Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 49′
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 1 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 1 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 1 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 8 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 8 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 8 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 8 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 23 ώρ.FreeWatcherSePuLtUrA_4_pavlaras kΌσες μεταγραφές και να κάνουμε, άμα η θύρα 4 δεν βάλουν τα μυαλά στα κεφάλια τους, δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε πολύ ψηλά. Κακά τα ψέματα, προσθέτουν μια άλλη ατμόσφαιρα στο γήπεδο και θυμίζουν στους παίκτες οτι δεν παίζουν σε εταιρεία , ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΜΑΔΑ, με τους οπαδούς της και τα όλα της, να φωνάζουν και να χοροπηδάνε καλοκαίρια και χειμώνες. Δεν νομίζω να είμαι ο μόνος που δεν συμφωνεί με την απόφαση τους
Μία χαρά έχει τα μυαλά στο κεφάλι η θύρα 4 και γενικά όλοι οι οργανωμένοι. Δηλαδή πρέπει να δεχτεί ο καθένας μας είτε σύνδεσμιτης είτε όχι τον βιασμό που ζούμε σε συνθήκες κανονικής χούντας? Κάποια πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά από τα γούστα των 90 λεπτών. Δεν είμαι οργανωμένους αλλά αυτό που κάνουν οι σύνδεσμοι με εκφράζει απόλυτα. Όσο πιο εύκολα σε υποτασσουν τόσο πιο πολύ θα μας γαμανε.
Σορρυ για το offtopic
Φίλε offtopic είσαι κ συ κ όλη η θύρα 4 αλλά δεν είναι της παρούσης...

bersekerosΚανένα παικτάκι από Ριέκα,
τώρα που βγάζει παίκτες στο σφυρί, να τσιμπούσαμε κανέναν σε προσφορά;
TheCursedМирΜαλλον τα 2εκ ειναι για ολόκληρο το 2ετες.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τον χρόνο λεμέ να καταλαβαίνεται τι διαβάζετε
WestBlock4Ακριβως δημοκρατία έχουμε οποτε κανε αυτό που θέλεις κ ασε τη θύρα 4 να κάνει αυτό που θέλει... ο καθένας κανει τις επιλογές του κ ειναι σεβαστές
FreeWatcherWestBlock4Ακριβως δημοκρατία έχουμε οποτε κανε αυτό που θέλεις κ ασε τη θύρα 4 να κάνει αυτό που θέλει... ο καθένας κανει τις επιλογές του κ ειναι σεβαστές
Πρώτη φορά βγαίνω οφ τοπικ και σόρυ απόλους αλλά επειδή τυγχάνει να είμαι δημοκράτης εκ συνειδήσεως και όχι εξ ανάγκης, ούτε έχω ούτε είχα την πρόθεση ποτέ να απαγορέυσω τίποτα σε κανέναν. Αυτή τη στιγμή οι μόνοι που απαγορεύουν είναι ο κούλης σε μη εμβολιασμένους με τεστ να μπούνε γήπεδο και η θύρα 4 σε εμβολιασμένους να μπούνε στη θύρα 4! Κ η θύρα 4 ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ στους συνδέσμους!!! Δυστυχώς ούτε η διοίκηση έχει αρχ...α, ούτε βέβαια οι ΑΡΔ να εναντιωθούν στους συνδέσμους. Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι όλα βαίνουν καλώς και ότι πηγαίνωντας πολλοί από σας με το ρεύμα δεν στερούμαι εγώ προσωπικά βασικά μου δικαιώματα. Χούντα όπως γράψατε κ παραπάνω...