obanebaneΡε συ βροχοποιε οι δυναμεις της ομαδας τετοια εποχη ειναι φυσικο να ειναι λιγες,αν θυμασε ο Στεφενς ειχε δηλωσει οτι ειναι μεγαλο πλεονεκτημα για τον Αγιαξ οι 10 μερες περισσοτερης προετοιμασιας.
Σε δυο τρεις εβδομαδες θα ειμαστε πολυ καλυτεροι οσον αφορα τις αντοχες.
Χαθηκε μεγαλη ευκαιρια αστο μη το ψαχνεις.
Για τον Κλαους θα συμφωνησω σε ολα.
Και κατι ακομα,βγηκαν καποιοι και εγραψαν οτι η ροστοφ θα περασει,εγω βλεπω οτι σε δυο εβδομαδες απο τωρα ο αγιαξ θα ειναι πυραυλοκινητος και θα τους ξεκωλιασει.
Φίλε πίστεψέ με πέρασα ένα -όπως όλοι μας- τρίωρο μετά το ματς κοιτώντας σαν ηλίθιος το ταβάνι και αναρωτώμενος ποιά γαμ..νη κατάρα μας κυνηγά εδώ και ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ και δε μπορούμε να σταυρώσουμε μια σοβαρή επιτυχία, ενώ ταυτόχρονα χάνουμε τεράστιες ευκαιρίες με ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ τρόπο κάθε φορά. Πλέον έχει καταντήσει γελοίο να ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ τρόπο να αποτύχουμε κάθε φορά.
Μετά όμως συνήλθα και θυμήθηκα οτι όπως λένε και οι... φίλοι μας οι αμερικάνοι, ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΚΑΝΟΥΝ.
Και εμείς ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΔΕΝ μπορούσαμε. Ούτε προχτές ούτε πέρσι ούτε πρόπερσι.
Γιατί όταν μπορείς, σπρώχνεις τη μπάλα στο πλεκτό και τελειώνεις την υπόθεση.
Γι αυτό και θέλω ΕΝΙΣΧΥΣΗ. Μέχρι τη προηγούμενη εβδομάδα που υπήρχαν σοβαρές προοπτικές πρόκρισης είχα γράψει εδώ μέσα, οτι ήθελα ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ. Πλέον που δεν υπάρχει το αγγούρι των ομίλων του ΤΣΛ, θέλουμε απλά ΕΝΙΣΧΥΣΗ. Σε ΦΟΡ και ΕΞΤΡΕΜ.
ΣΙΓΟΥΡΑ θα βελτιωθεί η φυσική κατάσταση της ομάδας, καθώς και η ομοιογένεια. Τι σημαίνει όμως αυτό; Όταν θα κουράζεται ο Τζάλμα ποιος θα παίζει; Ο super-sub αλλά ρολίστας Μυστακίδης και το αυγό κίντερ ονόματι Ζαιρο.
Αυτό εμένα ΔΕΝ μου δείχνει προσπάθεια ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ της πορείας πρωταθλητισμού.
Προφανέστατα, ΔΕΝ είμαστε μακριά από αυτόν τον στόχο. Αλλά με δυο κλικ, θα είμαστε ΠΟΛΥ κοντύτερα και κυρίως ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ κοντύτερα (με οτι αυτό συνεπάγεται για διαιτησίες, εχθρικές έδρες, κλαδέματα αντιπάλων, δημοσιουπαλληλίκι στα αποδυτήρια που τυρανάει τον ΠΑΟΚ δεκαετίες κ.λπ...)