@pgetsos, @Dimg4 και όσοι άλλοι αναρωτιέστε, θα σας παρακαλούσα να διαβάσετε το post μου σ αυτό το topic, στην σελίδα 301 και κάποια ακόμα στο topic "Lubos Michel", σελίδες 54, 55 και 56 μήπως λυθούν οι απορίες σας!
Αν και με κάνετε ορισμένοι (όχι απαραίτητα οι δύο που απαντώ εδώ) να κολαστώ, θα τολμήσω και θα το πω...
Αρκετοί με κάνετε ώρες ώρες να αισθάνομαι σαν τον Κύριο (ήμαρτον Κύριε, μόλις αμάρτησα), εκεί που μαζευόταν γύρω του τα πλήθη και ενώ εκείνος δίδασκε ήσυχα και ειρηνικά το "αγαπάτε αλλήλους", άρχιζαν από κάτω τις ερωτήσεις "Κύριε γιατί εκείνο? Κύριε γιατί το άλλο, το 'δείξιο' και το 'πείξιο'?", για θέματα στα οποία είχε ήδη αναφερθεί προηγουμένως, αλλά εκείνοι δεν είχαν τυχόν ακούσει ή και δεν είχαν καταλάβει ακριβώς τι εννοούσε...
Όσο για τον Ιβάν, στην σελίδα 238 του παρόντος topic στις 18 Οκτωβρίου 2016, υπάρχει post μου με τις ευχές μου για την ανάληψη των καθηκόντων του σαν Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Κ.!!!! Αν θέλετε του ρίχνετε μια ματιά...
Υ.Γ. Πέτρο, όσο για την παράθεση των παλαιών posts, την έκανα γιατί λίγο πιο πάνω στην ίδια σελίδα υπάρχει ερώτηση του @ksenitemenos4 προς εμένα, "σε ποια γλώσσα είπε ο Ιβάν το δεν ξαναπατάω στην Τούμπα"...
Παλεύω ασταμάτητα. Αντιστέκομαι στην αδικία. Οργανώνομαι συνέχεια. Κατακτώ, μόνο τίμια. = Π.Α.Ο.Κ.
Χρηστάρα, ζεις μέσα στην καρδιά μου, ώσπου να ξανανταμώσουμε, στου Παραδείσου τα τσιμέντα....
Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολλή....