Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 6 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 6 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 6 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 6 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 6 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 20 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 20 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.

psykomanΠαιζει να ειμαι ο μονος εδω μεσα που θα ηθελα να μεινει ο Τσοκι με προετοιμασια Λουτσεσκου.

renegadeΕντάξει,το φεισμπουκ με πέταξε χορηγούμενη διαφήμιση μαθήματα πορτογαλικών

Luigi VampaΤο μεγάλο μείον του Τσολακ είναι η έλλειψη τεχνικής, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κρατήσει μπάλα κ να συμμετέχει πιο πολύ στο παιχνίδι. Έχει προσαρμοστεί λόγω αυτού κ παίζει την μπάλα σχεδόν πάντα με τη μία κ είναι αρκετά καλός σε αυτό. Παρα την μετρια ταχύτητα του
παίζει καλά στους χώρους κ του αρέσει να σπάει το τεχνητό οφσάιντ. Τα τελειώματα του δυστυχώς σε μας ήταν πολύ μέτρια. Γενικά ήταν μια μέτρια επιλογή κ δεν έβγαλε τα λεφτά του. Για δευτερος δεν ειναι κακος. Δεν έχω πολλές απαιτήσεις. Προτιμώ να πουληθεί κ να πάρουμε εν φορ που θα κανει τη διαφορα
psykomanΠαιζει να ειμαι ο μονος εδω μεσα που θα ηθελα να μεινει ο Τσοκι με προετοιμασια Λουτσεσκου.
george188psykomanΠαιζει να ειμαι ο μονος εδω μεσα που θα ηθελα να μεινει ο Τσοκι με προετοιμασια Λουτσεσκου.
Είμαι ο δεύτερος περίεργος της φάσης. Ο παίκτης δεξ έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα. Θέλω να τον δω με λουτσεσκου

Shivaspaceπολύ καλός επιθετικός είναι ο Antonio Čolak, το έχει αποδείξει σε όλες τις ομάδες που έχει παίξει. Με όχι και τόσο άρτια ταχνική, όμως πάρα μα πάρα πολύ δυνατός κάτι που τον κάνει να ξεχωρίζει όταν αγωνίζεται σε δυνατά πρωταθλήματα.
GINOLAΟ αριθμός των νέων παιδιών (που ολοι με εχουν ψησει) που είναι ομως ταυτόχρονα εντελώς άψητοι σε πίεση και πρωταθλητισμό καθιστά απαραίτητο και τον Κουρτις και τον Σβααμπ ,μη σας πω και τον Ελ καντουρι και με κυνηγάτε.Ισχύει 100%!
Είναι καλή η θετική ενέργεια αλλά το πραγματικό ποδόσφαιρο δεν είναι μάνατζερ και το είδαμε πολύ πρόσφατα όταν ο υψηλοτάβανος και αγαπητος και σίγουρα καλος παίκτης Φελίπε σοαρες έκανε ένα τετράμηνο να καταλάβει που πατάει και που βρίσκεται.
Τρέλα ναι στην εξεδρα αλλά χαμηλά η μπάλα γιατί στην στραβοκλωτσια αυτά τα παιδιά θα ζοριστουν αν ο κόσμος δεν τους δώσει χρόνο