kataramenos5xrisitsapaΑυτη η λογικη οτι πρεπει να εχω UEFA Pro για να κρινω, τη στιγμη που αυτοι που κρινουν πραγματικα ειναι το ιδιο ασχετοι, κι εμενα μου τη δινει.
Τοτε να μην πηγαινω σε καμια συναυλια γιατι δεν ειμαι μουσικος, ουτε να κρινω το φαγητο σε ενα εστιατοριο γιατι δεν ειμαι σεφ !!
Ε αφου επειδη τρως σημαινει πως μπορεις και να κρινεις ενα πιατο τοτε μπορεις να κανεις και τη δουλεια των κριτων στο μαστερ σεφ.Κι εσυ κι εγω και ολοι μας. Τζαμπα μουρη μας πουλανε δηλαδη.Ολα ισιωμα
Αλλο το αν μ αρεσει ενα φαγητο κι αλλο το αν μπορω να κρινω τεχνικα αν ενα πιατο ειναι αρτιο σε τετοιο υψηλο επιπεδο. Αποσταση απ τη γη στη σεληνη.
Περι πασιεντζα τζος, το πως κατεληξε τωρα δε σημαινει σιγουρα πως οσοι ειπαν οτι ειναι ταλεντο εκαναν λαθος . Μπορει ν απαγοητευτηκε,να ψωνιστηκε, να το ριξε στα ναρκωτικα ξερω γω, χιλια δυο εμποδια μπορει να του τυχαν.Εγγυση οτι ο καλος θα πετυχει σιγουρα σ αυτο το επιπεδο δεν υπαρχει.
Τώρα δηλαδή να διαφωνούμε και για τα αυτονόητα; σαν πελάτες ( οπαδοί) μιλάμε όλοι, όχι σαν επαγγελματίες. Δεν είπα ποτέ να γίνουμε κριτές στο Masterchef, ούτε έκανα τη δουλειά κανενός ισωμα.
Λέω αυτό που βλέπω: μια ομάδα ασύνδετη, απροπονητη και ξενερωμενη. Και αυτό φαίνεται στα αποτελέσματα. Μακάρι να μη φαινόταν.
Αντιδρώ στο επιχείρημα που ακούω περί γνώσης η μη και ικανότητας να κρίνουμε, και λέω ότι μια χαρά μπορεί να κρίνει ο κάθε "πελάτης " για το αν αυτό που του προσφέρουν είναι του γούστου του.