υποδείξεις για το ποιόν προπονητή πρέπει σώνει και καλά να θέλουμε εσείς κάνετε Μόικαν...όχι εγώ.
Εσύ τον θες ,εγώ όχι...ποιός λέει στον άλλον να το βουλώσει γιατί είναι εμπαθής, κουραστικός,σπασαρχίδης αν ανατρέξεις παραπίσω στο τοπικ θα το βρείς πολύ εύκολα γι' αυτό άσε καλύτερα.....
Οταν έλεγα για Μελίσση και οικοδόμο δεν εννοούσα τον Αγγελο...ούτε και θυμάμαι ποιός τους έφερε,νομίζω ο Κωστίκος...αλλά αυτό δεν είναι λογική για να κρατήσεις πολλά χρόνια κάποιον όπως προσπαθείτε να πείτε για Βιέρι.
Και τεσπα δε λέω καλά κάνεις και στηρίζεις τον προπονητή της ομάδας σου, φτάνει αυτή η στήριξη να μη σε εμποδίζει να βλέπεις κάποια πράγματα....
αα και κόψε τους χαρακτηρισμούς γιατί μπορώ να κάνω και γω τέτοιους.
Απορία...η πρώτη χρονιά του Σάντος έχει σβηστεί απ' τον χάρτη λες και ήρθε στον ΠΑΟΚ να κάνει διακοπές...ο Κούπερ βλέπω ούτε μήνα δεν έχει και με πολύ ευκολία βαφτίστηκε άμπαλος...αυτό ναι είναι αντικειμενικότητα και γνώση του ποδοσφαίρου.
keep paokizein ωραίο το πόστ σου, αλλά εγώ τα βλέπω κάπως διαφορετικά....το να μην άγεται και φέρεται η διοίκηση από φωνασκίες είναι πολύ καλό αλλά δεν είναι και αυτοσκοπός....νομίζω ακόμα ότι 3ος χρόνος ενός προπονητή σε μιά ομάδα κάτι θα έπρεπε να δείχνει έστω κι αν το ρόστερ ήταν γεμάτο σαρδέλες...και ειδικά από πέρυσι για μένα η βελτίωση είναι μηδενική.