλες τοτε..
Γιατι οπως θα'πρεπε να γινεται σ'ενα φορουμ, δεν κραταω κακιες και ακομα και αν διαφωνω πολυ με αλλον, προσπαθω μεσα απ'τη συζητηση να βγει κατι εποικοδομητικο..Το ιδιο εγινε και χθες, με τον παοκαρα23 που τα ειπαμε μια χαρα με επιχειρηματα κλπ, ενω περσι λογομαχουσαμε..
Τωρα αν οι εγωισμοι και το high temper του despe δεν τον αφηνουν (οπως φανηκε και χθες με τον joshua), τι να πω...
Υ.Γ. βασικα μλκια που το βαλα εδω, μετεφερε το αν ειναι στο καφενειο..