vs40proedros φίλε δεν ξέρω τι θα γίνει. Εγώ πιο λογικό βλέπω του Κωσταντινίδη που έχει μικρότερο συμβόλαιο και μετά του Κάτσε. Για δανεισμούς πιστεύω ότι ΑΝ δωθεί παίκτης θα έιναι μόνο ένας από όσους έγραψα και όχι όλους μαζί ταυτόχρονα. Πάλι πιο πιθανό βλέπω το σενάριο Λέοβατς, γιατί δεν έχει τεράστιο συμβόλαιο. Πάντως με την επιστροφή του Μυστακίδη και τη μετατόπιση του Βιεϊρίνια στα εξτρέμ, δε βλέπω το λόγο να πληρώνουμε το Τζαλμά, που είναι καλός ποδοσφαιριστής, όμως έχουμε πάρα πολλούς. Ας πάει Τουρκία μεριά πχ. Έχουμε και το Μπίσεσβαρ που παίζει και αριστερά.. Πρέπει λιγάκι το ρόστερ να ξαλαφρώσει. Αν φύγει ο Κάτσε, ο Κάνιας θα μείνει , μιας που φαίνται να είναι μέσα στα πάνα του προπονητή. Δύσκολο να πάμε και σε αγορά ποιοτικού 6αριού και δε θα ήτανε καλό να γίνουν το Γενάρη πολλές μεταγραφές. Ας δείξουμε πίστη στο υλικό μας που διαθέτει Τσίμιροτ - Μαουρίτσιο και από πίσω Σάκχωφ και Κάνιας, ενώ στο 8 μπορεί και ο Καντουρί.
Φίλε μου, ο Λέοβατς έχει 500.000 συμβόλαιο...Πως θα το πληρώσει ο βάζελος??Έστω και το μισό...Μόνο η περίπτωση Κωνσταντινίδη μου φαίνεται ορθή σαν ελεύθερο που ίσως ο ΠΑΟ να μπορεί να πληρώσει το συμβόλαιο του...Όσο για Κάτσε αν φύγει θα φύγει πιστεύω μόνο ως δανεικός...Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020...Για να τον αφήσει ελεύθερο θα πρέπει να πληρώσει ο ΠΑΟΚ κάτι παραπάνω(όπως συνήθως γίνεται) και να κάνει ένα πολύ μικρό συμβόλαιο στον ΠΑΟ....Σου φαίνεται λογικό??Εσύ στη θέση του τί θα έκανες??Μπορεί κάλλιστα να πάει σε ένα πολύ καλύτερο περιβάλλον στο εξωτερικό , να πάρει τα χρήματα που θέλει χωρίς ίντριγκες χωρίς τίποτα...Αν και για μένα είναι ο πιο αδικημένος παίκτης στην ομάδα...Νομίζω πως θα μπορούσε να έχει θέση στο ρόστερ...