Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · μόλις τώρα
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · μόλις τώρα
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 7 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 7 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 7 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 21 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 21 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 21 ώρ.

nikos55Προπονουμαστε νυχθημερον για τη μητερα των μαχων

DimisKMaximus ΥΓ. DimisK, pagotatzis, Isaak διαλεξτε στρατoπεδο!
Εγώ βρίσκομαι σε κατάσταση πλήρους συγχύσεως, ποιός είμαι, που πάω, γιατί ζω...

novito. αυτος που με θεωρει βουλγαρο τραμπουκο, ικανο μονο για ουγκ και ξυλο...
kosγια να μην ειμαστε αχαριστοι η ανανεωση του βιερινια ειναι 100% εργο σαντος.
το μεγαλυτερο κεφαλαιο του ΠΑΟΚ ειναι εργο σαντος.
αυτος τον εφερε, αυτος τον ανεδειξε και ο πιτσιρικας (που απεδειξε οτι δεν ειναι αχαριστος) υπεγραψε κατι που ελαχιστοι θα υπεγραφαν.
αυτο για οσους κραζουν τοσο καιρο τον σαντος και σημερα αρχισαν να μετρανε τα ευρω που θα φερει βιερινια.

ContrerasPablonovito. αυτος που με θεωρει βουλγαρο τραμπουκο, ικανο μονο για ουγκ και ξυλο...
❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓ ❓

PARASANDALOSκαρπετοπουλος κ απαντησεις περι τον σαντος!!!!!!!
Τρια χρόνια τωρα ο ΠΑΟΚ έχει παίξει αυτα τα ματς με 30 διαφορετικους παίκτες, ολα με τον ίδιο τρόπο. Κάποτε πήρε Χ απο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με το Μπαλαφα και τον Ηλιάδη και κέρδισε τον Ολυμπιακο...
Βασίλη ο Σάντος δουλευει στον ΠΑΟΚ τρια χρόνια. Δε μου φαίνεται ότι η ομάδα βελτιώθηκε. Ολες οι ομάδες που δούλεψε στην Ελλάδα είχαν σοβαρα προβλήματα στα ντέρμπι- με τον ΠΑΟ π.χ έχασε 4-1 στην Τούμπα και 1-0 απο την ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστες, ειδικα οι Ελληνες, εκτιμουν την συμπεριφορά του και το ποδόσφαιρο που παίζουν οι ομάδες του γιατί έτσι αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο. Το κακο στην περίπτωση είναι ότι αυτού του τύπου το ποδοσφαιρο δεν είναι κατα τη γνωμη μου συμβατο με την ιστορια και την εξεδρα της ομαδας.
RealconΚαρπετόπουλος=
+.....+