gkey,σιγουρα θυμασαι καλα το παιχνιδι με την Ναπολι?Το παιχνιδι με την αρσεναλ?Ποσο επιθετικα ειχαμε παιξει εκει?Μηπως δεν θυμασαι καλα?gkey έγραψε:Κάνεις λάθος θα το έκανα. Μοναδικό κριτήριο μου είναι το καλό ποδόσφαιρο και όχι το αποτέλεσμα. Για αυτό έχω χρόνια να πάω στον ναό, πονάνε τα ματάκια μου.Φοίνικας έγραψε:Πες μας τι ήθελες να κάνει η ομάδα, πως και με ποιούς.gkey έγραψε:Αν κάποιοι θεωρούν καλή εμφάνιση το να παίζεις ταμπούρι 90 λεπτά μέσα στην Τούμπα, έχω να πω ότι ντροπιάζουμε τον παλιό καλό ΠΑΟΚ.
Αυτόν που έπαιζε στα ίσα με τον κόσμο στο πλάι του μεγαθήρια όπως η Νάπολι και όχι τα πρωτοδεύτερα της Ντόρτμουντ. Απλά θλίψη.
Έτσι για να καταλάβουμε τι θέλεις.
Επίσης, πες μας αν θα έκανες αυτό το σχόλιο αν το ματς έληγε 1-0. Εγώ λέω ότι δεν θα το έκανες.
Αυτό που θέλω είναι να βλέπω έναν ΠΑΟΚ με ψυχή, με αρχίδια και να παίζει επιθετικά από το 1ο λεπτό ιδιαίτερα στην Τούμπα. Και παλιότερα είχε μεγάλες διαφορές στο έμψυχο υλικό ο ΠΑΟΚ με ευρωπαικές ομάδες αλλά έγραψε ιστορία.
Και η μικτή κόσμου να κατέβει στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ πρέπει να μπαίνει για την νίκη. Τέλος. Δεν είμαστε Ριέκα ούτε Χάιντουκ κ. Τούντορ. Μάθε που ήρθες.
Τώρα για την τεράστια εμφάνιση που λέτε μερικοί μάλλον άλλο άθλημα βλέπουμε. Να παίζεις 11 πίσω και να κρύβεις τις αδυναμίες σου είναι εύκολο. Να παίξεις στα ίσια και ανοιχτά ποδόσφαιρο είναι το δύσκολο. Εκεί φαίνονται οι καλές ομάδες.
Καλα κανεις και δεν ερχεσαι πλεον.