Cheryshev
Konoplyanka

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 2′
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 14′
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 18′
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 20′
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 22′
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 23′
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 8 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 8 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 8 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 8 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 8 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 22 ώρ.

WestBlock4Πιο πιθανό είναι να είναι αλήθεια κάτι που βγαίνει από Αθήνα παρα από τους δικούς μας. Εγω αυτο βλεπω τοσα χρονια.
Όσο για το 10 αρι που θέλουμε όλοι εγω επιμένω ότι η επιλογή θα είναι πολύ μέτρια ΑΝ ΓΙΝΕΙ. Και οι δικαιολογίες άπειρες. Δεν είναι απαισιόδοξος απλα βλεπω το πλάνο της παε φέτος κ μονο αυτο μου βγαζει
kounavistravostomisΑυτάρκεια. Δε γίνεται να δίνει 15 μύρια από την τσέπη το χρόνο, ειδικά σε περίοδο πανδημίας.stravostomis12 εκατομμύρια από Τζόλη και 5 από Κόνφερενς αν δεν γίνει και τώρα μεταγραφή κανονική να βγουν να μας εξηγήσουν τι γίνεται επιτέλους. Φάγαμε την καραμέλα με το ΦΦΠ, αυτή η καραμέλα δεν τρώγεται, είναι πολύ πικρή
Και το ότι "δεν βρήκαμε κάποιον που να αξίζει τα χρήματα" δεν είναι εξήγηση
МирΣυμφωνω με την αυτάρκεια ως ενα βαθμο, σίγουρα δεν θελουμε να ξαναζήσουμε στιγμες μπατιρουδη ή γουμενου.
Αλλά να βγουν και να πουν ότι δεν χτυπαμε πρωταθλημα και στοχος ειναι η 4αδα πλεον.
Οχι να παιρνουμε Νινουα, Περειρα και να λεμε παμε για πρωταθλημα με -30 το Μαη.
Επισης δεν νομιζω να περιμενε κανενας προεδρος (πλυν χοντρου) να βγαλει κερδος απο την εμπλοκη στο ποδόσφαιρο.
Ειναι ενα ακριβό «χόμπι» προφανως
astralΔεν μπορούν να πουν κάτι άλλο. Αλλιώς ας κάνουμε απονομή στο γαύρο από τώρα.
Αν δεν πάμε εμείς για πρωτάθλημα, ποιος θα πάει ?
theo G4Ο Κ. Παπαδόπουλος νομίζω θα ήταν πολύ καλή επιλογή !
NorteΜου είπε ένα πουλάκι για έναν παίκτη που θέλει να πάρει ο ΠΑΟΚ, αλλά μου είπε και το ιατρικό του δελτίο. Ρο ρίσκο σε συνάντηση με τα χρήματα, φαντάζει μεγάλο. Όμως ο παίκτης δεν είναι τυχαίος και έχει αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Προφανώς είναι μία ζαριά. (FORZA)
ποιον λετε να εννοουν?