Sera4 έγραψε:ο μακ αδερφε μου δεν ηταν κανας αγνωστος παιχτης...ηταν απο τα καλα ταλεντα της μπουντεσλιγκα...το οτι δεν καταφερε να αναδειχθει σε ενα πρωταθλημα που του πηγαινε γαντι και ειναι γνωστο για την πληρη αξιοποιηση ταλεντων ειναι κατι που θα επρεπε να προβληματιζει αντιθετως...Odi έγραψε:Γεγονός 1ο: Αν έπαιζε σε άλλη ομάδα θα αναρωτιόμασταν που τον βρήκαν αυτόν τον 24χρονο σίφουνα που τρώνε όλοι την σκόνη του σε κάθε φάση και που δημιουργεί καταστάσεις κάθε φορά που έχει την μπάλα.
Γεγονός 2ο: Αν είχε και το τελείωμα τον φάσεων πιστεύω δεν θα έπαιζε στον ΠΑΟΚ και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Γεγονός 3ο: Αν ήταν φετινή μεταγραφή θα ήμαστε όλοι τώρα σε παραλήρημα.
Αν διορθώσει τον ατομισμό του (όπως έχω ξαναγράψει) και δουλέψει στα τελειώματα είναι για μεγάλα πράγματα.
Χθες όσο έπαιξε δεξιά,δεν προλάβαιναν ούτε να τον δουν.
οσο αναφορα τα τελειωματα δεν απαιτει κανεις να τελειωνει ολες τις φασεις αλλα δεν γινεται οταν παιζεις τοσο μπροστα τα ποσοστα σου στα τελειωματα να αγγιζουν το 10-15%...αυτα ειναι ποσοστα αμυντικου...
το μεγαλυτερο ομως θεμα που εχω με αυτον ειναι νοοτροπιας και συμπεριφορας...για τον ατομισμο του το λες και εσυ ας μην επεκταθουμε...το οτι ειναι η πολλοστη φορα που τον πιανει η καμερα να ριχνει καντηλια σε συμπαιχτη ιδιως μετα απο δικη του λαλακια ειναι πολυ κακο...δεν το εχω δει τοσες φορες ουτε σε δυστροπους παιχτες πριμαντονες οπως ο ιμπραιμοβιτς αυτο...το οτι σε ισαριθμες φορες που επαιξε μπακ χαφ (δυο δηλαδη) βγηκε και εκανε δηλωσεις λεγοντας για το οτι θελει να παιζει μπροστα ειναι εξισου πολυ κακο...το οτι στις χθεσινες δηλωσεις για τις χαμενες του ευκαιριες βαζει τον κλαους μεσα ειναι εξισου πολυ κακο και αντισυναδελφικο...
εγω πιστευω οτι πολυ δυσκολα θα κανει το παιδι το κατι παραπανω καθως ουτε πιστευω οτι θα αλλαξει ποτε τα μυαλα του ουτε και τον βλεπω διατεθιμενο να ριξει πολυ προσωπικη δουλεια...θα βλεπουμε παντα αυτον τον μακ του "ναι μεν αλλα"...μακαρι να διαψευστω αλλα πλεον απο τον συγκεκριμενο δεν περιμενω τπτ περισσοτερο...
υγ ειναι παρα πολυ τυχερος που μεχρι στιγμης δεν εχουμε πληρωσει σε τοσο μεγαλο βαθμο τις χαμενες του ευκαιριες...για παραδειγμα φαντασου τι θα ειχε συμβει εκεινο το βραδυ στη σλοβακια αν ειχε σπασει ο διαολος το ποδαρι του...
Το θέμα της συμπεριφοράς με ενοχλεί κ εμένα και κακώς δεν το ανέφερα.Οντως ειναι άσχημο και αντισυναδελφικο σε κάποιες περιπτώσεις.Βεβαια χθες στην φάση που καντήλιασε τον Ροντριγκεζ είχε δίκιο ,αλλα γενικά πρεπει να διορθωθεί στον τομέα αυτο.
Την δήλωση για το που θέλει να παίζει δεν την είδα για να πω την αλήθεια..