Γκουερινο έγραψε:Εγω αναρωτιεμαι με το κεντρο που βλεπουμε σημερα και με την στεαουα αν επιμενουμε οτι ο κατσε ειναι ο χειροτερος μας χαφ![]()
![]()
![]()
![]()
Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
- Δημητρης17
Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17
συντροφε δε διαφωνω με την κριτικη στα σημεια που γινεται γιατι οντως ετσι ειναι απλα λεω οτι 15 ιουλιου δε γινεται να εισαι καλυτεραCCCP έγραψε:Che κανενας δεν διαφωνει, κριτικη κανουμε.che4 έγραψε:εγω παντως μια χαρα τη βλεπω την ομαδαα για 15 ιουλιου και με 4 καινουριους παιχτες
Επισης αν καποιοι φιλοι μιλανε για μεταγραφες εγω θα ελεγα ειναι γιατι ειμαστε ΠΑΡΑ πολυ κοντα στο να παμε για ΠΟΛΥ μεγαλα πραγματα φετος.
Η δες το ετσι, οσο καλυτερη γινεται η ομαδα, τοσο περισσοτερο θα ξεχωριζουν καποιες αδυναμιες.
Δημητρης17 έγραψε:Για διπλα παιχνιδια με Αγιαξ σε δυο βδομαδες, την βλεπεις μια χαρα, Τσε;;;;che4 έγραψε:εγω παντως μια χαρα τη βλεπω την ομαδαα για 15 ιουλιου και με 4 καινουριους παιχτες
συνονοματε στη φαση της προετοιμασιας 10 μερες ειναι σαν αιωνας για να δεις διαφορα στην ομαδα
αν υπαρχει σωστο προγραμμα απ το τιμ των γυμναστων η ομαδα οπως και να την βλεπεις σημερα θα ειναι ετοιμη σε δεκα μερες
Ο Κλάους είναι ντεφορμέ βλέπω μακ φορ και Βαρελα πίσωpaokpantou έγραψε:Ω ρε κάτι κωλοτουμπες που θα κάνουμε όλοι μας για τον κρεσπο..ειναι πολυ καλός τελικά έως τώρα.φέρτε επιτέλους στον ΠΑΟΚ ενα φορ σέντερ φορρρρ... η ας μείνει ο μακ!να παίζει αυτος φορ.....φερτε βαρέλινιο δίδυμο με κρεσπο ρε..
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πήγε η μπάλα στον Κλάους , παίξανε μαζί του;
Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ετοιμαζουν προταση απο την μπαρτσα για τον χαριση γιατι βγαζει ματιαpaokpantou έγραψε:Ο χειρότερος μετά τον κατσε είναι ο κατσε...ειναι ο χειρότερος... και θα στο λέω μέχρι να το καταλάβεις...Γκουερινο έγραψε:Εγω αναρωτιεμαι με το κεντρο που βλεπουμε σημερα και με την στεαουα αν επιμενουμε οτι ο κατσε ειναι ο χειροτερος μας χαφ![]()
![]()
![]()
![]()
Στη θέση του Κλάους θα έβαζα Μακ.
Αναρωτιέμαι που θα παίξει ο Μπίσεσβαρ γιατί ήδη βλέπουμε τον Σακχοφ σε θέση 10. Εκτός αν τον περάσει σε ελεύθερο ρόλο στη θέση του Γκάρι.
Ο Κάνιας θα παίξει (τελικά) στην θέση του Χαρίση. Θεωρώ ότι είμαστε μιά χαρά και με την έλευση του Βαρέλα.
Αναρωτιέμαι που θα παίξει ο Μπίσεσβαρ γιατί ήδη βλέπουμε τον Σακχοφ σε θέση 10. Εκτός αν τον περάσει σε ελεύθερο ρόλο στη θέση του Γκάρι.
Ο Κάνιας θα παίξει (τελικά) στην θέση του Χαρίση. Θεωρώ ότι είμαστε μιά χαρά και με την έλευση του Βαρέλα.
Η μπάλα πήγε 3 φορές εκεί που θα έπρεπε να είναι ο Κλάους αλλά δεν ήταν.logios έγραψε:Πήγε η μπάλα στον Κλάους , παίξανε μαζί του;
το θέμα είναι ότι ούτε η μπάλα πάει στον κλάους, ούτε ο κλάους πάει στη μπάλα
έχουνε σχέση εξ αποστάσεως
έχουνε σχέση εξ αποστάσεως
Sera4 έγραψε:να μην ξεχναμε επισης οτι και ο αντιπαλος βγηκε 13ος περισυ και φετος αναμενεται ακομα χειροτερος :ugeek:
Eμενα Σεραφειμ δε μου φαινεται κακη η τβεντε,τωρα αν αναμενετε η ηταν δεν το ξερω.
Εγω βλεπω μια οργανωμενη ομαδα με σχεδιο που προσπαθει μεσα στο γηπεδο.
Εμεις εχουμε θεμα στο κεντρο και ο Κλαους ειναι εκτος τοπου και χρονου,παντα πισω απο τα στοπερ χωρις καμια συμμετοχη στο παιχνιδι.
Γραφετε για τον γκαρι οτι πρεπει να του τραβηξει το αυτι και λοιπες .... το οτι δεν του εχει δωσει ουτε ενα φαουλ απο τα τρια ξεκαθαρα που του εχουν γινει και κανα δυο ακομα αμφισβητουμενα.δε μιλαει κανεις.
- ilovegame27
Κατσικας μεσα, Μπισεβαρ μεσα.. ωρα να παιξουμε στοιχημα νομιζω 
Σε εκείνη την μπαλιά του Λέοβατς, που ο Τζαλμά πήγε να την κατεβάσει και την έστειλε άουτ θα σταθώ.
Από τέτοιες φάσεις, μπορείς να καταλάβεις τις δυνατότητες κάποιου.
Θέλω να δω σε παρόμοια φάση αντίδραση από Μπίσεβαρ.
Από τέτοιες φάσεις, μπορείς να καταλάβεις τις δυνατότητες κάποιου.
Θέλω να δω σε παρόμοια φάση αντίδραση από Μπίσεβαρ.