Αγοράσαμε πέρσυ σε τιμή ολόκληρης εντεκαδας.
Δώσαμε δώσαμε..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 49′
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 1 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 1 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 1 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 8 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 8 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 8 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 8 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 23 ώρ.

pavlaras kΌσες μεταγραφές και να κάνουμε, άμα η θύρα 4 δεν βάλουν τα μυαλά στα κεφάλια τους, δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε πολύ ψηλά. Κακά τα ψέματα, προσθέτουν μια άλλη ατμόσφαιρα στο γήπεδο και θυμίζουν στους παίκτες οτι δεν παίζουν σε εταιρεία , ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΜΑΔΑ, με τους οπαδούς της και τα όλα της, να φωνάζουν και να χοροπηδάνε καλοκαίρια και χειμώνες. Δεν νομίζω να είμαι ο μόνος που δεν συμφωνεί με την απόφαση τους

kosths BXLηρεμηστε λογικα κατι καλο ετοιμαζουν για να μην βγαινει τιποτα...και ειπε και ο ρειν οτι ειναι ξεκαθαρο οτι θελουν κατι δυνατο
SePuLtUrA_4_pavlaras kΌσες μεταγραφές και να κάνουμε, άμα η θύρα 4 δεν βάλουν τα μυαλά στα κεφάλια τους, δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε πολύ ψηλά. Κακά τα ψέματα, προσθέτουν μια άλλη ατμόσφαιρα στο γήπεδο και θυμίζουν στους παίκτες οτι δεν παίζουν σε εταιρεία , ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΜΑΔΑ, με τους οπαδούς της και τα όλα της, να φωνάζουν και να χοροπηδάνε καλοκαίρια και χειμώνες. Δεν νομίζω να είμαι ο μόνος που δεν συμφωνεί με την απόφαση τους
Μία χαρά έχει τα μυαλά στο κεφάλι η θύρα 4 και γενικά όλοι οι οργανωμένοι. Δηλαδή πρέπει να δεχτεί ο καθένας μας είτε σύνδεσμιτης είτε όχι τον βιασμό που ζούμε σε συνθήκες κανονικής χούντας? Κάποια πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά από τα γούστα των 90 λεπτών. Δεν είμαι οργανωμένους αλλά αυτό που κάνουν οι σύνδεσμοι με εκφράζει απόλυτα. Όσο πιο εύκολα σε υποτασσουν τόσο πιο πολύ θα μας γαμανε.
Σορρυ για το offtopic
Rexariskosths BXLηρεμηστε λογικα κατι καλο ετοιμαζουν για να μην βγαινει τιποτα...και ειπε και ο ρειν οτι ειναι ξεκαθαρο οτι θελουν κατι δυνατο
Συμφωνώ, το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Σίγουρα ασχολούνται με 3-4 περιπτώσεις ταυτόχρονα και περιμένουν την απάντηση τού 1ου στην λίστα πριν προχωρήσουν.