Γκουερινο έγραψε:Εγω αναρωτιεμαι με το κεντρο που βλεπουμε σημερα και με την στεαουα αν επιμενουμε οτι ο κατσε ειναι ο χειροτερος μας χαφ![]()
![]()
![]()
![]()

Γκουερινο έγραψε:Εγω αναρωτιεμαι με το κεντρο που βλεπουμε σημερα και με την στεαουα αν επιμενουμε οτι ο κατσε ειναι ο χειροτερος μας χαφ![]()
![]()
![]()
![]()
συντροφε δε διαφωνω με την κριτικη στα σημεια που γινεται γιατι οντως ετσι ειναι απλα λεω οτι 15 ιουλιου δε γινεται να εισαι καλυτεραCCCP έγραψε:Che κανενας δεν διαφωνει, κριτικη κανουμε.che4 έγραψε:εγω παντως μια χαρα τη βλεπω την ομαδαα για 15 ιουλιου και με 4 καινουριους παιχτες
Επισης αν καποιοι φιλοι μιλανε για μεταγραφες εγω θα ελεγα ειναι γιατι ειμαστε ΠΑΡΑ πολυ κοντα στο να παμε για ΠΟΛΥ μεγαλα πραγματα φετος.
Η δες το ετσι, οσο καλυτερη γινεται η ομαδα, τοσο περισσοτερο θα ξεχωριζουν καποιες αδυναμιες.
Δημητρης17 έγραψε:Για διπλα παιχνιδια με Αγιαξ σε δυο βδομαδες, την βλεπεις μια χαρα, Τσε;;;;che4 έγραψε:εγω παντως μια χαρα τη βλεπω την ομαδαα για 15 ιουλιου και με 4 καινουριους παιχτες
Ο Κλάους είναι ντεφορμέ βλέπω μακ φορ και Βαρελα πίσωpaokpantou έγραψε:Ω ρε κάτι κωλοτουμπες που θα κάνουμε όλοι μας για τον κρεσπο..ειναι πολυ καλός τελικά έως τώρα.φέρτε επιτέλους στον ΠΑΟΚ ενα φορ σέντερ φορρρρ... η ας μείνει ο μακ!να παίζει αυτος φορ.....φερτε βαρέλινιο δίδυμο με κρεσπο ρε..
ετοιμαζουν προταση απο την μπαρτσα για τον χαριση γιατι βγαζει ματιαpaokpantou έγραψε:Ο χειρότερος μετά τον κατσε είναι ο κατσε...ειναι ο χειρότερος... και θα στο λέω μέχρι να το καταλάβεις...Γκουερινο έγραψε:Εγω αναρωτιεμαι με το κεντρο που βλεπουμε σημερα και με την στεαουα αν επιμενουμε οτι ο κατσε ειναι ο χειροτερος μας χαφ![]()
![]()
![]()
![]()
Η μπάλα πήγε 3 φορές εκεί που θα έπρεπε να είναι ο Κλάους αλλά δεν ήταν.logios έγραψε:Πήγε η μπάλα στον Κλάους , παίξανε μαζί του;
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sera4 έγραψε:να μην ξεχναμε επισης οτι και ο αντιπαλος βγηκε 13ος περισυ και φετος αναμενεται ακομα χειροτερος :ugeek: