ParolosΆσχετο αλλά ο Μαντούρος αν δουλέψει ατομικά αρκετά κανα δίμηνο τουλάχιστον, θα είναι τέλεια λύση για το κέντρο.
Όπως κι επίσης ο υγειής Μάρτενς ο οποίος είναι παιχτάρα.
παρολε και εγω τους πιστευω και τους 2

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 2 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 2 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 2 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 2 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 10 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 10 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 10 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 10 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 10 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08

ParolosΆσχετο αλλά ο Μαντούρος αν δουλέψει ατομικά αρκετά κανα δίμηνο τουλάχιστον, θα είναι τέλεια λύση για το κέντρο.
Όπως κι επίσης ο υγειής Μάρτενς ο οποίος είναι παιχτάρα.
desperandoμιλας για κλικα και βαζεις 5 ελληνικα ονοματα εκ των οποιων τα 3 σιγουρα δεν θα ειναι στην ομαδα την νεα σεζον.
οι μααρτενς και μαντουρο προλαβαννα μπουνε και αυτοι στην κλικα?
και ποιο ειναι το καλυτερο μας χαφ το οποιο ειπαν να το διωξουν γιατι ειναι πολλα τα χαφ?

khaledfreepaokγια τον κατσε το ακουσα στα ραδια οτι ισως φυγει για να χωρεσουν τα π;ραπ;νω συμβολαια

Athensσε μια βδομαδα ξεκιναει η προετοιμασια και μεις ακομη δεν εχουμε κατασταλαξει σε ποιους θα βασιστουμε για την νεα χρονια...
μου αρεσε που εκαναν προγραμματισμο απο τον περασμενο Μαρτιο...
RoMaNAthensσε μια βδομαδα ξεκιναει η προετοιμασια και μεις ακομη δεν εχουμε κατασταλαξει σε ποιους θα βασιστουμε για την νεα χρονια...
μου αρεσε που εκαναν προγραμματισμο απο τον περασμενο Μαρτιο...
Athens, έχεις ξαναγράψει πριν λίγες μέρες πάνω-κάτω τα ίδια πράγματα.
Το ότι δεν τα μαθαίνουμε εμείς από τα ΜΜΕ, δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται κιόλας. Ο Άγγελος είπε ότι δούλευαν πριν καν υπογραφεί το συμβόλαιο. Δηλαδή γιατί η πρώτη μου επιλογή να είναι να μην τον πιστέψω, αυτόν που είναι υπάλληλος της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., αλλά να πιστέψω άλλους, ξένα της ομάδος σώματα;;
Despe και Αποστόλη, με βρίσκετε σύμφωνο σχετικά με τον ace..
Καλοπροαίρετα, εννοείται!