Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 6 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 6 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 6 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 6 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 6 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 20 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 20 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.giliopoulosΔηλαδη για να καταλαβω καλα,
Για τους επομενους 2 μηνες στις 3 θεσεις πισω απο το φορ εχουμε 5 παικτες? Μπισεσβαρ μιτριτα καγκαβα ζιβκοβιτς μουργκ??
Δηλαδη θα παιζουν 3 και 2 στον παγκο..
Και σε περιπτωση που λειψουν 2 οπως ειναι πολυ φυσιολογικο λογω καρτων, κοπωσης/μικροτραυματισμου, ροτεισον λογω αγωνων πεμπτης κυριακης, θα εχεις 3 βασικους και 0 στον παγκο??
Ποια τσακαλια ρε σεις τα σκεφτονται αυτα, αδιανοητα πραγματα δεν ειναι?

ilovegame27joshuarainmakerΤονίζω πως από τον ΠΑΟΚ ρητά αναφέρουν πως θα κινηθούν για ελεύθερο παίκτη
Δεν ξέρω αν αυτό που έμαθε ο ζινολα αφορά ελεύθερο ή όχι
Εγώ αυτά ξέρω αυτά λέω
Τις τελευταίες μέρες δεν έλεγα σχεδόν τίποτα γιατί δεν ήξερα σχεδόν τίποτα.
Και απεδειχθει πως και στην ΠΑΕ ήξεραν σχεδόν τίποτα
Aυτο εχει νοημα μονο αν εχουν στοχευσει ηδη καποιον ελευθερο και οι διαθεσιμοι δεν ειναι πολλοι.Ουσιαστικα 3-4 ειναι ακομα.Ο Ραμιρεζ,ο Γκαρυ,ο Τζιοβινκο.Δεν μπορω να σκεφτω αλλο.
Και ο Παστόρε αλλά ξέχασα ο ΠΑΟΚ είναι κάθε χρονιά στους ομίλους του CL τι να μας πει το γατάκι από την Αργεντινη!
giliopoulosΔηλαδη για να καταλαβω καλα,
Για τους επομενους 2 μηνες στις 3 θεσεις πισω απο το φορ εχουμε 5 παικτες? Μπισεσβαρ μιτριτα καγκαβα ζιβκοβιτς μουργκ??
Και σε περιπτωση που λειψουν 2 οπως ειναι πολυ φυσιολογικο λογω καρτων, κοπωσης/μικροτραυματισμου, ροτεισον λογω αγωνων πεμπτης κυριακης, θα εχεις 3 βασικους και 0 στον παγκο??
mbisonEγώ θέλω μεσοεπιθετικό με χαίτη
DimitrisSgiliopoulosΔηλαδη για να καταλαβω καλα,
Πανω σε αυτο ο βασικος μας ανταγωνιστης για το πρωταθλημα, για την τριαδα πισω απο τον φορ εχει:
1. Βαλμπουενα
2. Μασουρα
3. Ονιεκουρου
4. Ρονι Λοπεζ
5. Ραντζελοβιτς
Συν τους Βρουσαι και Καμαρα (τον καινουριο τον νεο)
Εμεις αυτη την στιγμη εχουμε:
1.Ζιφκοβιτς
2. Μουργκ
3. Ελ Καντουρι
4. Μπισεσβαρ
5. Καγκαβα
6. Μιτριτσα
Συν Κωνσταντελια.
Ε δεν ειμαστε και τοσο χαλια, θα ελεγα φυσικα οτι ειμαστε και πολυ καλυτερα αν ο Ιαπωνας εδειχνε περισσοτερα πραγματα.
giliopoulosΔηλαδη για να καταλαβω καλα,
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4Εγώ ξέρω ότι από αρχές Ιουνίου ο Λουτσέσκου έχει αναλάβει την ομάδα.Σωστο
Μίλησε για τίτλο, όπως και ο Ιβάν στην ανακοίνωση προσληψής του.
Έπρεπε να έχει πάει στον Ιβαν και να του πεί "για να χτυπήσω τίτλο θέλω αυτούς σε αυτές τις θέσεις. Δεν συζητάω τίποτε άλλο. Αυτούς χρειάζομαι για να ανέβει η ομάδα επίπεδο για τίτλο και πορεία στην ευρώπη".
Δεν τους πήρες ? Γειά σας και χαρά σας".
Και ο Ιβάν έπρεπε να έχει δώσει εντολή να αποκτηθούν οι συγκεκριμένοι παίκτες δίνοντας εκατομμύρια.
Και όλα αυτά έγκαιρα. Όχι με παιγνιδάκια, παζάρια κ.λπ.
Αν δεν ενήργησε ο λουτσέσκου έτσι, φταίει 100%
Αν ενήργησε και ο Ιβαν δεν ικανοποίησε τις απαιτήσεις του, φταίει αυτός 100%.
Κανείς άλλος. Μπορεί βέβαια να φταίνε και οι δύο. Να συμφώνησαν να κινηθεί ο ΠΑΟΚ με τον τρόπο που είδαμε στις μεταγραφές.
Ό,τι και να έγινε από τα δύο, το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλεπουμε στις 31 Αυγούστου.
Τώρα, θα δούμε και τα αποτελέσματα στο χόρτο.
DimitrisSΑν το δεις πιο επιδερμικά και βάσει ονομάτων πράγματι δεν είμαστε τόσο χάλια.giliopoulosΔηλαδη για να καταλαβω καλα,
Πανω σε αυτο ο βασικος μας ανταγωνιστης για το πρωταθλημα, για την τριαδα πισω απο τον φορ εχει:
1. Βαλμπουενα
2. Μασουρα
3. Ονιεκουρου
4. Ρονι Λοπεζ
5. Ραντζελοβιτς
Συν τους Βρουσαι και Καμαρα (τον καινουριο τον νεο)
Εμεις αυτη την στιγμη εχουμε:
1.Ζιφκοβιτς
2. Μουργκ
3. Ελ Καντουρι
4. Μπισεσβαρ
5. Καγκαβα
6. Μιτριτσα
Συν Κωνσταντελια.
Ε δεν ειμαστε και τοσο χαλια, θα ελεγα φυσικα οτι ειμαστε και πολυ καλυτερα αν ο Ιαπωνας εδειχνε περισσοτερα πραγματα.