) εδώ μέσα πέρυσι το καλοκαίρι κάποιο παιδί είχε πει τα ίδια περίπου για τον Νίνη. Και μάλιστα ΠΟΛΥ νωρίς.

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 1 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 1 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 1 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 1 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 9 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 9 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 9 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 23 ώρ.
) εδώ μέσα πέρυσι το καλοκαίρι κάποιο παιδί είχε πει τα ίδια περίπου για τον Νίνη. Και μάλιστα ΠΟΛΥ νωρίς.ΑποστόληςΑΜάλιστα. Με είπε ο φίλος μου που έχει το γνωστό τον manager του Κυριάκου, ο οποίος είναι ό ίδιος με τον manager του Φορτούνη, ότι ο παικταράς (ο δεύτερος) είναι κλεισμένος, όπως επίσης και ο Μαλεζάς, που δεν ξέρω αν έχει τον ίδιο manager αλλά ο manager των προηγουμένων το γνωρίζει καλά το θέμα, απλά δεν το ανακοινώνουμε τώρα γιατί η Εθνική δίνει ακόμη αγώνες και περιμένουμε το timing για να γίνει η έκρηξη bla bla bla
και η ζωή συνεχίζεται.
Αδελφέ δεν γνωρίζω πραγματικά αν είναι αλήθεια αυτά που λες, αλλά επειδή 5 χρόνια εδώ μέσα έχω ακούσει πολλά, επέτρεψέ μου να κρατάω κλειστή τη στρόφιγγα.

ace79grpaokΔεν θελω να γκρινιαξω αλλά αν δεν το καταλαβατε την αλλη βδομάδα αρχιζςι προετοιμασία και εμείς δεν έχουμε διώξει κανέναν δεν έχουμε πάρει κανέναν εκτός απο μια προφορική συμφωνία ,αλλη μια χαμένη χρονια
παρέα με τον ΓουΧου, τον Σβούρα και το γκαγκατσοπαίδι... ace79grpaokDemirΝα ξέρει κάποιος τον κουτσολιακο εννοώ... Κ να του λέει πληροφορίες.. Εκτός κ αν απο το γραφείο μάνατζερ του υπάρχει κ άλλος... Μακάρι πάντως να κλείσαμε όντως Μαλεζα,φορτουνη...
ο φιλος μου εμενε γερμανια και βοηθησε στο να παει ο κυριακος γερμανια.DEΝ ΠΟΥΛΑΩ ΠΑΠΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΙΠΕ ΣΑΣ ΛΕΩ
desperandoace79grpaokDemirΝα ξέρει κάποιος τον κουτσολιακο εννοώ... Κ να του λέει πληροφορίες.. Εκτός κ αν απο το γραφείο μάνατζερ του υπάρχει κ άλλος... Μακάρι πάντως να κλείσαμε όντως Μαλεζα,φορτουνη...
ο φιλος μου εμενε γερμανια και βοηθησε στο να παει ο κυριακος γερμανια.DEΝ ΠΟΥΛΑΩ ΠΑΠΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΙΠΕ ΣΑΣ ΛΕΩ
φιλε μου να σου δωσω μια φιλικη συμβουλη,υπηρχαν παιδια εδω μεσα που ηταν πολυ αξιολογα αλλα σημερα δεν γραφουν πλεον εδω μεσα γιατι κανανε το λαθος να μοιραζονται διαφορες πληροφοριες που ειχανε οι οποιες αλλοτε εβγαιναν και αλλοτε οχι. δυστυχως καποιοι κακοπροαιρετοι τους εκαναν επιθεση γι αυτα που εγραφαν με αποτελεσμα το φορουμ να χασει καποιες αξιολογες φωνες.
οτι ειναι να γινει θα γινει στο μεταγραφικο μετωπο και δεν θα αλλαξει τιποτα αν μια μεταγραφη την μαθουμε 1-2 μερες νωριτερα.
προς αποφυγη παρεξηγησεως δεν λεω ουτε οτι εισαι παπατζης αλλα ουτε και ψευτης,αλλα επειδη στις μεταγραφες κατι που ισχυει σημερα αυριο μπορει να αλλαξει και επειδη παντα θα βγει καποιος και θα πει την εξυπναδα του,για το δικο σου καλο και για την δικια σου ψυχικη υγεια καλυτερα ειναι να κρατας για σενα αυτα που ξερεις.