25.Robin Olsen

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: 25.Robin Olsen

Δημοσίευση από pgetsos »

Τριλοφε, στο παράλληλο σουτ κάποιος την βρίσκει... Ένας Τζιολης ;)

Και προσωπικά έχω μαλώσει με πολλούς γιατί ήθελα τον Γλυκο και τον πίστευα. Ε σε σχέση με τον Σουηδό είναι λίγος
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

bizna4 πολύ ωραία τα λες φίλε, μπράβο. Και έχεις απολυτο δίκιο.

Τώρα αν μπορέσεις να με εξηγήσεις και το γιατι δε στηρίζονται ΟΛΟΙ οι παίχτες της ομάδας που προσπαθούν και στηρίζονται ορισμένοι μονο, ενώ άλλοι διώκονται άδικα, θα με βοηθήσεις πολύ.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

το αστειο στην ολη υποθεση ειναι οτι αυτοι που γραφουν εκθεσεις για να δικαιολογησουν τον ολσεν αν ηταν παικτης του γαυροβαζελου θα ηταν οι πρωτοι που θα γελουσαν με την παρτη του και θα εγραφαν ΄΄που το βρηκαν αυτο το πουλι΄΄ εδω αναφερονται για τον ρομπερτο απαξιωτικα.

δυστυχως σε μια ομαδα πρωταθλητισμου η ασταθεια του τερματα της εχει βαθμολογικο αντικτυπο σε αντιθεση με παικτες που αγωνιζονται σε αλλες θεσεις, γι αυτο και θεωρω τελειως λαθος την συγκριση της στηριξης στον Χ σαμπο με αυτη στον ολσεν.
ο ΠΑΟΚ μπορει να ζησει με εναν μετριο σαμπο μεχρι αυτος να βρει ρυθμο κατι το οποιο δεν μπορει να γινει με τον τερματα του.

υγ καποιοι εδω μεσα ειστε ικανοι να βγει ο κολκας και να δηλωσει οτι ο ηλιος βγαινει απο την ανατολη και την αλλη μερα να αμφισβητησετε αυτο το φαινομενο μονο και μονο επειδη το ειπε ο κολκας. ημαρτον
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Βλέπεις πολλούς να λένε για τον Στιλ που έφαγε το απίστευτο με τον Πανιώνιο;

Και φέρνεις το παράδειγμα ενός...ανθρώπου που γράφει στήριξη στην ομάδα, Όχι απαξίωση για μια φορά, αλλά ο Όλσεν είναι άχρηστος. Ακόμα και μετά την Καβάλα, έγραφε πως δεν κτλ κτλ

Ούτε είναι ότι καλύτερο η συνεχής γκρίνια και η κατηγορία σε όλα. Μέτρο και στις δύο πλευρές χρειάζεται. Ώρες ώρες έχει αστάθεια, έχει 1-2 προβληματάκια, έχει κάνει όμως και εξαιρετικές αποκρούσεις.

Θα τον κρίνουμε συνολικά τα Χριστούγεννα. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Και για τον συγκεκριμένο είμαι πολύ σίγουρος
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

desperando έγραψε:το αστειο στην ολη υποθεση ειναι οτι αυτοι που γραφουν εκθεσεις για να δικαιολογησουν τον ολσεν αν ηταν παικτης του γαυροβαζελου θα ηταν οι πρωτοι που θα γελουσαν με την παρτη του και θα εγραφαν ΄΄που το βρηκαν αυτο το πουλι΄΄ εδω αναφερονται για τον ρομπερτο απαξιωτικα.

δυστυχως σε μια ομαδα πρωταθλητισμου η ασταθεια του τερματα της εχει βαθμολογικο αντικτυπο σε αντιθεση με παικτες που αγωνιζονται σε αλλες θεσεις, γι αυτο και θεωρω τελειως λαθος την συγκριση της στηριξης στον Χ σαμπο με αυτη στον ολσεν.
ο ΠΑΟΚ μπορει να ζησει με εναν μετριο σαμπο μεχρι αυτος να βρει ρυθμο κατι το οποιο δεν μπορει να γινει με τον τερματα του.

υγ καποιοι εδω μεσα ειστε ικανοι να βγει ο κολκας και να δηλωσει οτι ο ηλιος βγαινει απο την ανατολη και την αλλη μερα να αμφισβητησετε αυτο το φαινομενο μονο και μονο επειδη το ειπε ο κολκας. ημαρτον
πρωτον, ο ΠΑΟΚ δεν κανει πρωταθλητισμο αυτη τη στιγμη, χτιζει ομαδα.

Δευτερον, θεωρεις ρε ντεσπε οτι ειναι φυσιολογικο αυτο που κανει ο κολκας με τον ολσεν? Δεν εννοω την κριτικη. Εννοω οτι υπερασπιζεται μεχρι ΑΣΤΕΙΟΥ Κοστα, τζαβελλα κτλ και λεει μην απαξιωνετε μην ακυρωνετε μπλα μπλα μπλα...

...και την ΙΔΙΑ στιγμη τα λεει αυτα για ΟΛΗ την ομαδα, ΕΚΤΟΣ απο τον Ολσεν. Ειναι νορμαλ αυτο?

Εγω δεν εχω καμια διαθεση να κανω τον ιπποτη για κανενα παικτη αλλα η επιθεση στον Ολσεν με εχει τρελανει στην κυριολεξια.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

pgetsos αν διαβάσεις λίγο ψύχραιμα τον despe, θα διαπιστώσεις ότι έχει 100% δίκιο και τον ψιλοεπιβεβαιώνεις με το να πέσεις να τον φας... :lol: :lol:

Το ότι ο Κόλκας έχει πει ΠΟΛΛΕΣ "Κολκιές" (με τελευταία το ότι ο Κλάους δεν ειναι κακός, απλα ειναι ακομα τραυματιας.. ;) ), δε σημαίνει ότι ΟΟΟΟΤΙ και αν πει, θα ισχύει το αντίθετο. Λέει και πολλά σωστά, ακόμα και ο Κόλκας.

ΥΓ: despe συμφωνώ σε όλα.

ΥΓ2: CCCP ειναι υπερβολικός ο Κόλκας με τον Όλσεν ναι. ΟΧΙ ΠΟΛΥ όμως. ΠΟΛΥ υπερβολικά ειναι αυτά που γράφονται ΕΔΩ, για Κόστα και Τζαβέλα... (και άλλους)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

desperando έγραψε:το αστειο στην ολη υποθεση ειναι οτι αυτοι που γραφουν εκθεσεις για να δικαιολογησουν τον ολσεν αν ηταν παικτης του γαυροβαζελου θα ηταν οι πρωτοι που θα γελουσαν με την παρτη του και θα εγραφαν ΄΄που το βρηκαν αυτο το πουλι΄΄ εδω αναφερονται για τον ρομπερτο απαξιωτικα. συγνώμη αν έθιξα τον Ρομπέρτο. Επίσης επειδή αναφέρεσαι σε εμένα, δεν νομίζω να σου έχω δώσει τέτοιο δικαίωμα με τα σχόλια μου. οπότε θεωρώ αυτή την πρώτη παράγραφο...ως μη γενόμενη.

ο ΠΑΟΚ μπορει να ζησει με εναν μετριο σαμπο μεχρι αυτος να βρει ρυθμο κατι το οποιο δεν μπορει να γινει με τον τερματα του. και όμως. πιστεύω ότι ο χ τερμάρης χρειάζεται μεγαλύτερη υπομονή και στήριξη απο τον χ μέσο ή επιθετικό. τουλάχιστον έτσι δείχνουν να λειτουργούν τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά κλαμπ...

υγ καποιοι εδω μεσα ειστε ικανοι να βγει ο κολκας και να δηλωσει οτι ο ηλιος βγαινει απο την ανατολη και την αλλη μερα να αμφισβητησετε αυτο το φαινομενο μονο και μονο επειδη το ειπε ο κολκας. ημαρτον αυθαίρετο συμπέρασμα. αυτό που μου την έχω δώσει στην όλη ιστορία είναι το μένος με το οποίο εκφράζεται για ένα παίχτη του ΠΑΟΚ, απο τους πλεον ελπιδοφόρους μάλιστα κατ έμε. μην γενικεύεις καταστάσεις. ήμαρτον.
και αυτά τα λες ντεσπε σε καποιον που τόσα χρόνια εδω μέσα, πραγματικά μόνο για το σπυρόπουλο έχω εκφράσει δυσφορία και σε όλους τους άλλους, καλούς κακούς, έχω δηλώσει ότι χρειάζονται στήριξη και υπομονή τουλάχιστον ενα έτος.

επίσης, έκατσα παραπάνω και έγραψα ένα κατεβατό (σεντόνι λες εσύ) που αναλύω ακριβώς το σκεπτικό μου για τον όλσεν, με τα υπέρ και τα κατά του όπως δείχνουν μέχρι στιγμής. και έρχεσαι και μου απαντάς το παραπάνω.

οκ ρε φίλε, τι να πω άλλο... :?
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Ότι είναι ξένο είναι γλυκό και αποθεώνεται ξεχνώντας παρελθόν ή/και λάθη... ότι είναι δικό μας και δεν το γουστάρουμε ψάχνουμε να βρούμε το παραμικρό να το θάψουμε για να βγούμε μετά με ύφος 1000 καρδιναλίων να πούμε... "Σας τα έλεγα".
Στο δικό μας σε μεγάλο βαθμό δεν υπάρχει υπομονή ούτε για δείγμα -μη πω για στήριξη και γελάσουν και οι πέτρες-...

Εξώφυλλο εφημερίδας από το τελευταίο παιχνίδι του Roberto με την Benfica... Όταν στα 25 του στην πρώτη του χρονιά εκτός Ισπανίας -τι μου θυμίζει... :? -... κάποιοι "ειδικοί" τον λέγανε "πουλί"... και τον έδιωξαν ως "λίγο"...
Εικόνα

Για να το αλλάξω λίγο... για την δική μας περίπτωση...
"...παιχνίδι του Olsen με τoν ΠΑΟΚ... Όταν στα 25 του στην πρώτη του χρονιά εκτός Σουηδίας... κάποιοι "ειδικοί" τον λέγανε "πουλί"... και τον έδιωξαν ως λίγο..."
;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Δευ 28 Σεπ 2015, 14:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

CCCP έγραψε: πρωτον, ο ΠΑΟΚ δεν κανει πρωταθλητισμο αυτη τη στιγμη, χτιζει ομαδα.

Δευτερον, θεωρεις ρε ντεσπε οτι ειναι φυσιολογικο αυτο που κανει ο κολκας με τον ολσεν? Δεν εννοω την κριτικη. Εννοω οτι υπερασπιζεται μεχρι ΑΣΤΕΙΟΥ Κοστα, τζαβελλα κτλ και λεει μην απαξιωνετε μην ακυρωνετε μπλα μπλα μπλα...

...και την ΙΔΙΑ στιγμη τα λεει αυτα για ΟΛΗ την ομαδα, ΕΚΤΟΣ απο τον Ολσεν. Ειναι νορμαλ αυτο?

Εγω δεν εχω καμια διαθεση να κανω τον ιπποτη για κανενα παικτη αλλα η επιθεση στον Ολσεν με εχει τρελανει στην κυριολεξια.
δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει τι κανει ο καθε κολκας. δεν τους ακουω,δεν τους διαβαζω και για μενα δεν υπαρχουν.
δεν μπορω να καταλαβω γιατι τους δεινετε τοσο μεγαλη αξια. μιλας με μεγαλο μισος για τον κολκα αλλα απ οτι καταλαβαινω δεν χανεις εκπομπη του και γραπτο του. γιατι το κανεις αυτο το κακο στον εαυτο σου?

υγ οσο για τον ΠΑΟΚ ακομα και οταν χτιζει ειναι υποχρεωμενος να κανει πρωταθλητισμο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Δευ 28 Σεπ 2015, 14:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ποιον έπεσα να φάω;;; Ποια γραμμή μου ήταν....πέσιμο;

Η μήπως έχω άδικο για τον χοντρό; Αυτό που περιγράφω δεν κάνει; Δεν κράζει όσους γκρινιαζουν, και από τα φιλικά ακόμα δε θέλει τον Όλσεν;; Το αν γράφει και σωστά πράγματα (και αν θέλει, είναι από αυτούς που μπορούν να γράψουν σωστά) δε σημαίνει ότι θα συμφωνώ σε γελοίες τακτικές του και κωλοτούμπες του στη συμπεριφορά
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

desperando έγραψε:
CCCP έγραψε: πρωτον, ο ΠΑΟΚ δεν κανει πρωταθλητισμο αυτη τη στιγμη, χτιζει ομαδα.

δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει τι κανει ο καθε κολκας. δεν τους ακουω,δεν τους διαβαζω και για μενα δεν υπαρχουν.
δεν μπορω να καταλαβω γιατι τους δεινετε τοσο μεγαλη αξια. μιλας με μεγαλο μισος για τον κολκα αλλα απ οτι καταλαβαινω δεν χανεις εκπομπη του και γραπτο του. γιατι το κανεις αυτο το κακο στον εαυτο σου?

υγ οσο για τον ΠΑΟΚ ακομα και οταν χτυζει ειναι υποχρεωμενος να κανει πρωταθλητισμο
Καλα για το οτι τον ακουω φταιω εγω εννοειτε αυτο το παραδέχομαι :lol:

Τι να κανουμε εδω μακρια πρεπει να ακουμε και κατι και ειναι καλο...backround noise το ραδιο οταν εισαι στη δουλεια :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

desperando έγραψε:...
υγ οσο για τον ΠΑΟΚ ακομα και οταν χτυζει ειναι υποχρεωμενος να κανει πρωταθλητισμο
και εμείς υποχρεωμένοι να κάνουμε υπομονή, να στηρίξουμε και να κρίνουμε στο τέλος της χρονιάς... να προθέσω και εγώ.
Ή μήπως όχι? :?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αμα απο την αρχή έχεις φαει το σκάλωμα, τότε τα θετικά τα ξεχνάς και μένεις να τονίζεις τα αρνητικά. βασική ανθρώπινη ψυχολογία.
bizna4

Δημοσίευση από bizna4 »

Trilofiotis είμαστε περίεργος λαός.Ίσως να έχει να κάνει και με τα χρώματά μας,ή άσπρο ή μαύρο βλέπουμε,γκρι ποτέ.Μας αρέσει η ίντριγκα,τι να σου πω...Αν πίσω από τον Όλσεν ήταν ο παρανοικός ψυχοπαθής Χακόμπο που σε καμία περίπτωση δεν έδειξε κάτι καλύτερο από Γλύκο,κάνοντας απίθανες γκάφες κι αυτός,ο Όλσεν στο 95% του κόσμου μας θα ήταν ψαράς και αποτυχημένη μεταγραφή ήδη.Γουστάρουμε ή δε γουστάρουμε κάποιον από αυτά που έχουμε ακούσει,από το αν μας αρέσει η φάτσα του,από το που έπαιζε πριν,από την εθνικότητά του(με τους ντόπιους δεν τα πάμε καλά)και διάφορα άλλα άσχετα.

Πριν 2 χρόνια κλείσαμε μια μεταγραφή και αρκετά χαρούμενος λέω στον κολλητό μου που δεν το είχε μάθει: "Κλείσαμε παιχταρά αμυντικό χαφ βασικό με 50 συμμετοχές σε Εθνική ομάδα που βρίσκεται στις 10 κορυφαίες Εθνικές του κόσμου(τότε εκεί ήταν),που έχει παίξει σε ευρωπαικό τελικό με το σύλλογο του,με συμμετοχές σε Πριμέρα,Σαμπιονά,Μπουντεσλίγκα και Καμπιονάτο"...Ο φίλος μου μου λέει "αποκλείεται,πλάκα κάνεις,δεν παίζει αυτό που λες".
Όταν του είπα το όνομα έφαγα μπινελίκι,γιατί θεωρούσε γελοία μεταγραφή τον Τζιόλη,όπως η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου...Σόρι για το οφ τόπικ,αλλά κάπως έτσι λειτουργούμε γενικότερα,ή θεοποίηση,ή ισοπέδωση.Έτσι είναι και με Όλσεν και Γλύκο...
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ρε παιδια γιατι μια ζωη στα ακρα; Οσοι κανουν κριτικη στον Ολσεν δεν σημαινει ουτε οτι γουσταρουν τον Γλυκο, ουτε οτι ακουνε Κολκα και κρατανε σημειωσεις.

Για μενα τα πραγματα αρχιζουν και ξεκαθαριζουν. Ο Ολσεν κατω απο τα δοκαρια ειναι πολυ καλος, αλλα εχει πολλες αδυναμιες στον αερα. Δηλαδη ΔΕΝ ειναι ενας μετριος τερματοφυλακας. Ειναι ενας πολυ καλος τερματοφυλακας στα ρεφλεξ και στο shot stopping και ενας πολυ κακος τερματοφυλακας στον αερα.

Αυτο που βγαζει στην Γκαμπαλα (στη φαση με τον Ρικαρντο Κοστα) ειναι τοπ επιπεδου, ενω αυτα που κανει οταν η μπαλα ειναι ψηλα ειναι για Β εθνικη.

Μπορει να κανω λαθος, αλλα ετσι μου φαινεται.

Το θεμα ειναι, μπορει η ομαδα να κουβαλησει εναν τετοιο τερματοφυλακα;
Αν ο Αρνεσεν και ο Τουντορ πιστευουν οτι αυτος μπορει να βελτιωθει πολυ, τοτε καλως τον στηριζουν.
Αλλα μεχρι τοτε θα μας στερησει βαθμους σε καποια, ενω σε καποια αλλα μπορει να μας δωσει.

Και τελος αυτο που εκανε στην φαση του Ουσερο το εχει ξανακανει και πρεπει να το διορθωσει.

Ο Ρομπερτο παιδια ειναι αλλο επιπεδο. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Και δεν επιασε στην Μπενφικα και στην Ατλετικο. Ας φτασει ο Ολσεν να παει Μπενφικα ή Ατλετικο και ας μην πιασει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”