Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · μόλις τώρα
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · μόλις τώρα
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · μόλις τώρα
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · μόλις τώρα
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 7 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 7 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 7 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 21 ώρ.Norteαν καποιος παικτης μεινει ελευθερος οπως παει να το κανει ο λιαγιτς σημερα μεχρι τις 12 θα ειναι κανονικα στις επιλογες μεχρι τις 15 σεπτεμβριου?
joshuarainmakerΤονίζω πως από τον ΠΑΟΚ ρητά αναφέρουν πως θα κινηθούν για ελεύθερο παίκτη
Δεν ξέρω αν αυτό που έμαθε ο ζινολα αφορά ελεύθερο ή όχι
Εγώ αυτά ξέρω αυτά λέω
Τις τελευταίες μέρες δεν έλεγα σχεδόν τίποτα γιατί δεν ήξερα σχεδόν τίποτα.
Και απεδειχθει πως και στην ΠΑΕ ήξεραν σχεδόν τίποτα
Aυτο εχει νοημα μονο αν εχουν στοχευσει ηδη καποιον ελευθερο και οι διαθεσιμοι δεν ειναι πολλοι.Ουσιαστικα 3-4 ειναι ακομα.Ο Ραμιρεζ,ο Γκαρυ,ο Τζιοβινκο.Δεν μπορω να σκεφτω αλλο.

Norteαν καποιος παικτης μεινει ελευθερος οπως παει να το κανει ο λιαγιτς σημερα μεχρι τις 12 θα ειναι κανονικα στις επιλογες μεχρι τις 15 σεπτεμβριου?
kosths BXLμαγκες επειδη ημουν εκτος για καποιες ωρες μπορει καποιος συνοπτικα να πει τι εγινε ? παμε για τον λιαγιτς ? τον μπεν αρφα ?
МирΑν πάρουμε παίκτη μετά τις 2 Σεπτεμβρίου που λήγει η λίστα της Ουέφα, θα κατέβω Ελλάδα και θα κατασκηνώσω στο αεροδρόμιο με ρόπαλο στο χέρι.
rainmakerΝαι όσοι μείνουν σήμερα ελεύθεροι όντως θα είναι διαθέσιμοιΤο θέμα τέρμα άλλαξε λόγω λουτσεσκου.
Επίσης ΝΑΙ στην ομάδα εδώ και μήνες ξέρουν και αναγνωρίζουν ότι χρειάζονται δεκαρι
Και τέρμα
Εγώ λέω και ακόμα ένα εξτρέμ
Αλλά δεν έφεραν
Καλούνται να απαντήσουν ΓΙΑΤΊ