24. Garry Rodrigues
Re: 24. Garry Rodrigues
Από τους επτά παίκτες που ήταν μπροστά από την άμυνα και τον τερματοφύλακα, ήταν συνολικά ο καλύτερος.
- xrictoforoc
απο τον συγκεκριμένο περιμένω τα λιγότερα, οσον αφορα τις μεταγραφες μας. τον θεωρω παλτο μακαρι να κανω κωλοτουμπα αλλα αναρωτιεμαι γιατι ο τουντορ δεν βαζει καθολου τον κοροβεση
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
θυμαμαι με την ξανθη εκανε καλες κινησεις για σεντρα , καλη ντριπλα και πεταγμα της μπαλας 2 μετρα μπροστα για να βγαλει σεντραjoshua έγραψε:Εγω αυτον θα τον εβαζα δεξι φουλ μπακ.
δεν εχει κακο ποδι
με την ξανθη ηταν χειροτερος απο χθεςjoshua έγραψε:Εγω αυτον θα τον εβαζα δεξι φουλ μπακ.
Καμαρά... ίσως να εξελιχτεί. Ολίσε ουτε καν! απορώ μαλιστα γιατί μερικοί έχουν κανει αυτή την (εύκολη;) παρομοίωση στο μυαλό τους.Salpigoal έγραψε:Sekou Oliseh vol2...
ο Ολίσε τακτικά ήταν αλλού για αλλού. το μόνο που μοιαζει με το Ροντρίγκεζ ειναι στην τρίπλα και στο χρώμα...

ο Ροντριγκεζ είναι πιο τσαπατσούλης στα τελειώματα (ή τουλάχιστον έτσι εχει δείξει μεχρι στιγμής) αλλά σε θέματα σέντρας, τακτικής συμπεριφοράς, αντοχής, ομαδικότητας και κίνησης στο χώρο είναι η μέρα με τη νύχτα.
Ο Ολίσε δεν είχε όρεξη και τακτικά ήταν απαράδεκτος. Τουλάχιστον ο Ροντρίγκεζ έχει διάθεση και προσπαθεί.
Αλλα τέτοιοι παίκτες υπάρχουν δεκάδες στα προηγμένα πρωταθλήματα σε μικρές ομάδες πχ στην Γαλλία όσο και να θελουμε να τον παρουσιασουμε σαν παικταρά απλά επειδή ήρθε στον ΠΑΟΚ.
Δεν νομίζω όμως ότι χρειαζόμαστε τη σούπερ εξτρεμάρα για το σύστημα του Τούντορ, αν ο Ροντρίγκεζ κάνει έστω κάποια υποτυπώδη καλά γεμίσματα για τους επιθετικούς με την διάθεση που δείχνει να μαρκάρει και την ταχύτητά του μια χαρά μπορεί να την βγάλει την χρονιά.
Αλλα τέτοιοι παίκτες υπάρχουν δεκάδες στα προηγμένα πρωταθλήματα σε μικρές ομάδες πχ στην Γαλλία όσο και να θελουμε να τον παρουσιασουμε σαν παικταρά απλά επειδή ήρθε στον ΠΑΟΚ.
Δεν νομίζω όμως ότι χρειαζόμαστε τη σούπερ εξτρεμάρα για το σύστημα του Τούντορ, αν ο Ροντρίγκεζ κάνει έστω κάποια υποτυπώδη καλά γεμίσματα για τους επιθετικούς με την διάθεση που δείχνει να μαρκάρει και την ταχύτητά του μια χαρά μπορεί να την βγάλει την χρονιά.
το "καλό" με τον Ροντρίγκεζ (που ακόμα δεν μπορώ να πω ότι έχω δείγμα βαση του οποίου μπορώ να κανω ορθή κριτική) είναι ότι εκτός απο κάποια -σωστά- τακτικά χαρακτηριστικά, μπορεί να παίξει σε διάφορες θέσεις μεσοεπιθετικά, απο εξτρέμ-χαφ μέχρι και επίθεση όταν θα θέλουμε να ψάξουμε την κόντρα. 

- James Moriarty
Τον παω πολυ αυτον τον παικτη, ειναι μακραν ο πιο γρηγορος μας παικτης, τακτικα ειναι εξαιρετικος, αμυντικα καλος, ορμαει στον παικτη παρα το γεγονος οτι ειναι βραχυσωμος, εχει εξαιρετικη κινηση χωρις την μπαλα για να του δωσεις πασα, ειναι ομαδικος παικτης, εχει απιστευτες αντοχες.
Τα τελειωματα του δεν ειναι καλα ως τωρα, αλλα αυτο πιστευω οφειλεται ΚΑΙ στο οτι παιζει σε λαθος θεσεις (δεξιος wingback με Ξανθη, αριστερος wingback με Γκαμπαλα). Τα δινει ΟΛΑ για την ομαδα και ειναι και χωρις προετοιμασια για να μην ξεχνιομαστε . Τον πιστευω πολυ αυτον τον παικτη.
Τα τελειωματα του δεν ειναι καλα ως τωρα, αλλα αυτο πιστευω οφειλεται ΚΑΙ στο οτι παιζει σε λαθος θεσεις (δεξιος wingback με Ξανθη, αριστερος wingback με Γκαμπαλα). Τα δινει ΟΛΑ για την ομαδα και ειναι και χωρις προετοιμασια για να μην ξεχνιομαστε . Τον πιστευω πολυ αυτον τον παικτη.
γρηγορος, εμβολο απο αριστερα, μια μεστη εμφανιση...πραγματικα καλος...
αν παιζει παντα ετσι τον βλεπω σε ανωτερο πρωταθλημα...αν ομως....
αν παιζει παντα ετσι τον βλεπω σε ανωτερο πρωταθλημα...αν ομως....
- thanos-xanthi
καλος σημερα, αναστατωσε
με κανα 2 καλυτερες επιλογες στο πρωτο ημιχρονο, θα ειχε γραψει και ασιστ
με κανα 2 καλυτερες επιλογες στο πρωτο ημιχρονο, θα ειχε γραψει και ασιστ