ChrisKLΚαλησπέρα στα φιλαράκια που αν και δε με ξέρετε σας διαβάζω συχνά και με κάνετε παρέα (αμέτρητα ευχαριστώ) και αν δεν συμφωνώ παντα με τις αποψεις σας εχουν ενδιαφέρον και με κανουν να σκεφτομαι. Θα ήθελα μετα απο τόσα που διάβασα και διαβάζω να πω την άποψη μου και συγνωμη για τον πρόλογο. Κουράζει αφάταστα η μίρλα τέλος.... Μπίλια δεν ξέρω (ούτε καν γνωρίζω απο στοίχημα, μανατζερ και οτι παιζουν οι νεολαίοι στα σφαιριστιρια σήμερα) αλλά ξέρω πώς όσο ο Αμπέλ είναι στο τιμονι είναι ο καλύτερος. Ούτε εμένα με αρέσει η ομάδα όπως παίζει αλλά είμαι ΠΑΟΚ δεν είμαι φιλαθλος να θέλω το καλό του αθλήματος και δεν ψάχνω το θεαμα, θέλω νίκες. Όσο είναι αυτος στο τιμόνι δεν προσφέρει κατι καλό να γκρινιάζουμε εκτός αν παίρνει κανά επίδομα ο σασταλεγαγω... που πηγε ρε καρντασια το εμεις μαζι. Ευχαριστώ για τη φιλοξενεία και συγνωμη αν έθιξα κανενα
Το " Εμείς μαζί για μια ζωή " είναι για τον ΠΑΟΚ και όχι για το οποιοδήποτε πρόσωπο που είναι περαστικός ή αμοιβόμενος "υπάλληλος" από την ομάδα.
Ο θεσμός της ομάδας/συλλογου που εκπροσωπεί το εκάστοτε πρόσωπο , οφείλει να γίνεται σεβαστός κατά το χρονικό διάστημα που τον εκπροσωπεί και στο βαθμό που δεν βλάπτει τον ίδιο το σύλλογο και τα συμφέροντά του.
Δυστυχώς ο προπονητής αυτός ούτε θέαμα προσφέρει , ούτε νίκες , ιδίως στα ντέρμπι.
Οπότε είναι δικαιολογημένη η κριτική στο πρόσωπό του και δεν αποτελεί μίρλα. Αποτελεί υγιή συμπεριφορά με στόχο και σκοπό την βελτίωση και επισήμανση , στο μετρό του εφικτού των λάθος επιλογών.
Κάποια στιγμή η υπομονή εξαντλείται, όταν δεν υπάρχει προοπτική βελτίωσης και επανάληψη των ίδιων λαθών καθώς επέρχεται έλλειψη αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού. Τελικό στάδιο αυτής της κατάστασης είναι η ρήξη και η λήξη - ο τερματισμός της συνεργασίας.
Το αντίθετο φαινόμενο συμπεριφορά, το " μην γκρινιάζετε ", δηλαδή μην μιλάτε ότι στραβό και να γίνεται,
είναι για μένα ένα μεταμοντέρνο σύνδρομο , δογματικά απόλυτης "οπαδικής" συμπεριφορικής αρτηριοσκλήρυνσης που οδηγεί αναπόδραστα σε καταστάσεις "προβατοποίησης " που βλέπουμε σε άλλες ομάδες και που δεν θέλουμε ποτέ , μα ποτέ , να μοιάσουμε.