24. Garry Rodrigues
Re: 24. Garry Rodrigues
+joshua έγραψε:Μπραβο και παλυ μπραβο,ισως ειναι η δικη μας ευκαιρια να δημιουργησουμε ενα μοντερνο φουλ μπακ,καθως για πιο μπροστα εχει αρκετα κενα.Το πιο σημαντικο δεν ηταν η επιθετικη προσφορα του αλλα το γεγονος οτι δεν εκτεθηκε ποτε αμυντικα.
να προσθεσω προς το τελος μετα απο στημενη δικη μας που εχει γυρισει και με συνεπεια κλεισει το δεξι χαφ της αεκ που ανεβηκε και εκοψε με κεφαλια πλαγιο.
Σαν να περνούσε κώνους. αχ, πως δεν την εσπασε με το αριστερο στον κλαους...Ekatnetworkltd έγραψε:Εκείνη την επέλαση στο 45' αν είχε βάλει το γκόλ η μισή ελλάδα θα μίλαγε για σένα!Την θέση την έπαιξε τόσο καλά που δεν του το είχα!MVP μακράν
αλλα αυτά θα "στρώσουν" με το χρόνο. ακόμα και ο μακ θα δώσει πάσες πιστεύω!

Όσο για τον παίχτη, είχα χρόνια να δω παίχτη με τοση θέληση να πάρει τη μπάλα, να την κατεβάσει στο γήπεδο, να πάει στο 1με1 και 1με...όλους αν λάχει, να δοκιμάσει το σούτ... αλλά να ακούει και τον προπονητή, να παίζει όπου του πεί, να παθιάζεται για την ομάδα...
μην πω απο ενα χοντροκολη πορτογαλο... τεσπα...
ωραιος σημερα τακτικα μου αρεσε για πρωτη φορα φετος...μου κανει πολυ σοφτ για πιο μπροστα τοσο σωματικα οσο και τεχνικα αλλα εκει που παιζει εχει το χωρο για να κανει αυτο που μπορει καλυτερα δηλαδη να τρεξει...αν μπορεσουμε και σουλουπωσουμε λιγο και τις επιστροφες του με την αμυντικη του συμπεριφορα ισως κερδισουμε εναν επιπλεον παιχτη στη θεση...
- buffalobill4
Ελα ρε παιχταρα. Ανεβα κι αλλο τωρα που πηρες ψυχολογια, γιατι με την απουσια του λεοβατς, για μενα εισαι απαραιτητος
- back in black
Ομολογώ ότι στην αρχή νόμιζα ότι είχαμε να κάνουμε με έναν σκούρο Σάλπι στα νειάτα του. Με διαψευδει.
Για εξτρεμ δεν με γεμιζει το ματι.Αλλα για φουλ μπακ,ερχομενος απο τις πισω ζωνεσ,καθως εχει απιστευτη ταχυτητα,αντοχη.Ισως να δουλευτει σε αυτη την θεση..
την αμπαλοσύνη του και τη μέτρια τεχνική του, την καλύπτει γιατί φαίνεται να είναι πολύ καλός τακτικά
δεν περίμενα να κάνει τέτοιο ματς
αν συνεχίσει έτσι, θα καταπιώ τη γλώσσα μου
δεν περίμενα να κάνει τέτοιο ματς
αν συνεχίσει έτσι, θα καταπιώ τη γλώσσα μου
Τελικά και αυτος δεν είναι άχρηστος ε;
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εκει ειδικα εκλεισε το θεμα MVP για σημερα κατεμε, και τον αποθεωσα..K_geo έγραψε: να προσθεσω προς το τελος μετα απο στημενη δικη μας που εχει γυρισει και με συνεπεια κλεισει το δεξι χαφ της αεκ που ανεβηκε και εκοψε με κεφαλια πλαγιο.
Απλα θα απογειωθει αν γινει πιο ουσιαστικος, βγαζει καλυτερες παραλληλες-σεντρες και συνεχισει με τελειωματα οπως το σημερινο..
- Aureliano Buendia
Γκολ της ισοφάρισης.
Ένα σλάλομ που χάζεψε κόσμο (και στο οποίο βέβαια έπρεπε να την σπάσει στον Κλάους)
Μία σέντρα μισό γκολ που χάθηκε από τον Κλάους.
Δύο φάσεις, στις οποίες αν του έδιναν την μπάλα οι Μακ και Πέλκας μάλλον θα έγραφε κι άλλο γκολ.
Μηδέν οι φορές που εκτέθηκε αμυντικά.
Μία η φορά που ενήργησε σωτήρια ως (επί της ουσίας) τελευταίος παίκτης σε αντεπίθεση αντιπάλων.
Ε, ας του κάνουμε τη χάρη κι ας πούμε ομόφωνα πως έπαιξε ψιλοκαλά σήμερα
Ένα σλάλομ που χάζεψε κόσμο (και στο οποίο βέβαια έπρεπε να την σπάσει στον Κλάους)
Μία σέντρα μισό γκολ που χάθηκε από τον Κλάους.
Δύο φάσεις, στις οποίες αν του έδιναν την μπάλα οι Μακ και Πέλκας μάλλον θα έγραφε κι άλλο γκολ.
Μηδέν οι φορές που εκτέθηκε αμυντικά.
Μία η φορά που ενήργησε σωτήρια ως (επί της ουσίας) τελευταίος παίκτης σε αντεπίθεση αντιπάλων.
Ε, ας του κάνουμε τη χάρη κι ας πούμε ομόφωνα πως έπαιξε ψιλοκαλά σήμερα

Ε όχι κ ομόφωνα. Για ποιούς μας πέρασες ? ? ?
Πάντως πλάκα πλάκα , ήτανε πολύ καλός σήμερα. Κ ίσως ή όρεξη του ήτανε που ανέβασε τους ρυθμούς μας.
Πάντως πλάκα πλάκα , ήτανε πολύ καλός σήμερα. Κ ίσως ή όρεξη του ήτανε που ανέβασε τους ρυθμούς μας.
- nikos_algio
Να που παρα το γεγονος οτι δεν εκανες προετοιμασια μετα απο μερικα συνεχομενα ματσακια φορμαριζεσαι και συ (να παιρνουν σειρα και οι επομενοι
)
Ταχυδυναμικος αεροδυναμικος συφουνας τορπιλη σκετη
Αυτα τα μικρα κοντινα κοντρολ οταν φευγει σφαιρας σκετη... ομορφια
Ωραια σεντρα , παιχνιδι με την μια , ΟΡΕΞΗ και ΠΑΘΟΣ και το τοπι το κλοτσαει και με τα δυο ποδια .
Γκολ , δυο ασσιστ σε Κλαους και Μπερμπατοφ που δεν εγιναν γκολ καλη τακτικη συμπεριφορα επιθετικα και αμυντικα . Απλα ΜΒΠ !
ΥΓ. Στη φαση που εγινε "Μεσσι" και τους περασε ολους στο τελος φανηκε να γλιστραει και απλα να προσπαθει να κερδισει οτι καλυτερο μπορουσε σουταροντας σιγανα πανω στον τερματα της κουλας
ΥΓ2. Εχεις πολλα περιθωρια βελτιωσης και τα φοντα να εισαι απο τους πρωταγωνιστες τις ομαδας με εμφανισεις σαν τη σημερινη σαν δεξι ή αριστερο φουλ μπακ

Ταχυδυναμικος αεροδυναμικος συφουνας τορπιλη σκετη

Γκολ , δυο ασσιστ σε Κλαους και Μπερμπατοφ που δεν εγιναν γκολ καλη τακτικη συμπεριφορα επιθετικα και αμυντικα . Απλα ΜΒΠ !
ΥΓ. Στη φαση που εγινε "Μεσσι" και τους περασε ολους στο τελος φανηκε να γλιστραει και απλα να προσπαθει να κερδισει οτι καλυτερο μπορουσε σουταροντας σιγανα πανω στον τερματα της κουλας
ΥΓ2. Εχεις πολλα περιθωρια βελτιωσης και τα φοντα να εισαι απο τους πρωταγωνιστες τις ομαδας με εμφανισεις σαν τη σημερινη σαν δεξι ή αριστερο φουλ μπακ
Απίστευτος σήμερα. Δεν περίμενα τέτοια εμφάνιση είναι η αλήθεια. Κινητικός, ταχύς, τακτικά άψογος και έβαλε και το πολύτιμο γκολ.
Δεν ξέρω όμως, που θα πρέπει να παίζει. Ίσως μία πτέρυγα με Λέοβατς και Γκάρι να'ναι ότι πρέπει για την ομάδα, με δύο μηχανάκια που θα τρέχουν πάνω κάτω.
Δεν ξέρω όμως, που θα πρέπει να παίζει. Ίσως μία πτέρυγα με Λέοβατς και Γκάρι να'ναι ότι πρέπει για την ομάδα, με δύο μηχανάκια που θα τρέχουν πάνω κάτω.
- xrictoforoc
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΣΑΡΑ!!!!Ανάγκασε με να κάνω κωλοτούμπα για την πάρτη σου σε παρακαλώ

-