nunies4Εντάξει παιδιά false alarm για Σαματα.
Σύμφωνα με το wiki τώρα current team "Sandali Perias FC"![]()
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 3 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 3 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 3 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.

nunies4Εντάξει παιδιά false alarm για Σαματα.
Σύμφωνα με το wiki τώρα current team "Sandali Perias FC"![]()

john4serresΠάντως προέρχεται από φοβερή σεζόν
Και γεμάτη.
Δώστε του οτι θέλει.
joshuaΜήπως λέω εγώ το συμβόλαιο που αναφέρουν είναι μικτές αποδοχές;
aivas19Μονα ζυγα μονοζυγα, το γεγονος οτι δινουμε 900κ (ΑΝ δινουμε) δεν τροφοδοτει το σεναριο οτι ο Ιβαν δεν βαζει λεφτα και μας παρατησε, για αυτο ξεκιναει το αλλο παραμυθι, ΠΟΛΛΑ δινουνε κατι παει λαθος, μας κλεβουνε. ΡΕΚΟΡ τοξικοτητας. Ο Ρενε το ειπε ωραια χτες, οτι κινηση και να γινει η τοξικοτητα υπερτερει.
Μπαμπα: ξερει το περιβαλλον αφου εχει ξαναπαιξει σε μας ΚΑΙ ειναι ελευθερος, δεν πληρωσε η ομαδα να τον αγορασει. Ισως για αυτο ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ παραπανω συμβολαιο απο το ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ οριο μερικων, ισως επειδη επαιρνε πολλα παραπανω στην Τσελσι η ομαδα ηθελε να τον δελεασει, που το κακο; Εδω μεσα πριν 3 βδομαδες ειπωθηκε πως οταν κλεινουμε παικτες δινουμε μεγαλυτερα συμβολαια σε παικτες απο οτι παιρνουν στις ομαδες τους. Στις περιπτωσεις Μπαμπα και Σαματα (αν ερθουν) γινεται το ακριβως αναποδο. Και για αυτο παραπονο; Στην τελικη για μισθο 700κ βγαινει απο τους δικους μας
Θωρακιζεις την αριστερη πλευρα με 2 τιμιους παικτες (δεν ειμαι φαν του Ραφα). Πιστευω οτι θα ειναι βασικος ο Μπαμπα