Ποιος Μπαμπά ρε εσείς...
Φοοοοοοορ. Κάθε λεπτό που χάνεται είναι πολύτιμο

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 4 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 4 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 4 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.john4serresΠάντως προέρχεται από φοβερή σεζόνΑφού πήγαινε τρένο η ομάδα
Και γεμάτη.
Δώστε του οτι θέλει.
sourmenetesΔηλαδη εσυ τον θυμασαι τοσο καλυτερο του Σοαρες? Και τον κατατάσσεις σε ενα απο τα καλυτερα μπακ π ειχαμε?Gospi1μυριο για τον Μπαμπα? Μετα πως σκατα να κανουμε ομαδα? Ας δώσουμε 1μυριο στον δευτερο αριστερο μπακ τη στιγμη π δεν εχουμε πρωτοκλασάτο εξτρεμ χαφ και φορ.
Τρελα πραγματα.
Καλος χρυσος ο Μπαμπα, αλλα οχι για 1 μυριο. Και δεν αντιλαμβανομαι την αναγκη να δωσουμε τετοια ποσα για μπακ.
Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sorry αλλά ποιος θα είναι ο 2ος;;
Ο μπαμπα;; δε το νομίζω.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

jibbieΈχετε δει τι όνειρα έβλεπε κάθε Κυριακή φέτος ο προπονητής του Baba?Δεν ηταν τραυματιας? Για δωσε λεπτομεριες
Napoli4john4serresΠάντως προέρχεται από φοβερή σεζόνΑφού πήγαινε τρένο η ομάδα
Και γεμάτη.
Δώστε του οτι θέλει.
Γιατί να τον βάλει;
Magpies4Να λέμε την αλήθεια, Σάστρε και Ράφα Σοάρες δεν μπορούν να σταθούν στην Τσαμπιονσιπ.
MīngusO Μπάμπα που θυμάμαι ήταν σχεδόν ανίκητος πίσω, ανεβοκατέβαινε διαρκώς αλλά στο δημιουργικό κομμάτι ήταν ικανός για ελάχιστα πράγματα.