ΓκουερινοΟ Μπερμπα ειχε λιγο καλυτερα νουμερα και ηταν πραγματικα τοπ επιλογη και απετυχε. οποτε τα νουμερα δεν λενε απολυτως τιποτα. Μονο η αποδοση στο γηπεδο μετραει. οταν παιξει θα δουμε τι παικτης ειναι.
Ο Τσιμιροτ ειναι πολυ επιτυχημενη μεταγραφη ξεκινησε και παρα πολυ καλα φετος ειναι και σε καλυτερη κατασταση απο τον τζιολη γιατι ο τζιολης αργει να παρει μπροστα καθε χρονο αλλα ειναι εντελως διαφορετικοι παικτες. εντελως διαφορετικα χαρακτηριστικα δεν συγκρινονται.
ΚΑΝΕΙΣ δεν ειναι αναντικαταστατος ακομα κι ο ροναλντινιο αντικατασταθηκε επαξια στην μπαρτσα το θεμα ειναι να τον βρεις ομως τον αντικαταστατη κι αυτο δεν ειναι παντα ευκολο
δε συννενοουμαστε βρε γκουερινο μου...ο μπερμπατοφ ηταν τοπ επιλογη για τον ΠΑΟΚ...το ιδιο και ο κανιας...αλλο θεμα το τι απεδωσε ο μπερμπα (και οι λογοι για τους οποιους δεν απεδωσε) και το τι θα αποδωσει ο κανιας...ξαναλεω με βαση τα νουμερα και την ηλικια του ειναι τοπ επιλογη...το αν θα αποδωσει σαν τοπ επιλογη θα φανει...
τον τζιολη δεν τον πολυβλεπω γενικα να παιρνει μπρος φετος...ετσι πιστευω εγω...
αναντικατασταστος σαφως δεν ειναι κανεις και αυτο πρεπει να συνειδητοποιησουμε στον ΠΑΟΚ και στην περιπτωση κλαους...για την ευρεση του καλυτερου αντικαταστατη (ή καλυτερου συμπληρωματος για την ακριβεια) στα οικονομικα μετρα μας, υπαρχουν υπευθυνοι που πληρωνονται για τετοιου ειδους πραγματα...αλλιως δεν εχει νοημα η ενασχοληση τους...ποτε δεν ειναι ευκολο να πετυχεις τον καταλληλο παιχτη για την ομαδα και το συστημα σου...
εχω ξαναπει οτι η περιπτωση κλαους μου θυμιζει την περιπτωση γκομεζ στην μπαγερν...τρομερα νουμερα και παρολα αυτα πηραν τον μαντζουκιτς ο οποιος εγινε βασικος...δεν εκανε τα νουμερα του γκομεζ σε γκολ αλλα βοηθησε πολυ περισσοτερο στο συστημα της ομαδας...και μετα τον μαντζουκιτς ο λεβαντοφσκι ο οποιος βοηθησε ακομα περισσοτερο...ετσι εξελισσεται μια ομαδα πως να το κανουμε...