Βασίλη ο Σάντος δουλευει στον ΠΑΟΚ τρια χρόνια. Δε μου φαίνεται ότι η ομάδα βελτιώθηκε.
Ανεξάρτητα από την εμπάθεια που πραγματικα βγάζει για τον ΠΑΟΚ ο Καρπετόπουλος, υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να μπορεί να διαφωνίσει σε αυτά που γράφει για τον Σάντος
τι αναγκάζει πολλούς εδώ μέσα που δεν είναι 100% ευχαριστημένοι με το Santos να συμπεριφέρονται σαν να είναι 100% ευχαριστημένοι με το Santos?
η απόλυτη ισοπέδωση.
παράδειγμα . λέγοντας ο αξιότιμος κύριος καρπετ ότι
"Βασίλη ο Σάντος δουλευει στον ΠΑΟΚ τρια χρόνια.
Δε μου φαίνεται ότι η ομάδα βελτιώθηκε."
υπονοεί ,αν όχι ότι λέει ξεκάθαρα, ότι αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ τώρα einai όπως ήταν πριν 3 χρονια. δε ξέρω ποιος θυμάται το ΠΑΟΚ πριν 3 χρονια αλλα το παιχνίδι πριν αναλάβει ο santos ton ΠΑΟΚ ο ΠΑΟΚ το έπαιξε εκτος έδρας με τι ξανθη με αμυντικό δίδυμο χαραλάμπους-μπαλάφα, δεξί μπακ το μελίσσι και αμυντικά half τους μουμίν-βαγγέλη.
για να φτάσεις από εκείνη την ομάδα στην ομάδα του σήμερα, έχουν ανεβεί δεκάδες σκαλοπάτια στα οποια ο santos έχει βάλει αρκετά λιθαράκια.
να βγει και να πει ότι είναι κακός σε κάποια mats . ok το καταλαβαίνω . αλλα η απόλυτη ισοπέδωση με γραφόμενα που κάποιος μπορεί να τα ερμηνεύσει και κατά το δοκούν (δηλαδή για παράδειγμα ο ένας το ερμηνεύει ότι δεν έχει βελτίωση σε σχέση με πέρσι , ο άλλος το ερμηνεύει σε σχέση με 3 χρονια , ο άλλος θα το ερμηνεύσει κάπως αλλιώς) δε βοηθάει σε τίποτε. ισα ισα συσπειρώνει κάποιους στην αντίθετη άποψη.