Και προσωπικά έχω μαλώσει με πολλούς γιατί ήθελα τον Γλυκο και τον πίστευα. Ε σε σχέση με τον Σουηδό είναι λίγος
πρωτον, ο ΠΑΟΚ δεν κανει πρωταθλητισμο αυτη τη στιγμη, χτιζει ομαδα.desperando έγραψε:το αστειο στην ολη υποθεση ειναι οτι αυτοι που γραφουν εκθεσεις για να δικαιολογησουν τον ολσεν αν ηταν παικτης του γαυροβαζελου θα ηταν οι πρωτοι που θα γελουσαν με την παρτη του και θα εγραφαν ΄΄που το βρηκαν αυτο το πουλι΄΄ εδω αναφερονται για τον ρομπερτο απαξιωτικα.
δυστυχως σε μια ομαδα πρωταθλητισμου η ασταθεια του τερματα της εχει βαθμολογικο αντικτυπο σε αντιθεση με παικτες που αγωνιζονται σε αλλες θεσεις, γι αυτο και θεωρω τελειως λαθος την συγκριση της στηριξης στον Χ σαμπο με αυτη στον ολσεν.
ο ΠΑΟΚ μπορει να ζησει με εναν μετριο σαμπο μεχρι αυτος να βρει ρυθμο κατι το οποιο δεν μπορει να γινει με τον τερματα του.
υγ καποιοι εδω μεσα ειστε ικανοι να βγει ο κολκας και να δηλωσει οτι ο ηλιος βγαινει απο την ανατολη και την αλλη μερα να αμφισβητησετε αυτο το φαινομενο μονο και μονο επειδη το ειπε ο κολκας. ημαρτον
και αυτά τα λες ντεσπε σε καποιον που τόσα χρόνια εδω μέσα, πραγματικά μόνο για το σπυρόπουλο έχω εκφράσει δυσφορία και σε όλους τους άλλους, καλούς κακούς, έχω δηλώσει ότι χρειάζονται στήριξη και υπομονή τουλάχιστον ενα έτος.desperando έγραψε:το αστειο στην ολη υποθεση ειναι οτι αυτοι που γραφουν εκθεσεις για να δικαιολογησουν τον ολσεν αν ηταν παικτης του γαυροβαζελου θα ηταν οι πρωτοι που θα γελουσαν με την παρτη του και θα εγραφαν ΄΄που το βρηκαν αυτο το πουλι΄΄ εδω αναφερονται για τον ρομπερτο απαξιωτικα. συγνώμη αν έθιξα τον Ρομπέρτο. Επίσης επειδή αναφέρεσαι σε εμένα, δεν νομίζω να σου έχω δώσει τέτοιο δικαίωμα με τα σχόλια μου. οπότε θεωρώ αυτή την πρώτη παράγραφο...ως μη γενόμενη.
δυστυχως σε μια ομαδα πρωταθλητισμου η ασταθεια του τερματα της εχει βαθμολογικο αντικτυπο σε αντιθεση με παικτες που αγωνιζονται σε αλλες θεσεις, γι αυτο και θεωρω τελειως λαθος την συγκριση της στηριξης στον Χ σαμπο με αυτη στον ολσεν.
ο ΠΑΟΚ μπορει να ζησει με εναν μετριο σαμπο μεχρι αυτος να βρει ρυθμο κατι το οποιο δεν μπορει να γινει με τον τερματα του. και όμως. πιστεύω ότι ο χ τερμάρης χρειάζεται μεγαλύτερη υπομονή και στήριξη απο τον χ μέσο ή επιθετικό. τουλάχιστον έτσι δείχνουν να λειτουργούν τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά κλαμπ...
υγ καποιοι εδω μεσα ειστε ικανοι να βγει ο κολκας και να δηλωσει οτι ο ηλιος βγαινει απο την ανατολη και την αλλη μερα να αμφισβητησετε αυτο το φαινομενο μονο και μονο επειδη το ειπε ο κολκας. ημαρτον αυθαίρετο συμπέρασμα. αυτό που μου την έχω δώσει στην όλη ιστορία είναι το μένος με το οποίο εκφράζεται για ένα παίχτη του ΠΑΟΚ, απο τους πλεον ελπιδοφόρους μάλιστα κατ έμε. μην γενικεύεις καταστάσεις. ήμαρτον.
δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει τι κανει ο καθε κολκας. δεν τους ακουω,δεν τους διαβαζω και για μενα δεν υπαρχουν.CCCP έγραψε: πρωτον, ο ΠΑΟΚ δεν κανει πρωταθλητισμο αυτη τη στιγμη, χτιζει ομαδα.
Δευτερον, θεωρεις ρε ντεσπε οτι ειναι φυσιολογικο αυτο που κανει ο κολκας με τον ολσεν? Δεν εννοω την κριτικη. Εννοω οτι υπερασπιζεται μεχρι ΑΣΤΕΙΟΥ Κοστα, τζαβελλα κτλ και λεει μην απαξιωνετε μην ακυρωνετε μπλα μπλα μπλα...
...και την ΙΔΙΑ στιγμη τα λεει αυτα για ΟΛΗ την ομαδα, ΕΚΤΟΣ απο τον Ολσεν. Ειναι νορμαλ αυτο?
Εγω δεν εχω καμια διαθεση να κανω τον ιπποτη για κανενα παικτη αλλα η επιθεση στον Ολσεν με εχει τρελανει στην κυριολεξια.
Καλα για το οτι τον ακουω φταιω εγω εννοειτε αυτο το παραδέχομαιdesperando έγραψε:δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει τι κανει ο καθε κολκας. δεν τους ακουω,δεν τους διαβαζω και για μενα δεν υπαρχουν.CCCP έγραψε: πρωτον, ο ΠΑΟΚ δεν κανει πρωταθλητισμο αυτη τη στιγμη, χτιζει ομαδα.
Δευτερον, θεωρεις ρε ντεσπε οτι ειναι φυσιολογικο αυτο που κανει ο κολκας με τον ολσεν? Δεν εννοω την κριτικη. Εννοω οτι υπερασπιζεται μεχρι ΑΣΤΕΙΟΥ Κοστα, τζαβελλα κτλ και λεει μην απαξιωνετε μην ακυρωνετε μπλα μπλα μπλα...
...και την ΙΔΙΑ στιγμη τα λεει αυτα για ΟΛΗ την ομαδα, ΕΚΤΟΣ απο τον Ολσεν. Ειναι νορμαλ αυτο?
Εγω δεν εχω καμια διαθεση να κανω τον ιπποτη για κανενα παικτη αλλα η επιθεση στον Ολσεν με εχει τρελανει στην κυριολεξια.
δεν μπορω να καταλαβω γιατι τους δεινετε τοσο μεγαλη αξια. μιλας με μεγαλο μισος για τον κολκα αλλα απ οτι καταλαβαινω δεν χανεις εκπομπη του και γραπτο του. γιατι το κανεις αυτο το κακο στον εαυτο σου?
υγ οσο για τον ΠΑΟΚ ακομα και οταν χτυζει ειναι υποχρεωμενος να κανει πρωταθλητισμο
και εμείς υποχρεωμένοι να κάνουμε υπομονή, να στηρίξουμε και να κρίνουμε στο τέλος της χρονιάς... να προθέσω και εγώ.desperando έγραψε:...
υγ οσο για τον ΠΑΟΚ ακομα και οταν χτυζει ειναι υποχρεωμενος να κανει πρωταθλητισμο