Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 47′
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 1 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 1 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 1 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 8 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 8 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 8 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 8 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 8 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 22 ώρ.

ace79grpaokΕντάξει παιδιά έχω κατα την γγνώμη σας λάθος για το χαμένη χρόνια απλα κοιτάξτε πέρσι που ειχαμε ακριβως το ίδιο τροπάρι στις μεταγραφές πως πήγε η χρόνια
DemirΟ μάνατζερ τους πάντως ειναι ο κουτσολιακος..δυσκολα να εχει σχέση μαζί του ..
abg12d34Armagedonasace79grpaokαλλη μια χαμένη χρονια
έλεος ρε φίλε,ξεπέρασες κι εμένα!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αρμαγεδωνα εισαι.....θεος
DemirΝα ξέρει κάποιος τον κουτσολιακο εννοώ... Κ να του λέει πληροφορίες.. Εκτός κ αν απο το γραφείο μάνατζερ του υπάρχει κ άλλος... Μακάρι πάντως να κλείσαμε όντως Μαλεζα,φορτουνη...
ace79grpaokΝα σας πω και κάτιπου εμαθα απο φιλο μου απο την Κατερίνη που έχει σχέσεις με τον μάνατζερ του Κυριακού Παπαδόπουλου ?ο φορτουνης είναι κλεισμένος έχουν τον ίδιο μανατζερ και επίσης δεν υπάρχει θέμα Κυριακού Παπαδόπουλου όπως και οτι ο Μαλεζάς είμαι κλεισμενος απλα περενουν να κανει ο ΠΑΟΚ ενα μεταγραφικό μπαμ και μετα να τους ανακοινώσει .δεν πουλάω παπα μς ξέρετε τοσα χρόνια εμένα και ρο τι γράφω και αν λέω μαλακιες
angelheartace79grpaokΝα σας πω και κάτιπου εμαθα απο φιλο μου απο την Κατερίνη που έχει σχέσεις με τον μάνατζερ του Κυριακού Παπαδόπουλου ?ο φορτουνης είναι κλεισμένος έχουν τον ίδιο μανατζερ και επίσης δεν υπάρχει θέμα Κυριακού Παπαδόπουλου όπως και οτι ο Μαλεζάς είμαι κλεισμενος απλα περενουν να κανει ο ΠΑΟΚ ενα μεταγραφικό μπαμ και μετα να τους ανακοινώσει .δεν πουλάω παπα μς ξέρετε τοσα χρόνια εμένα και ρο τι γράφω και αν λέω μαλακιες
Πω ρε φίλε, έδωσες τις μισές μεταγραφές μας για την περίοδο. Ετοιμάσου να τα δεις οσονούπω ως
"σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες που έχει η εφημερίδα μας"