Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 2 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 2 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 2 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 2 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 2 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 16 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.OdiΔεν τον μαζεύεις λίγο τον γιο σου ρε συ Ιβάν;Έλεος..

MANIAKOSΜας αρεσει η εικονα γιου δωνη που βγάζει δλδ;
Σαν την κατινα με τον καθένα στο φμπου ;

goran 64kataramenos5JohnsimΘέλω να κράξω τον ιβαν
1) γιατι .....
Μετα το ξανασκέφτομαι λιγο πιο λογικα και αναρωτιέμαι
1) εχει δωσει ......
Δεν μπορω να προσδιορίσω πως νιώθω για τον ιβαν , ειναι ανάμεικτα τα συνεσθηματα μου ..
Καλο ειναι να βγει και να κανει μια κουβέντα στο λαο του ΠΑΟΚ
Αυτα κι απο μενα με καποιες διαφορες ,δεν εχει σημασια.Τα χουμε γραψει αρκετες φορες.Θα μεινω στο τελευταιο,
αυτο που θελω.Ομως ζηταω μια κουβεντα απο ψυχης,τιμια καθαρα,παντελονατα.Χωρις φανφαρες ,παραμυθια για τροπαια ,για το ποσο καλος μανατζερ ειναι που βαζει εξυπνες ρητρες και αλλα γραφικα.Κι ακομα κι αν πει εκανα λαθος ,δε μπορω να κανω αυτα που ειπα για χψ λογους(ΕΟ,κρατος κλπ) ,δε βαζω αλλα φραγκα,εγω θα με μαζι του.Να ξερω ομως καθαρα και ξαστερα που ειμαστε , που βαδιζουμε κι οχι σαλια και χαιδεμα στα αυτια.Σ αυτη τη χωρα χορτασαμε απο τετοια και τα σιχαθηκαμε.
Από λόγια χορτάσαμε ρε παλικάρια...Αληθινά, ψεύτικα, παντελονάτα ή πολιτικάντικα δεν με νοιάζει πλέον...
Μπούχτισα ρε σεις από λόγια, τι δεν καταλαβαίνετε??? Μ Π Ο Υ Χ Τ Ι Σ Α, ΒΑΡΥΣΤΟΜΑΧΙΑΣΑ, ΜΥΑΛΟΠΟΝΕΣΑ!!!!
Π Ρ Α Ξ Ε Ι Σ θέλω πλέον...Μόνο Π Ρ Α Ξ Ε Ι Σ !!!!![]()
Υ.Γ. @Jairo, με τ αυτάκια μου τον άκουσα να το λέει ότι σιχάθηκε!!!! Εσύ λέγε ότι είναι ΑΡΔιές...Ακούστηκες...
psychologosΠΑΜΕ ΓΕΡΑ. ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΆ ΤΩΝ ΣΑΒΒΙΔΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΜΑΣ. ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ.
pilotosΟ πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μάλιστα, σε κάποια στιγμή των επαφών, ανέφερε ότι δεν πρόκειται να βρεθεί σε άλλο αγώνα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αισθανόμενος ντροπή για όσα συμβαίνουν!
Περισσότερα σε λίγο…
Αυτό λες έ;
SM-G935F
K_geoμολις εμαθα οτι βρηκες τον τροπο να ξεκινησουμε ενα αηττητο σερι στην Τουμπα!! αντε και ενα καλο νεο να στανιαρουμε λιγακι ...
K_geoακριβως αυτο πιλοτε
rainmakerΚαλά η μεγαλύτερη τρικυμία είναι στο μυαλό του Ιβάν.
Αναλαμβάνει πρόεδρος τον Οκτώβρη και το Νοέμβρη λέει οτι δεν ξαναπατάει γήπεδο;;;;
Δηλαδή ρε παιδιά εντάξει.
Το ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΜΕ.

goran 64rainmakerΚαλά η μεγαλύτερη τρικυμία είναι στο μυαλό του Ιβάν.
Αναλαμβάνει πρόεδρος τον Οκτώβρη και το Νοέμβρη λέει οτι δεν ξαναπατάει γήπεδο;;;;
Δηλαδή ρε παιδιά εντάξει.
Το ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΜΕ.