pilotosΜέλος ΔΣ Ρε Ιβάν;;;;;
Πάρτου το γαμημενο το κινητό
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20170109/c8b218be4808304504fe49522466b793.jpg[/img
SM-G935F
Γιώργη και λίγα του είπες του μαλακα
Έπρεπε να του πεις και τα σεξουαλικά γούστα που. Βγάζεις

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 3 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 3 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 3 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.pilotosΜέλος ΔΣ Ρε Ιβάν;;;;;
Πάρτου το γαμημενο το κινητό
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20170109/c8b218be4808304504fe49522466b793.jpg[/img
SM-G935F

pilotosμέλος ΔΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι όχι κυρά σουλα στο φβ

pilotosΔεν ελπίζω... Έχω απογοητευτεί

kataramenos5JohnsimΘέλω να κράξω τον ιβαν
1) γιατι .....
Μετα το ξανασκέφτομαι λιγο πιο λογικα και αναρωτιέμαι
1) εχει δωσει ......
Δεν μπορω να προσδιορίσω πως νιώθω για τον ιβαν , ειναι ανάμεικτα τα συνεσθηματα μου ..
Καλο ειναι να βγει και να κανει μια κουβέντα στο λαο του ΠΑΟΚ
Αυτα κι απο μενα με καποιες διαφορες ,δεν εχει σημασια.Τα χουμε γραψει αρκετες φορες.Θα μεινω στο τελευταιο,
αυτο που θελω.Ομως ζηταω μια κουβεντα απο ψυχης,τιμια καθαρα,παντελονατα.Χωρις φανφαρες ,παραμυθια για τροπαια ,για το ποσο καλος μανατζερ ειναι που βαζει εξυπνες ρητρες και αλλα γραφικα.Κι ακομα κι αν πει εκανα λαθος ,δε μπορω να κανω αυτα που ειπα για χψ λογους(ΕΟ,κρατος κλπ) ,δε βαζω αλλα φραγκα,εγω θα με μαζι του.Να ξερω ομως καθαρα και ξαστερα που ειμαστε , που βαδιζουμε κι οχι σαλια και χαιδεμα στα αυτια.Σ αυτη τη χωρα χορτασαμε απο τετοια και τα σιχαθηκαμε.