Η κίνηση για Μολέδο είναι πολύ αξιόλογη.
Καλός παίκτης, σταθερός, σοβαρός, καλός και στα επιθετικά καθήκοντα.
Μόνος προβληματισμός : Οτι θα έχουμε δυο βαριά κορμιά στην άμυνα.
Από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν τα όσα γράφονται περί κόστους, ανταλλαγμάτων κλπ ισχύουν, αλλά για μένα αν όντως είναι αλήθεια πως δίνουμε 8 κατοστάρικα ΚΑΙ Κάτσε ΚΑΙ Κων/νίδη, τότε συγγνώμη αλλά υπερβάλλουμε.
Πρώτον, τα λεφτά είναι +60% σε σχέση με όσα γράφεται πως δίνουν άλλες ομάδες για τον παίκτη. Υπερβολή.
Δεύτερον, ο Κων/νίδης πλασάρονταν τόσα χρόνια ως το φοβερό ταλέντο (έχω εκφράσει τις αντιρρήσεις μου ως προς αυτό) και τώρα θα πας να τον δώσεις τζάμπα σε ελληνική ομάδα; Ποιος μας εγγυάται οτι ο βάζελος δεν θα ορθοποδήσει του χρόνου και ο παίκτης δεν θα τους φέρει λεφτά;
Τρίτον, ο Κάτσε έχει κάποια καλά και κάποια στραβά. Για μεγάλη περίοδο όμως στηριχθήκαμε πάνω του και παρότι η ομάδα πια δεν τον θέλει, κανείς δεν μπορεί να πει οτι μας κρέμασε ποτέ, οτι ήταν αδιάφορος, οτι είναι πια ΤΟΣΟ κακός παίκτης. Άρα και εκεί αν τον δώσουμε ελεύθερο, υπάρχει θέμα χασούρας.
Αντιλαμβάνομαι οτι ο ΠΑΟΚ θέλει να "ξεφορτώσει" συμβόλαια, αλλά αυτό το πράγμα πια να μη μπορούμε να πουλήσουμε μέτριους παίκτες με μέτρια λεφτά και καταλήγουμε να τους χαρίζουμε δεξιά και αριστερά, καταντάει γελοίο.
Γενικώς, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δώσουμε ΤΟΣΑ πολλά για έναν παίκτη που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, που τόσοι και τόσοι γράφουν οτι μάλλον προτιμάει να γυρίσει στην πατρίδα του και που στην τελική αρκετές άλλες ομάδες τον κοστολογούν ΠΟΛΥ λιγότερο (500 σε ομάδα και +- 500 στον παίκτη, ενώ εμείς συνολικά -μαζί με ανταλλάγματα- δίνουμε 1+ μύριο σε ομάδα και 700+ σε παίκτη!!!)
Βεβαίως καλώς να έρθει ο παίκτης ΑΝ έρθει, αλλά και με νορμάλ συνθήκες. Ζούμε και χωρίς τον Μολέδο στη μάχη του τίτλου.