buffalobill4Magpies4Να λέμε την αλήθεια, Σάστρε και Ράφα Σοάρες δεν μπορούν να σταθούν στην Τσαμπιονσιπ.
Συμφωνώ. Ούτε όμως ο Κωνσταντελιας μπορεί να σταθεί στην τσαμπιονσιπ. Με ό,τι σημαίνει αυτό.

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 5 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.

buffalobill4Magpies4Να λέμε την αλήθεια, Σάστρε και Ράφα Σοάρες δεν μπορούν να σταθούν στην Τσαμπιονσιπ.
Συμφωνώ. Ούτε όμως ο Κωνσταντελιας μπορεί να σταθεί στην τσαμπιονσιπ. Με ό,τι σημαίνει αυτό.

cartmanΤο ότι κάποιοι είδαν τον μπαμπά σε μας και δεν τους γέμιζε το μάτι, τον λένε αργό και οτι δεν έχει θέση βασικού στον ΠΑΟΚ ειναι δείγμα της μιζέριας του φόρουμ.
Ρε βρείτε μια φάση που να εκτέθηκε αμυντικά 6 μήνες στην Ελλάδα. Δείτε τον τελικό κυπέλου τι ποδιές έριχνε. Θα μας τρελάνετε εδώ μέσα μερικοί.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
montekristorenegadeΕγώ πλέον έχω καταλάβει ότι ο ΠΑΟΚ είναι καταδικασμένος να αποτύχει.
Δεν γίνεται με τέτοια περιρρέουσα ατμόσφαιρα καμία ομάδα στον κόσμο να πετύχει τους στόχους της.
Οι σπόροι του κυρ Σάββα έχουν μεγαλώσει και έχουνε γίνει αγριόχορτα που δεν αφήνουν τίποτα να βγει προς το φως του ήλιου.
Η αποψίλωση είναι δύσκολη και επίπονη διαδικασία την οποία θα πρέπει να βρεθεί κάποιος να αναλάβει μπας και κάποια στιγμή βρούμε στον ήλιο μοίρα
Εγω παλι εχω καταλαβει (εδω και 6-7 χρονια)
οτι ο ΠΑΟΚ ειναι καταδικασμενος να πετυχαινει
μονο αποσπασματικα και συγκυριακα και γι
αυτο δεν φταιει κανενας σπορος του κυρ Σαββα
περισσοτερο απ τη διοικητικη δομη του και τα
στελεχη της που δεν αλλαζουν μεχρι να βγαλει ο
ηλιος κερατα οσες παλινωδιες κι αν συμβαινουν!
Οταν-οσο οτιδηποτε καλυτερο των υπαρχοντων που
ερχεται πεφτουν να το απαξιωσουν σαν τα κορακια
οι κατοικοεδρευοντες στα γραφεια ετσι θα πηγαινει.-
Γι αυτο την αποψιλωση πρεπει να την κανει ο Ιβαν
διχως κανεναν συναισθηματισμο και με γνωμονα
μονο το καλο του ΠΑΟΚ και φυσικα της τσεπης του.-
Αν δεν θελει τοτε και κακο του και κακο του ΠΑΟΚ!
ΥΓ. Η περιρρεουσα ατμοσφαιρα ειναι το αποκυημα της
υπαρχουσας "κουτσης" καταστασης εντος των τειχων
που παμπολλες φορες βιαζει την ποδοσφαιρικη λογικη.-
GospisourmenetesΔηλαδη εσυ τον θυμασαι τοσο καλυτερο του Σοαρες? Και τον κατατάσσεις σε ενα απο τα καλυτερα μπακ π ειχαμε?Gospi1μυριο για τον Μπαμπα? Μετα πως σκατα να κανουμε ομαδα? Ας δώσουμε 1μυριο στον δευτερο αριστερο μπακ τη στιγμη π δεν εχουμε πρωτοκλασάτο εξτρεμ χαφ και φορ.
Τρελα πραγματα.
Καλος χρυσος ο Μπαμπα, αλλα οχι για 1 μυριο. Και δεν αντιλαμβανομαι την αναγκη να δωσουμε τετοια ποσα για μπακ.
Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sorry αλλά ποιος θα είναι ο 2ος;;
Ο μπαμπα;; δε το νομίζω.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
TolarosDimg4aTolarosΈπρεπε ο ΠΑΟΚ να κρεμάσει το δελτίο του Ιγκανσον διαβάζουμε εδώ μέσα , ευτυχισμένο το 1978
Οποιος θελει φευγει, σιγα τα συμβολαια
ΠΑΟΚ 2023
Αρκεί να φέρει ικανοποιητική πρόταση και να μπορεί να αντικατασταθεί. Στην περίπτωση του Ίγκι πληρούνται τα κριτήρια.
Εμείς τον Σαματα και τον Μπαμπά πώς τους παίρνουμε, δεν έχουν συμβόλαια?
montekristoΥΓ. Η περιρρεουσα ατμοσφαιρα ειναι το αποκυημα της
υπαρχουσας "κουτσης" καταστασης εντος των τειχων
που παμπολλες φορες βιαζει την ποδοσφαιρικη λογικη.-
Ettien26Ο Μπαμπά όπως τον θυμάμαι σε μας ήταν ισορροπημένος παίκτης καλός και αμυντικά και επιθετικά. Φυσικά και έχει θέση στο ρόστερ και ίσως στην βασική ενδεκάδα αλλά δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται.
Το θέμα όμως που πονάει πιο πολύ είναι του χαφ και του φορ. Όσο αργούν είναι σε βάρος μας.