Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 2 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 2 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 2 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 2 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 10 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 10 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 10 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 10 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 10 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08Athenshernani εξεταζεται απο τον ΠΑΟΚ

DimitrisSΛουτσέσκου: «Βρήκαμε παίκτη για πίσω αριστερά γιατί ο Βιεϊρίνια μου αρέσει μπροστά»
Αυτη ειναι ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΑ!
skalon"Δεν θα κάνω σχόλιο για τον Μολέδο, όπως και για τον Αζεβέδο. Αποφεύγω να λέω ονόματα, λόγω της εμπειρίας μου..

joshuaΔεν ξερω αν καποιοι ικανοποιουνται και μονο με το γεγονος της προτασης αγορας,απολαμβανοντας το αισθημα τρολαρισματος του Βαζελου εκ μερους της παε,εγω παντως ολο αυτο το σκηνικο που στηθηκε απο χτες εν γνωση της παε,αν διαδραματιζεται χωρις να εχουμε αρχικα συμφωνησει με τον παικτη θα το θεωρησω τουλαχιστον λαθος και τσαμπα αποπροσανατολισμο την στιγμη που η ομαδα εχει πραγματικες αναγκες.

Athenshttps://www.transfermarkt.com/hernani/profil/spieler/181768
Ο Ερνάνι αποκτήθηκε από τους Ρώσους τον Γενάρη του 2017 με καθ’ υπόδειξη του γνωστού μας Μιρτσέα Λουτσέσκου. Όταν ο 72χρονος τεχνικός έφυγε από την Ζενίτ, η διοίκηση των Ρώσων ενημέρωσαν τον υψηλόσωμο ποδοσφαιριστή να ψάξει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Ερνάνι από το καλοκαίρι αγωνίζεται με τα χρώματα της Σεντ Ετιέν και σε 12 εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει έχει πετύχει 4 γκολ. Οι Γάλλοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του συμπατριώτη τους Εμβιλά από την Ρουμπίν Καζάν λόγω οφειλών. Οι δύο ποδοσφαιριστές αγωνίζονται στην ίδια θέση κάτι που δείχνει πως η διοίκηση της Σεντ Ετιέν δεν θα συνεχίσει την συνεργασία με τον Ερνάνι λόγω των 4 εκατ. ευρώ που υπάρχει για την οψιόν αγορά του.
sn0ufel4Athenshernani εξεταζεται απο τον ΠΑΟΚ
?????
sn0ufel4Athenshernani εξεταζεται απο τον ΠΑΟΚ
?????