Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 4 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 4 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 4 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.

P.A.O.K.jimΟλα σωστά αυτά που λές αδερφέ αλλά ο τεράστιος ΤΣΑΚΑΣ ασχολήθηκε ξανά με το βάζελο και θα το αφήσουμε έτσι;
![]()
![]()
![]()
Dinos_LiverpoolΕμένα; Εγώ συμφωνώ 10/10 και όχι 9/10, όπως μερικοί άλλοι! Τι, επειδή δεν στο είπα;
![]()
![]()
![]()
Να προσθέσω ένα δικό μας μείον, είναι αυτό της πολύ μεγάλης πίεσης του κόσμου. Ενός κόσμου που πολύ εύκολα απογοητεύεται, αντιδρά, αναζητά ευθύνες και την κεφαλή επί πίνακι των υπευθύνων. Υπομονή και διαχείριση κρίσης μηδέν και ακόμα παρακάτω. Ακόμα και τα χανούμια που σε κάποιες χρονικές περιόδους ήταν πιεστικά, εμάς δεν μας φτάνουν ούτε στην ένταση, ούτε στη διάρκεια.
Έτσι, όμως, δουλειά δεν γίνεται. Γίνονται βεβιασμένες κινήσεις υπό καθεστώς τρομερής πρέσας, ακόμα και φόβου. Διώξτους όλους, ξήλωστα όλα, τα τσιμέντα, τα κάγγελα, τα έπιπλα.
Η καλύτερη μεταγραφή θα πρέπει να είναι αυτή της υπομονής και της στήριξης. Η ομάδα δεν είναι καλά, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, και δεν ξέρω πόσοι είναι ετοιμοπόλεμοι από τους καινούργιους. Πιθανόν στα αμέσως προσεχή παιχνίδια και μέχρι ρολάρει ο νέος ΠΑΟΚ να έχουμε αποτυχή αποτελέσματα. Κανένας δεν θα βάλει με το νου του ότι η ομάδα θέλει χρόνο να μονταριστεί και θα αρχίσει αμέσως η γκρίνια. Τα θύματα τα έχουμε ήδη βρει και τα ξέρετε πολύ καλά.
ΑποστόληςΑΟ Θρήνος δεν είναι που κυνηγούσε τον Zambrano και θα τον αποκτούσε σίγουρα αν πουλούσε τον Ρέτσο;
ΑποστόληςΑΟ Θρήνος δεν είναι που κυνηγούσε τον Zambrano και θα τον αποκτούσε σίγουρα αν πουλούσε τον Ρέτσο;
aspromaura ioanninaΠως ξεκινησε το ενδιαφερον του γαυρου για τον Προτο κατα δηλωση του ιδιου.. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ζιλέ υπέγραψε στον Ολυμπιακό. Του τηλεφώνησα για να τον συγχαρώ και ήταν σε ένα εστιατόριο με τον μάνατζερ Μότζι Μπαγιάτ. Τότε ο Μότζι πήρε το τηλέφωνο και μου εξήγησε ότι ο Μπέσνικ Χάσι έψαχνε έναν δεύτερο τερματοφύλακα και με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε..
Ετσι για να βλεπουμε λιγο τον ..περιφημο μεταγραφικο σχεδιασμο των αλλων ομαδων..