Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από pgetsos »

Η πλάκα που γίνεται ξέρω πως έχει άλλο παρασκήνιο, με άλλο μέλος και όχι τον Αρμαγεδδών, και για άλλους λόγους
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Αποκλειεται :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Αδερφέ paokovios1974 θέλω να σε παρακαλέσω να αλλάξεις avatar. Είμαι σίγουρος πως δεν έχεις καθόλου κακή πρόθεση, αλλά νομίζω ότι πρέπει να σεβαστείς την ιδιωτικότητα του παληκαριού που έβαλες ως avatar. Δεν τον γνωρίζω τον συγκεκριμένο αδερφό, αλλά... κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, δεν θα μου άρεσε να με ανεβάζουν στο διαδίκτυο κατά το δοκούν χωρίς την συναίνεσή μου, έστω κι αν έχουν τις καλύτερες των προθέσεων.

Εκτός λοιπόν αν έχεις την συγκατάθεση του συγκεκριμένου οπαδού, θα σε παρακαλούσα να τον αλλάξεις από avatar, ως ένδειξη σεβασμού στα δικαιώματά του. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων κι ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις. :)
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Αν και η φωτογραφια του εχει παιξει παρα πολυ,καταλαβαινω αυτο που θελεις να πεις και θα το κοιταξω το θεμα ;)
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Ψαχνω να βρω το topic του paolo-artico.υπαρχει?
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Νομιζω πως οχι φιλε μου.Πολυ κακως βεβαι,γιατι απ οτι φαινεται κανει πολυ καλη δουλεια.Φανηκε και απο τα τρεξιματα στο ματς με την κουλα.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Δεν ξέρω αν μπορείτε να κάνετε κάτι, αλλά τα βίντεο από daily motion δε τα δείχνει καν ότι υπάρχουν
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Έχει δίκιο ο pgetsos
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Pgetsos ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιής για να μικρύνεις σε pixel τις φωτό;(Σε ios άμα ξέρεις;)iphone έχω
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Τις ανέβασα στο Flickr και από κει πήρα το λινκ για τις διαστάσεις που ήθελα

Δεν έχω iOS αλλά σίγουρα άμα ψάξεις στα γνωστά image editors θα υποστηρίζει κάποιο τέτοια λειτουργία. Βασικά παίζει να την υποστηρίζει το ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας

Άλλη εύκολη λύση είναι το paint στο pc

Αλλά το Flickr σίγουρα η καλύτερη, αφού έτσι και αλλιώς κάπου θα πρέπει να την ανεβάσεις :)
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

http://webresizer.com/resizer/ βρήκα αυτό και δουλεύει,σε ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Τι γλώσσα μιλάτε; Δεν πιστεύω να βρίζετε;
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Άμα σε λένε dinoσαυρο...
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Dinos_Liverpool έγραψε:
Sekeris4 έγραψε:
Dinos_Liverpool έγραψε:Δεν βλέπω κάτι αστείο! Στις δύο κίτρινες κάρτες έχουμε μία κόκκινη!
Δεν μου κανει εντυπωση οτι δεν το βλεπεις.Επίτρεψέ μου να το βλεπω.
Δεν σε καταλαβαίνω. Τι είναι αυτό που πρέπει να δω, αλλά δεν το βλέπω; Κάνω κάτι λάθος; Ή θα τον αφήσω να μου διώξει πρώτα όλα τα μέλη του φόρουμ, να προσυπογράφει τις μλκς του Αρμαγεδδώνα και να μας την λέει για το μπαν του μηδενιστή;

Μίλα πιο καθαρά, σε παρακαλώ πολύ. ΟΚ, είχαμε μία ψιλοπαρεξήγηση πριν από λίγο καιρό, αλλά νομίζω ότι έληξε. Είναι κάποιο άλλο παράπονο-παρατήρηση που έχεις να κάνεις; Ανοικτά και ξάστερα πράγματα.
Κατα τη γνωμη μου,υπαρχει μια 'γραμμη' στο φορουμ του τυπου 'Ο φρανκ-τουντορ-αγγελιδης- ξερει' και οποιος παρεκλινει απ αυτην σχολιαζοντας τα αρνητικα μπαινει σε 'καραντινα' απ την πλειοψηφια των μελων και σε συντομο χρονικο διαστημα δεχεται τις 'συνεπειες'...

Στη συγκεκριμενη περιπτωση ο συμφορουμιτης Black&White,κρινω οτι εφαγε αδικα τιμωρια γι αυτο το αντιμετωπισα γελωντας.

Πρεπει επιτελους να καταλαβουμε οτι τα καφενεια,τα φορουμ και γενικοτερα οι οπαδοι,ΔΕΝ μπορουν να 'φανε' κανεναν Αρνεσεν και κανεναν Τουντορ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ.Αυτος θα αποφασισει να τους κρατησει για 10 χρονια ή να τους διωξει αυριο το πρωι γιατι ΑΥΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.Οσα αρνητικα σχόλια και οσο στραβο κλιμα και να δημιουργηθει για υπαλληλους της παε,Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΑΝΟ.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Τώρα είσαι πολύ ωραίος και μιλάς ανοικτά. Που να καταλάβω με τα υπονοούμενα που λες... ΟΚ, αντιλήφθηκα ότι αντιδράς, αλλά ήθελα να είμαι σίγουρος.

Όχι, καμία τέτοια γραμμή δεν υπάρχει. Να είσαι βέβαιος. Παραποίησε τα λεγόμενα του πιλότου (δεν υπήρχε λέξη "γ@μ@ει"), είπε ότι τον έβρισε (γατάκι τον είπε ... έλεος... πού είναι η βρισιά;). Τον τελευταίο καιρό τρώγεται με μέλη του φόρουμ, όπως έχεις δει και συ, και είναι προκλητικός. Του δίνω την ευκαιρία να επανανορθώσει, λέγοντας μία συγγνώμη, ένα ΟΚ, υπερέβαλα... τίποτα! Βλέπω εν συνεχεία και ότι πήρε και το μέρος του Αρμαγεδδώνα στην απόλυτη ισοπέδωση των πάντων, μάς τη "λέει" για το "άδικο" μπαν και φυσιoλογικά ήρθε η ώρα να υποστεί κάποιες συνέπειες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”