Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 5 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.

Sick Bastardστο μεταξύ η ζέλα έσκασε λέει 2 μύρια για παίχτη
2 μύρια.
Η ζέλα
Κι εμείς έχουμε δώσει 350 χιλιάρικα για ένα παίχτη της Τρίπολης
μαλάκα νευρικό γέλιο
seamanΑυτά είναι χτεσινά. Το ίδιο site χτες συμπλήρωνε ότι απέρριψε την πρότασή μας.
Το μόνο δημοσίευμα που λέει ότι θα υπογράψει με εμάς αύριο ως ελεύθερος, είναι αυτό που ανέβηκε κατά τις 9 από το fotosport
loukas karadimosΌσον αφορά λαλιτς και λοιπούς σύμφωνα με Πανακα και ειδικά για τον λαλιτς η παε έβαλε μέχρι και τους δύο ζιφκο να τον πάρουν αλλά δεν ήθελε ούτε να ακούσει για ΕλλάδαΌτι η ομάδα ήθελε και θέλει δεκάρι είναι 1000% σίγουρο.
Γενικά ο Πανακάς λέει ότι και χρήμα έπεσε στο τραπέζι και προσπάθεια έγινε αλλά καμία από τις τρεις επιλογές δεν ήθελε να έρθει Ελλάδα.
Μπούρδες θα πω εγώ , ας είχαν εναλλακτική
loukas karadimosΓενικά ο Πανακάς λέει ότι και χρήμα έπεσε στο τραπέζι και προσπάθεια έγινε αλλά καμία από τις τρεις επιλογές δεν ήθελε να έρθει Ελλάδα.
loukas karadimosΌσον αφορά λαλιτς και λοιπούς σύμφωνα με Πανακα και ειδικά για τον λαλιτς η παε έβαλε μέχρι και τους δύο ζιφκο να τον πάρουν αλλά δεν ήθελε ούτε να ακούσει για Ελλάδα
Γενικά ο Πανακάς λέει ότι και χρήμα έπεσε στο τραπέζι και προσπάθεια έγινε αλλά καμία από τις τρεις επιλογές δεν ήθελε να έρθει Ελλάδα.
rainmakerΚάποτε είχαμε δώσει 300 χιλιάρικα για το Γεωργιάδη και πεφτανε μπινελικια
Ε ρε Φλωριδη βασιλιά του σκραπ που θελετε
joshuaseamanΑυτά είναι χτεσινά. Το ίδιο site χτες συμπλήρωνε ότι απέρριψε την πρότασή μας.
Το μόνο δημοσίευμα που λέει ότι θα υπογράψει με εμάς αύριο ως ελεύθερος, είναι αυτό που ανέβηκε κατά τις 9 από το fotosport
seaman εσυ που το κατεχεις καλυτερα ξερεις αν ισχυει αυτο που λεω? Αν ενας παικτης μεινει ελευθερος αυριο μπορει να εκμεταλευτει το παραθυρο για ελευθερους?

mbisonJack_riperhttps://www.transfermarkt.com/lazaros-rota/profil/spieler/483916. Αυτον γιατι τον αφησανε ελευθερο?λεγανε καλα λογια ελλαδα.δεν ξερω αν ειναι καλη λύση για δεξι μπακ
Ρε φιλε τι φλωρούμπα είναι αυτή? Τι μαλλιά, έλεος! Θα κάνει καμιά επέλαση απ τα δεξιά στη Θ4 και θα φάει μπουκαλίδι