gergeo4Σβαμπ stays home
Περιμενουμε να βγει λευκος καπνος δλδ....

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 6 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 6 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 6 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 6 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 6 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 20 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 20 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.

gergeo4Σβαμπ stays home

nunies4Θα ντουμανιασουμε από την καπνα αν ανακοινώσουν όλους όσους περιμένουνουμε
john4serresShivaspaceπολύ καλός επιθετικός είναι ο Antonio Čolak, το έχει αποδείξει σε όλες τις ομάδες που έχει παίξει. Με όχι και τόσο άρτια ταχνική, όμως πάρα μα πάρα πολύ δυνατός κάτι που τον κάνει να ξεχωρίζει όταν αγωνίζεται σε δυνατά πρωταθλήματα.
O Antonio Čolak είναι πολύ καλός επιθετικός, οι Σουηδοί ακόμα κλαίνε.
psykomanΠαιζει να ειμαι ο μονος εδω μεσα που θα ηθελα να μεινει ο Τσοκι με προετοιμασια Λουτσεσκου.Δεν είσαι ο μόνος, αλλά τουλάχιστον εμπιστεύομαι ότι αν φύγει ο Μποτο θα φέρει καλύτερο
Nikos 74Η μεγάλη μου απορία είναι η επιλογή του Μπότο για την θέση του Τσόλακ, όταν με το καλό φύγει. Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία να δω τι θα φέρει!
Nikos 74Αν φύγει ο Τσόλακ η επιλογή επιβάλλεται να είναι για βασικό. Ο Ολιβειρα ας έρχεται από τον πάγκο.
psykomanΠαιζει να ειμαι ο μονος εδω μεσα που θα ηθελα να μεινει ο Τσοκι με προετοιμασια Λουτσεσκου.