Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 5 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.

sic-4Εγω λυπαμαι για τον Ηρακλη.
Συμφωνω με ολους οσους λενε οτι βγαλαν τρελο και αναιτιολογητο κομπλεξ εναντιον μας, αλλα ο Ηρακλης δεν ειναι αυτα τα μ@αλακιστηρια μονο. Θυμαμαι παλαιοτερα οτι παντα οι γριες ηταν φιλικες προς τον ΠΑΟΚ, κρυφοΠΑΟΚτσηδες ηταν σχεδον, ενω κι εμεις τους συμπαθουσαμε. Ειδικα επι Βασια τους γεμιζαμε το καυτατζογρειο συχνα πυκνα.Ηταν ενα σωματειο της πολης μας που δεν ειχε τη σκουληκιλα των αλλων των κιτρινιαρηδων, ηταν πιο κιμπαρηδες. Βεβαια συμφωνω οτι σημερα εχουν καταντησει πλεον χειροτεροι κι απ τα σκουληκια. Λυπαμαι ομως για εκεινον τον παλιο Ηρακλη που τον καταντησαν ετσι.
Azraelsic εχω ακουσει και εγω ιστοριες απο τον πατερα μου παρομοιες με αυτες που αναφερεις.Εχουν περασει εκεινες οι εποχες ομως.Αυτο που αντιπροσωπευε τα τελευταια χρονια πραγματικα ηταν κατι μιζερο και σιχαμενο και δεν στενοχωριεμαι καθολου για την καταληξη του.
Azraelεντωμεταξυ διαβαζω οτι πανε να παρουν το ΑΦΜ του Ηρακλη Αμπελοκηπων! δεν εχουν τον θεο τους!
sic-4Εγω λυπαμαι για τον Ηρακλη.
Συμφωνω με ολους οσους λενε οτι βγαλαν τρελο και αναιτιολογητο κομπλεξ εναντιον μας, αλλα ο Ηρακλης δεν ειναι αυτα τα μ@αλακιστηρια μονο. Θυμαμαι παλαιοτερα οτι παντα οι γριες ηταν φιλικες προς τον ΠΑΟΚ, κρυφοΠΑΟΚτσηδες ηταν σχεδον, ενω κι εμεις τους συμπαθουσαμε. Ειδικα επι Βασια τους γεμιζαμε το καυτατζογρειο συχνα πυκνα.Ηταν ενα σωματειο της πολης μας που δεν ειχε τη σκουληκιλα των αλλων των κιτρινιαρηδων, ηταν πιο κιμπαρηδες. Βεβαια συμφωνω οτι σημερα εχουν καταντησει πλεον χειροτεροι κι απ τα σκουληκια. Λυπαμαι ομως για εκεινον τον παλιο Ηρακλη που τον καταντησαν ετσι.
ΑποστόληςΑΚαπιταλισμό δεν θέλατε;