Π.Α.Ο.Κ - Borussia Dortmund 1-1,MVP - Σχολια & Παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

Mvp

Ολσεν
18
14%
Βιτορ
3
2%
Τζαβελλας
54
41%
Κοστα
6
5%
Κατσε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σαμπο
1
1%
Τζιολης
32
24%
Μακ
13
10%
Ροντριγκεζ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπερμπατοφ
4
3%
Ζαιρο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωνσταντινιδης
2
2%
Χαρισης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πελκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 133

Άβαταρ μέλους
back in black

Re: Π.Α.Ο.Κ - Borussia Dortmund 1-1,MVP - Σχολια & Παραλειπο

Δημοσίευση από back in black »

Αποφάσισα να γράψω την επόμενη του αγώνα και όχι αμέσως μετά τη λήξη του για να είμαι όσο το δυνατό πιο ήρεμος και αντικειμενικός.
Τακτικά νομίζω ότι ο τρόπος που προσέγγισε το παιχνίδι ο Τούντορ ήταν μονόδρομος. Αυτή την ομάδα, με αυτά τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά (δύναμη, ταχύτητα, συνοχή, ρυθμό, αυτοματισμούς , ποιότητα κλπ) και στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα, δεν νομίζω ότι υπήρχε άλλος τρόπος να την αντιμετωπίσουμε. Όσο για απουσίες, δευτερα , μειωμένη διάθεση απο πλευράς τους , προτείνω να ακούσουμε τις δηλώσεις του προπονητή τους και να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας.
Το σημαντικότερο , κατά την άποψη μου, είναι η μεταμόρφωση της ομάδας απο το Μάιο μέχρι σήμερα . Φανταστείτε μόνο τί θα λέγαμε τότε, αν κάποιος μας έλεγε ότι θα πάιρναμε Χ με την Ντόρτουμουντ, με καλύτερους πάικτες μας τους Τζιόλη, Τζαβέλα, Κόστα και μάλιστα δεν θα ήμασταν και ευχαριστημένοι!!!
Η ομάδα βρίσκεται σε σωστό δρόμο, έχει πλάνο, δουλευει εντατικά και σωστά και δείχνει να βελτιώνεται συνεχώς.
Αναφορικά με τους πάικτες, όλοι προσπάθησαν για το καλύτερο με κορυφαίους Τζιόλη, Τζαβέλα, Κόστα, Βίτορ και Κωνσταντινίδη, που έχω την εντύπωση ότι έκανε το καλύτερο του παιχνίδι σαν επαγγελματίας. Υστέρησε ο Κάτσε , καθώς ζορίστικε ιδιαίτερα με τους δυνατούς και γρήγορους αντιπάλους. Η πρώτη μου εντύπωση στο γκολ που δεχθήκαμε ήταν ότι ο Ολσεν είχε αποκλειστική ευθύνη, το ξαναείδα πολλές φορές και καταλήγω ότι έχει τη μικρότερη, καθώς ευθύνονται αρχικά τα αμυντικά χαφ, που αφήνουν χωρίς ιδιαίτερη πίεση τον Κάστρο να περάσει την μπάλα στην πλάτη μας , αλλά και ο Γκαρυ (που κατά συνθήκη έπαιζε μπακ), ο οποίος ξεχνιέται πίσω και αφενός δεν ακολουθεί την γραμμή άμυνας για να βγάλει τον πάικτη του οφ σαϊτ αφετέρου στη θέση που είναι μπερδευει τον Ολσεν. Ο Τούντορ ενδεχομένως θα μπορούσε να είχε φρεσκάρει την ομάδα κάνοντας τις αλλαγές του λίγο νωρίτερα.
Για αυτούς που μπήκαν μέσα , με αποτέλεσμα να είναι ορατό το ενδεχόμενο τιμωρίας μας, πρέπει να πω ότι το θέμα έχει πλεον τερματίσει και η ευθύνη είναι συλλογική και μοιρασμένη σε όσους ανέχονται - ανεχόμαστε, με πράξεις ή παραλείψεις να συμβαίνουν κατ' επανάληψη τέτοια γεγονότα στον ΠΑΟΚ ΜΑΣ, απο θλιβερές μειοψηφίες.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

gkey έγραψε:
Φοίνικας έγραψε:
gkey έγραψε:Αν κάποιοι θεωρούν καλή εμφάνιση το να παίζεις ταμπούρι 90 λεπτά μέσα στην Τούμπα, έχω να πω ότι ντροπιάζουμε τον παλιό καλό ΠΑΟΚ.

Αυτόν που έπαιζε στα ίσα με τον κόσμο στο πλάι του μεγαθήρια όπως η Νάπολι και όχι τα πρωτοδεύτερα της Ντόρτμουντ. Απλά θλίψη.
Πες μας τι ήθελες να κάνει η ομάδα, πως και με ποιούς.
Έτσι για να καταλάβουμε τι θέλεις.
Επίσης, πες μας αν θα έκανες αυτό το σχόλιο αν το ματς έληγε 1-0. Εγώ λέω ότι δεν θα το έκανες.
Κάνεις λάθος θα το έκανα. Μοναδικό κριτήριο μου είναι το καλό ποδόσφαιρο και όχι το αποτέλεσμα. Για αυτό έχω χρόνια να πάω στον ναό, πονάνε τα ματάκια μου.

Αυτό που θέλω είναι να βλέπω έναν ΠΑΟΚ με ψυχή, με αρχίδια και να παίζει επιθετικά από το 1ο λεπτό ιδιαίτερα στην Τούμπα. Και παλιότερα είχε μεγάλες διαφορές στο έμψυχο υλικό ο ΠΑΟΚ με ευρωπαικές ομάδες αλλά έγραψε ιστορία.

Και η μικτή κόσμου να κατέβει στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ πρέπει να μπαίνει για την νίκη. Τέλος. Δεν είμαστε Ριέκα ούτε Χάιντουκ κ. Τούντορ. Μάθε που ήρθες.

Τώρα για την τεράστια εμφάνιση που λέτε μερικοί μάλλον άλλο άθλημα βλέπουμε. Να παίζεις 11 πίσω και να κρύβεις τις αδυναμίες σου είναι εύκολο. Να παίξεις στα ίσια και ανοιχτά ποδόσφαιρο είναι το δύσκολο. Εκεί φαίνονται οι καλές ομάδες.
gkey,σιγουρα θυμασαι καλα το παιχνιδι με την Ναπολι?Το παιχνιδι με την αρσεναλ?Ποσο επιθετικα ειχαμε παιξει εκει?Μηπως δεν θυμασαι καλα?
Καλα κανεις και δεν ερχεσαι πλεον.
Shlaxim

Δημοσίευση από Shlaxim »

marley 4 έγραψε:ειπα και εγω μηπως ξεκολησει ο λαος αλλα δεν

αντι να μιλαμε για την ομαδα βγαζε ο καθενασ τα κοπλεξ του
...
αλλας να μην πανε στο παλατακαι δηλαδη ελεος

αφου θελετε αυτοτιμωρια διακαως και διαρκως φτιαξτε μια ομαδα να σας μαστιγωνουν
φίλε μου, ακριβώς επειδή δεν θέλω αυτοτιμωρία της ομάδας προτείνω τον αποκλεισμό από τα γήπεδα σε όποιον δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

marley 4 έγραψε:ειπα και εγω μηπως ξεκολησει ο λαος αλλα δεν

αντι να μιλαμε για την ομαδα βγαζε ο καθενασ τα κοπλεξ του
για λυπηση πραγματικα ο καθενας γραφει και μια θεωρια τα ριχνει εκει που θελει
αλλοι πολεμιοι της βιας ζητουν βια αλλοι να κλεισουν οι σφ γιατι ετσι
αλλας να μην πανε στο παλατακαι δηλαδη ελεος
αλλος συμφωνει με καραπαπαρα αλλος διαβασε(που φιλε μου?) για 3 αγωνες κλεισιμο
αλλος αλλος αλλος

αφου θελετε αυτοτιμωρια διακαως και διαρκως φτιαξτε μια ομαδα να σας μαστιγωνουν

αφου πω μαλακια η εισβολη που εχει γινει και με αγιαξ αλλα δεν θα φαμε τομωρια γιατι δεν εγινε κατι
αφου πω πως 3 φορα μαζικα μεσα στο γηπεδο μασ αναβουν πυρσουσ(ελεγχοσ ?) δεν αγαπανε την ομαδα τους αυτοι?
το προτυπο ρε? η μπορουσια που μασ πρηξατε μερικοι να γινει το παραδειγμα?

περναω σε οτι με ενδιαφερει

σωστα κατεβηκαμε με 3 αμ χαφ και την ποιοτητα db10 μπροστα τετοια ματς θελεις τον παιχταρα
μια φαση μια φωνη στους αλλους

κλασικα δεν αποβαλαμε το αγχος και μπηκαμε φοβισμενοι δεν περνουσαν τα λεπτα στο πρωτο τεταρτο
μας εσωσε και το τσαφ που εκανε ο κοστα

ολσεν δεν φταιει για το γκολ ηθελε η οχι να κανει την προσποιηση ο γερμανος ο ολσεν επρεπε να κανει αυτο που εκανε
και 2 επεμβασεις καλες ειχε

βιτορ πολυ πολυ καλος
τζαβε επειδη κολληματα δεν εχουμε ΑΡΙΣΤΟΣ ΕΧΘΕΣ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ
κων/δης πολυ πολυ καλος
παμε στον σαμπο το μεγαλο προτζεκτ διπλα σε τζιολη να τρεχει να τρεχει να τρεχει μεχρι το 90 προσπαθησε να κρατησει μπαλα με πλατη δοκιμασε ενα σουτ απο μακρια και η ικανοτητα στο ψηλο παιχνιδι τον εκαναν αναντικαταστατο εχθες
δεν ειναι τυχαιο που βγηκε ο κατσε κια οχι αυτος μαλιστα σαν σκεψη περιμενα να παει σαν δεξι μπακχαφ και να παει τριαδα κατσε τζιολης χαρισης

ο τζιολης σε ματς που ειμαστε πισω οπως με φιορεντινα εινα τελειος το προβλημα το εχει σε ανοιχτο χωρο οταν τρωμε αντεπιθεσεις

ο μακ τα εχουμε πει ψυχολογικο θεμα στα τελειωματα εχει οχι καποια ανικανοτητα
αν δουλεψει σε αυτον τον τομεα θα γινει σουπερε

αρε μπερμπα τι πηγες να κανεις με το κρεμασμα θεος ρε

ολα τα παιδια ετρεξαν απιστευτα προσηλωμενοι στα αμυντικα καθηκοντα τους τακτικα αριστοι
γνωριζαν οτι πολλες επιθεσεις δεν θα κανουμε και τα καταφεραν

χασαμε ευκαιριες για το 2-1 κριμα
οπως πηγε το ματς μιλαμε για γκελα

τεσπα ο βαθμος μας δινει την ευκαιρια να παλεψουμε με τους ρωσους για την 2 θεση
αλλα και την ααναγκη να κερδισουν οι γερμανοι στην ρωσια

για να μην ξεχνιομαστε την προκριση θελουμε και οχι μια μεγαλη νικη

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΤΟΥΝΤΟΡ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ

υγ ποτς γκεγκεν αυτο κια πηραμε χ απο ομαδα με τετοιο μπατζετ? να ξαναγινει ο αγωνας να χασουμε να ερθουν καποιοι στα ισια τους

μαρινακη πες αλευρι ....

Συμφωνω σε ολα τα αγωνιστικά.
Ομως,
Οι βρουλιγκανς καποιας μπροντμπυ αναβαν πυρσους μεσα στην Δανια και δεν τους ειπαν κουβεντα.
Τα σκουλικια της Γερμανιας πετουσαν πυρσους στα επίσημα και στο ασθενοφόρο και οι τσιμπα κοιτούσαν.

Εμεις δυστυχως επειδη μας εχει βγει το ονομα και στραγαλια να πεταξουμε την τιμωρία θα την φαμε.
Επιμενω οτι τα τσακαλάκια που ντεμεκ καναν ντου (την ντροπή των ντου) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Νομίζω δεν έγραψε κανείς για το κοράκι.
Μέσα από το γήπεδο, φάνηκε ότι έδωσε μερικά φάλτσα, ισχύει;

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Πολυ σπορι υπερ των γερμανων...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Άρα καλά φάνηκε, γιατί ναι μεν δεν ήταν κραυγαλέα, αλλά ήταν

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

μα ρε φιλε εχω πει χιλιαδες φορε οτι πυρσουσ αναβουν ολοι στην ευυρωπη
και ολοι τρωνε προστιμο
αλλα μονο εμεισ εδω το κανουμε τεραστιο θεμα

επειδη δεν ειμαι υποκριτησ σαν μερικουσ εχω πει κια ξαναλεω
ναι στο αναμα πυρσων οχι στην ριψη μεσα στο γηπεδο

κανενας δεν μας κυνηγαει για τιμωρια
καθε ομαδα τρωει προστιμο

αν δεν βλεπει κανεεισ τι γινεται στισ αλλεσ ομαδεσ και μενει κολλημενοσ στον κοσμο του δεν φταιω εγω

(φυσικα μιλαω γενικα δεν αφορα εσενα)\

και με αγιαξ ειχαμε οχι μονο εισβολη αλλα και επεισοδεια στην 8 τιωρια δεν φαγαμε
δεν μιλαει κανεις
και τωρα δεν θα φαμε τιμωρια δεν βλεπω τον λογο αλλα καποιοι σκουζουν γιατι αραγε?
ξαναλεω για τους περιεργους οτι δεν μου αρεσε η εισβολη οπως κια δεν μου αρεσει οτι ελειπε το pyro show εχθες απο εμας

υγ σκουληκια μπηκαν στο γηπεδο εχθες πυρσοι αναψαν πεταξαν στο γηπεδο ελεγχος ε?
μηπως να δουμε κια καμια ευθυνη απο εκει
ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΡΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΜΑ
σαν μαζοχεσ κανετε τιμωρησεμε πλατινι κανεμε οτι θες ειμαι κακο παιδι τιμωρησε με .... μαζοχες ειστε ρε? σοβαρα τωρα ειστε?
πραγματικα δεν ξερω τι να πω

σκασμενος απο την χθεσινη γκελα ειμαι αλλα μαλλον ειμαστε λιγοι
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

marley 4 έγραψε:μα ρε φιλε εχω πει χιλιαδες φορε οτι πυρσουσ αναβουν ολοι στην ευυρωπη
και ολοι τρωνε προστιμο
αλλα μονο εμεισ εδω το κανουμε τεραστιο θεμα

επειδη δεν ειμαι υποκριτησ σαν μερικουσ εχω πει κια ξαναλεω
ναι στο αναμα πυρσων οχι στην ριψη μεσα στο γηπεδο

κανενας δεν μας κυνηγαει για τιμωρια
καθε ομαδα τρωει προστιμο

αν δεν βλεπει κανεεισ τι γινεται στισ αλλεσ ομαδεσ και μενει κολλημενοσ στον κοσμο του δεν φταιω εγω

(φυσικα μιλαω γενικα δεν αφορα εσενα)\

και με αγιαξ ειχαμε οχι μονο εισβολη αλλα και επεισοδεια στην 8 τιωρια δεν φαγαμε
δεν μιλαει κανεις
και τωρα δεν θα φαμε τιμωρια δεν βλεπω τον λογο αλλα καποιοι σκουζουν γιατι αραγε?
ξαναλεω για τους περιεργους οτι δεν μου αρεσε η εισβολη οπως κια δεν μου αρεσει οτι ελειπε το pyro show εχθες απο εμας

υγ σκουληκια μπηκαν στο γηπεδο εχθες πυρσοι αναψαν πεταξαν στο γηπεδο ελεγχος ε?
σαν μαζοχεσ κανετε τιμωρησεμε πλατινι κανεμε οτι θες ειμαι κακο παιδι τιμωρησε με .... μαζοχες ειστε ρε? σοβαρα τωρα ειστε?
πραγματικα δεν ξερω τι να πω

σκασμενος απο την χθεσινη γκελα ειμαι αλλα μαλλον ειμαστε λιγοι
Δε νομιζω κανενας να ειπε οτι εχει προβλημα με το πυρο σοου...και πολυ σωστα λες ειναι καυλα το πυρο σοου και εννοειται να μην καταληγουν στο γηπεδο..Περισσοτερο το προβλημα μας ειναι η οποιαδηποτε τιμωρια λογω του απαραδεκτου ντου..κ οι βαζεοι εκαναν ντου με την Τραμπαλα και εφαγαν 1 κεκλεισμενων νομιζω..
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Κι εγω μαρλευ συμφωνω με τους πυρσους.

Το ζητημα ομως ειναι η εισβολη οπαδων στον αγωνιστικο χωρο. Κ δεν ξεκινησε τωρα. Αυτη η ιστορια γινεται εδω κ χρονια. Κ δεν εννοω αποκλειστικα για να πουλησουν τσαμπουκα στους αντιπαλους οπαδους οπως χθες. Εννοω ακομα κ τα πανηγυρια μεσα στον αγωνιστικο χωρο.

Δεν ειμαστε κανενα χωριο. Ακομα και 3-0 να κερδιζαμε χθες κ οποτεδηποτε δηλαδη, οι οπαδοι δεν εχουν κανενα μα κανενα λογο να μπουν στον αγωνιστικο χωρο. Ειναι εντελως χωριατιλα. Ποτε δε μου αρεσε. Και να το δουμε κ αλλιως. Για ποιο λογο δεν μπηκαμε μεσα στη ληξη του αγωνα με την τοτεναμ στο λονδινο? Ειναι να τρελαινεσαι.
Giorgos_Sketos

Δημοσίευση από Giorgos_Sketos »

όχι ρε μάγκα. πάλι οι άλλοι φταίνε? και ναι μπηκαν σκουλήκια. Και τι έγινε? ας τιμωρηθούν οι γερμανοι. οι δικοι μας μπούφοι τι θέλουν και απαντάνε?

και αυτο που λες εσυ αυτομαστίγωμα ειναι η αγανάκτηση του απλού ΠΑΟΚΤΣΗ για όλα αυτά τα ζώα που καταστρέφουν την ομάδα τόσα χρόνια, οι οποίοι δεν έρχονται αποκλειστικά απο συνδέσμους. το αυτομαστίγωμα πρέπει να γίνει αυτοκάθαρση. Να πάρει μπρος ο μηχανισμός του ΠΑΟΚ και να τους στείλει λίγα χρόνια στη φυλακή ή στα τμήματα να στρώσουν.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

φιλε οχι και δεν εχει προβλημα κανεις

σκουζουν δεκαδεσ καθε φορα

και θα μας τιμωρησουν και αλητεσ και να παμε φυλακη και αλλα

λαος απαιδευτος στα οπαδικα θεματα η μαλλον εκπεδευμενος απο αρδ ειδικα αθηνων

σχεδον σε καθε ομαδα της ευρωπης αναβουν πυσρους τρωνε προστιμο τελειωσε το θεμα

εδω δινουμε μεταφυσικη διασταση στο θεμα πιο πολυ κουβεντα και απο το κυπριακο ειναι ο πυρσος στο γηπεδο

οι βαζελοι εφαγαν τινωρια επειδη ηταν παρων στο γηπεδο η παντες αμεσως μετα την ληξη εγινε ντου
σημειωση αναψαν δεκαδες πυρσους στην εναρξη αν δεν κανω λαθος

ξαναλεω διαφωνω σε ολους τους τοννους για την εισβολη
διαφωνω εντονα με οσους επιλεγουν να μιλανε για τιμωριες και βρισκονται στην ιδια γραμμη με καραπαπαρα

αλλα να κανουν πρωτα ξεκαθαρη την θεση τους για ολα πχ πυρσοι απο μπορουσια το παραδειγμα οπαδων ντε το προτυπο
και μετα αν ακουσω ενστασεις

κριμα ρε χασαμε ευκαιρια μεγαλη να παρουμε κεφαλι στον ομιλο με μια σπουδαια νικη εχθες

υγ συμφωνω μπουφαλο σε ολα
στο λονδινο κανεισ δεν μπαινει μεσα οτε οι γερμανοι θα εκανν τα ιδια εκει τον λογο τον καταλαβαινει ο καθενασ
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ακόμα μια φορά η λέξη που βολτάρει στο μυαλό μας είναι το <<κρίμα >>.
Κρίμα για το τρίποντο που χάσαμε, κρίμα για την γκέλα του Ολσεν, κρίμα για τις κραγμενες με τις κουκούλες που μπούκαραν με την λήξη, κρίμα για τον Ιβάν που έχει χωσει τοσα μύρια αλλά δεν μπορεί να απαλλαγεί και να μας απαλλάξει από την πλέμπα.
Κρίμα....
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Είδαμε και την αμυντική συμπεριφορά του ΠΑΟΚ απέναντι σε πολύ ποιοτικό και γρήγορο αντίπαλο. Καλά τα πήγε, άψογος αμυντικά ο Τζαβέλλας (θα έπαιρνε 10 αν δεν είχε μερικές γιόμες στο πουθενά), πολύ καλοί οι Πορτογάλοι.
Λογικά, προσπαθήσαμε να κλέψουμε τη νίκη και ειδικά από τη στιγμή που βάλαμε το γκολ, δεν είχαμε λόγο να αλλάξουμε προσανατολισμό και να παίζουμε επιθετικά για να χαίρονται οι ουδέτεροι το ποδόσφαιρο!

Γκολάρα ο Μακ.

Είναι πρόσφατη η αλλαγή χλοοτάπητα και δεν έχει «πιάσει» καλά. Χρειάζεται χρόνος και πάτημα. Οπότε στο τέλος του αγώνα, μπήκαν στο γήπεδο οι αρμόδιοι υπάλληλοι για την επιτήρηση και συντήρησή του. Μπορεί να σας φάνηκαν πολλοί, αλλά εδώ στην Ελλάδα έτσι λειτουργούμε.
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

DC έγραψε:Ακόμα μια φορά η λέξη που βολτάρει στο μυαλό μας είναι το <<κρίμα >>.
Κρίμα για το τρίποντο που χάσαμε, κρίμα για την γκέλα του Ολσεν, κρίμα για τις κραγμενες με τις κουκούλες που μπούκαραν με την λήξη, κρίμα για τον Ιβάν που έχει χωσει τοσα μύρια αλλά δεν μπορεί να απαλλαγεί και να μας απαλλάξει από την πλέμπα.
Κρίμα....
Dc

Κανενα δακρυ γι αυτην την ομαδα. Κανενα κριμα. Η ομαδα αγωνιστικα εχει βρει το δρομο της. Με την πολυ δουλεια θα ερθει η ωρα που θα κανουμε τις μεγαλες νικες και θα τις δικαιουμαστε κ βασει εικονας αγωνα.

Το μονο κριμα ειναι που καποιοι συνοπαδοι μας δεν μπορουν να καταλαβουν τι βοηθαει κ τι χαντακωνει την ομαδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”