29.Róbert Mak

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: 11.Róbert Mak

Δημοσίευση από Odi »

Sera4 έγραψε:
Odi έγραψε:Γεγονός 1ο: Αν έπαιζε σε άλλη ομάδα θα αναρωτιόμασταν που τον βρήκαν αυτόν τον 24χρονο σίφουνα που τρώνε όλοι την σκόνη του σε κάθε φάση και που δημιουργεί καταστάσεις κάθε φορά που έχει την μπάλα.

Γεγονός 2ο: Αν είχε και το τελείωμα τον φάσεων πιστεύω δεν θα έπαιζε στον ΠΑΟΚ και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γεγονός 3ο: Αν ήταν φετινή μεταγραφή θα ήμαστε όλοι τώρα σε παραλήρημα.

Αν διορθώσει τον ατομισμό του (όπως έχω ξαναγράψει) και δουλέψει στα τελειώματα είναι για μεγάλα πράγματα.

Χθες όσο έπαιξε δεξιά,δεν προλάβαιναν ούτε να τον δουν.
ο μακ αδερφε μου δεν ηταν κανας αγνωστος παιχτης...ηταν απο τα καλα ταλεντα της μπουντεσλιγκα...το οτι δεν καταφερε να αναδειχθει σε ενα πρωταθλημα που του πηγαινε γαντι και ειναι γνωστο για την πληρη αξιοποιηση ταλεντων ειναι κατι που θα επρεπε να προβληματιζει αντιθετως...

οσο αναφορα τα τελειωματα δεν απαιτει κανεις να τελειωνει ολες τις φασεις αλλα δεν γινεται οταν παιζεις τοσο μπροστα τα ποσοστα σου στα τελειωματα να αγγιζουν το 10-15%...αυτα ειναι ποσοστα αμυντικου...

το μεγαλυτερο ομως θεμα που εχω με αυτον ειναι νοοτροπιας και συμπεριφορας...για τον ατομισμο του το λες και εσυ ας μην επεκταθουμε...το οτι ειναι η πολλοστη φορα που τον πιανει η καμερα να ριχνει καντηλια σε συμπαιχτη ιδιως μετα απο δικη του λαλακια ειναι πολυ κακο...δεν το εχω δει τοσες φορες ουτε σε δυστροπους παιχτες πριμαντονες οπως ο ιμπραιμοβιτς αυτο...το οτι σε ισαριθμες φορες που επαιξε μπακ χαφ (δυο δηλαδη) βγηκε και εκανε δηλωσεις λεγοντας για το οτι θελει να παιζει μπροστα ειναι εξισου πολυ κακο...το οτι στις χθεσινες δηλωσεις για τις χαμενες του ευκαιριες βαζει τον κλαους μεσα ειναι εξισου πολυ κακο και αντισυναδελφικο...

εγω πιστευω οτι πολυ δυσκολα θα κανει το παιδι το κατι παραπανω καθως ουτε πιστευω οτι θα αλλαξει ποτε τα μυαλα του ουτε και τον βλεπω διατεθιμενο να ριξει πολυ προσωπικη δουλεια...θα βλεπουμε παντα αυτον τον μακ του "ναι μεν αλλα"...μακαρι να διαψευστω αλλα πλεον απο τον συγκεκριμενο δεν περιμενω τπτ περισσοτερο...

υγ ειναι παρα πολυ τυχερος που μεχρι στιγμης δεν εχουμε πληρωσει σε τοσο μεγαλο βαθμο τις χαμενες του ευκαιριες...για παραδειγμα φαντασου τι θα ειχε συμβει εκεινο το βραδυ στη σλοβακια αν ειχε σπασει ο διαολος το ποδαρι του...

Το θέμα της συμπεριφοράς με ενοχλεί κ εμένα και κακώς δεν το ανέφερα.Οντως ειναι άσχημο και αντισυναδελφικο σε κάποιες περιπτώσεις.Βεβαια χθες στην φάση που καντήλιασε τον Ροντριγκεζ είχε δίκιο ,αλλα γενικά πρεπει να διορθωθεί στον τομέα αυτο.

Την δήλωση για το που θέλει να παίζει δεν την είδα για να πω την αλήθεια..
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

συνελθε Μακ και πιασε δουλεια στα τελειωματα

100 τετ α τετ μετα την πρωινη προπονηση
και 100 μετα την απογευματινη
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Γενικά είναι λίγουλάκι χαζούλης...Απαραίτητος στον ΠΑΟΚ είτε δεξιά είτε πίσω απ το φόρ.
Πραγματικά θέλει δουλειά στα τελειώματα...
Βέβαια στη κούρσα στο 45 άλλος παίκτης δεν θα έβγαινε απέναντι απ τον τερματά με την μπάλα στα πόδια μετα απο 45 μέτρα σπρίντ...ούτε ο βιερίνια...είναι και θέμα αντοχής αυτό..όσο κουράζεσαι θολώνει το μυαλό
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

χαζούλης δεν είναι, αλλά εγώ όταν ξαναπάω για μπεκάτσσες θα τον ήθελα μαζί μου
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Ο Τουντορ έχει διακρίνει ότι ο Μακ έχει κάποια συγκεκριμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά (ταχύτητα, δύναμη, αντοχή κλπ), τα οποία προφανώς εκτιμά ότι εξυπηρετούν τα αγωνιστικά πλάνα του ΠΑΟΚ και έτσι προσπαθεί να τα εκμεταλλευτεί χρησημοποιώντας τον ως φορ.Σε αυτή του την προσπάθεια, απαιτείται να δοθεί χρόνος προσαρμογής, ο Μακ δεν ήταν φορ, δεν είναι φορ, αλλά έχει αρκετές πιθανότητες να γίνει, αν δουλέψει και δουλευτεί και διορθώσει τα μειονεκτήματά του. Προσωπικά εκτιμώ ότι η προσπάθεια φαίνεται να αποδίδει καρπούς, καθώς δημιουργούνται πάρα πολλές ευκαιρίες για γκολ, ως συνέπεια του νέου ρόλου που δίνει ο Τουντορ στο Μακ. Συμφωνώ ότι πολλές από τις ευκαιρίες δεν τις ολοκληρώνει, και η αποτελεσματικότητα του έχει χαμηλά ποσοστά (τον έχω βρίσει και εγώ πολλές φορές κατά τη διάρκεια των αγώνων), αλλά νομίζω ότι το σημαντικότερο και για την ομάδα και για τον Μακ είναι να δημιουργούνται οι φάσεις, καθώς έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες για επίτευξη γκολ. Η αποτελεσματικότητα είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί.Τα θέματα χαρακτήρα που αναφέρουν αρκετοί, υπάρχουν, προτιμώ όμως να υπάρχουν και να έχουν τον πάικτη τσιτωμένο, παρά να μην υπάρχουν καθόλου και να μετατρέπουν τον πάικτη σε οικόσιτο αιλουροειδές τύπου Γεωργιάδη.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Αν ημουν στη θεση σου, θα εκανα ατομικη προπονηση μονο στα τελειωματα μετα την προπονηση. Αν βελτιωσεις αυτον τον τομεα, θα ερθει και η ομαδικοτητα που δεν ξερεις τι σημαινει καθως προσπαθεις σε καθε φαση να αποδειξεις πραγματα πρωτα στον εαυτο σου και μετα στους συμπαικτες-προπονητη-φιλαθλους.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

back in black έγραψε:Τα θέματα χαρακτήρα που αναφέρουν αρκετοί, υπάρχουν, προτιμώ όμως να υπάρχουν και να έχουν τον πάικτη τσιτωμένο, παρά να μην υπάρχουν καθόλου και να μετατρέπουν τον πάικτη σε οικόσιτο αιλουροειδές τύπου Γεωργιάδη.
ε ενταξει μεταξυ της συμπεριφορας του μακ και του αλλου του γατιου που αναφερεις υπαρχουν ενα εκαντομμυριο νορμαλ ποδοσφαιριστες αν καταλαβαινεις τι θελω να πω 8-)
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Sera4 έγραψε:
back in black έγραψε:Τα θέματα χαρακτήρα που αναφέρουν αρκετοί, υπάρχουν, προτιμώ όμως να υπάρχουν και να έχουν τον πάικτη τσιτωμένο, παρά να μην υπάρχουν καθόλου και να μετατρέπουν τον πάικτη σε οικόσιτο αιλουροειδές τύπου Γεωργιάδη.
ε ενταξει μεταξυ της συμπεριφορας του μακ και του αλλου του γατιου που αναφερεις υπαρχουν ενα εκαντομμυριο νορμαλ ποδοσφαιριστες αν καταλαβαινεις τι θελω να πω 8-)

Καταλαβαίνω και συμφωνώ απόλυτα, απλώς λέω ότι προτιμώ να το έχει ο πάικτης , έστω και σε περίσσευμα, και να προσπαθεί ο προπονητής του να το περιορίσει, παρά να μην το έχει καθόλου, οπότε δεν υπάρχει πιθανότητα να το αποκτήσει.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

K_geo έγραψε:
Aureliano Buendia έγραψε:Ναι, είναι σαφώς ατομιστής, όσον αφορά την πρεμούρα του να σκοράρει
Ναι, έχει προβλήματα στα τελειώματα των φάσεων (βέβαια δεν είναι σέντερ φορ)
Αλλά ρε παιδιά, κάνει διάφορα πάρα πολύ δύσκολα πράγματα (για το ελληνικό επίπεδο)
να φαίνονται πολύ εύκολα, τα οποία εμείς θεωρώ πως τα προσπερνάμε ελαφρά τη καρδία.
Και ναι, σήμερα έχασε ένα κραυγαλέο και έπρεπε να δώσει την μπάλα στον Γκάρι,
αλλά έκανε απίστευτο ματς, ιδίως όταν τοποθετήθηκε στα δεξιά.
MVP κατά την ταπεινή μου γνώμη.
στον όλσεν ομως τα ναι μεν ,αλλά...

δεν τα βλέπω.

100 χρόνια μοναξιάς η θέση του τερμάρη στον ΠΑΟΚ, καιρός να αλλάζει αυτή η ιστορία και να στηρίξουμε ενα παιδί με πλούσια προσόντα και καλή ηλικία για να αναπτυχθεί. τέλος με τα οφ τοπικ-παράπονα. :)
Αναφέρεσαι στο δικό μου ποστ για τον Όλσεν στο τόπικ του;
Διότι αν αναφέρεσαι σε αυτό, είμαι το κάθε άλλο παρά ισοπεδωτικός.
Ίσα ίσα γράφω πως τον θέλω βασικό αδιαπραγμάτευτα και τον πιστεύω πολύ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μπορει να μην κατάλαβα σωστά 110% ή έστω 130%. :mrgreen: 8-)
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

:D :D

Απλώς α) αντέδρασα στο ότι έγραψε ένας φίλος ότι δεν φταίει στο πρώτο γκολ του ΠΑΣ
(που φταίει κραυγαλέα, τι να κάνουμε, ποδόσφαιρο είναι και γίνονται κραυγαλέα λάθη)
και β) λέω πως θεωρώ πως υφίσταται θέμα στις εξόδους.

Λέω όμως επίσης πως α) σε υπόλοιπα στοιχεία και γνωρίσματα είναι πολύ καλός
και β) ότι τον πιστεύω, ότι θέλω σαν τρελός να μας βγει και ότι τον προτιμώ από τον Γλύκο.

Ειλικρινά, νομίζω πως είναι μία μπαλαντζαρισμένη άποψη με μηδενική εμπάθεια.
black death

Δημοσίευση από black death »

Οι μεγάλοι παίχτες κάνουν πρώτα απ' όλα μάγκες τους συμπαίχτες τους.
Στη φάση με το Ροντρίγκες, όχι μόνο δεν του έδωσε ένα "εύκολο" γκολ αλλά πήγε να ρίξει και το φταίξιμο για το κακό τελείωμα πάνω του. Επίσης εκεί που το τραβάει απ' τα 30 μέτρα, είναι δύο δικοί μας μόνοι τους δεξιά με ένα στρέμμα μπροστά τους κι ο Κλάους μες στην περιοχή και απορούν.
Η αστοχία συγχωρείται, το άμετρο βεντετιλίκι όχι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Πέμ 24 Σεπ 2015, 14:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Του έδωσε ασίστ στο γκολ της ισοφάρισης...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

back in black έγραψε:Ο Τουντορ έχει διακρίνει ότι ο Μακ έχει κάποια συγκεκριμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά (ταχύτητα, δύναμη, αντοχή κλπ), τα οποία προφανώς εκτιμά ότι εξυπηρετούν τα αγωνιστικά πλάνα του ΠΑΟΚ και έτσι προσπαθεί να τα εκμεταλλευτεί χρησημοποιώντας τον ως φορ.Σε αυτή του την προσπάθεια, απαιτείται να δοθεί χρόνος προσαρμογής, ο Μακ δεν ήταν φορ, δεν είναι φορ, αλλά έχει αρκετές πιθανότητες να γίνει, αν δουλέψει και δουλευτεί και διορθώσει τα μειονεκτήματά του. Προσωπικά εκτιμώ ότι η προσπάθεια φαίνεται να αποδίδει καρπούς, καθώς δημιουργούνται πάρα πολλές ευκαιρίες για γκολ, ως συνέπεια του νέου ρόλου που δίνει ο Τουντορ στο Μακ. Συμφωνώ ότι πολλές από τις ευκαιρίες δεν τις ολοκληρώνει, και η αποτελεσματικότητα του έχει χαμηλά ποσοστά (τον έχω βρίσει και εγώ πολλές φορές κατά τη διάρκεια των αγώνων), αλλά νομίζω ότι το σημαντικότερο και για την ομάδα και για τον Μακ είναι να δημιουργούνται οι φάσεις, καθώς έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες για επίτευξη γκολ. Η αποτελεσματικότητα είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί.Τα θέματα χαρακτήρα που αναφέρουν αρκετοί, υπάρχουν, προτιμώ όμως να υπάρχουν και να έχουν τον πάικτη τσιτωμένο, παρά να μην υπάρχουν καθόλου και να μετατρέπουν τον πάικτη σε οικόσιτο αιλουροειδές τύπου Γεωργιάδη.
κάτι λες εδώ
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

black death έγραψε:Οι μεγάλοι παίχτες κάνουν πρώτα απ' όλα μάγκες τους συμπαίχτες τους.
Στη φάση με το Ροντρίγκες, όχι μόνο δεν του έδωσε ένα "εύκολο" γκολ αλλά πήγε να ρίξει και το φταίξιμο για το κακό τελείωμα πάνω του. Επίσης εκεί που το τραβάει απ' τα 30 μέτρα, είναι δύο δικοί μας μόνοι τους δεξιά με ένα στρέμμα μπροστά τους κι ο Κλάους μες στην περιοχή και απορούν.
Η αστοχία συγχωρείται, το άμετρο βεντετιλίκι όχι.
+4
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”