Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 5 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.

buffalobill4Aυτο που συμβαίνει φέτος είναι κοσμογονία. Προσωπικά δεν έχω ξαναδεί τόσες πολλές αλλαγές και μάλιστα τόσο διαφορετικών στυλ παικτών στον ΠΑΟΚ.
Έχουμε και λέμε. Έφυγαν βαρελα κρεσπο μάλλον θα φύγει και ο μιχαι, έφυγε ο πασχαλακης, πάει για πώληση ο αγκουστο και ο τσολακ, ζαμπα τελειώνει και μένει να δούμε τι θα γίνει με μουργκ.
Έρχονται νέοι κατά κύριο λόγο παίκτες που ως κύριο χαρακτηριστικό έχουν την ταχύτητα. Θα βάλει νερό στο κρασί του ο λουτσεσκου για να αλλάξει το στυλ παιχνιδιού της ομάδας; προσωπικά πιστεύω πως πρέπει. Δεν μπορούμε να παίξουμε με αυτούς domination game αλλά θα πρέπει να πάμε με τα φρένα σπασμένα. Σίγουρα λάθη απειρίας θα δούμε αλλά μακροπρόθεσμα θα έχουμε φτιάξει ομάδα που θα στέκεται στην Ευρώπη και θα διεκδικεί επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα.

obanebaneΠοιά καλά λόγια; μόνο εγώ και ο Σαμπράκος έχουμε γράψει καλά λόγια.Στήριξη στα ελληνόπουλα.
GospiΑν ομως κλεισουν ολοι αυτοι και αρχισουν να σκανε ανακοινωσεις δυο συο καθε μερα, θα πρεπει να λαβει τα μετρα η πολιτεια γιατι θα παρουσιαστει το Σ.ΑΙ.Π.Π.
Οποιος το βρει κερδιζει ντωρο [FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
john4serresobanebaneΠοιά καλά λόγια; μόνο εγώ και ο Σαμπράκος έχουμε γράψει καλά λόγια.Στήριξη στα ελληνόπουλα.
Ποιο Καργόσκυλο θα ανοίξει τοπικ;
obanebaneΠοιά καλά λόγια; μόνο εγώ και ο Σαμπράκος έχουμε γράψει καλά λόγια.
joshuaΑν ισχυει η καθυστέρηση του Νορβηγου παμε στα ευρωπαικα με Ινγκι - Καργα. Μακαρι τα καλα σας λογια να βγουν αληθινα,εγω δεν εχω αποψη για τον παικτη.Αν αργήσει τόσο ίσως, λέω ίσως, να φέρει κι άλλο σέντερ μπακ