Μόλις διαβασα τη συνέντευξη του Ιβιτς.
Πάει και αυτός παιδιά φαγώθηκε. Ανέλαβε ο Γιώργος Σαβββίδης..
Απαράαδεκτα πράγματα συμβαίνουν στην ομάδα.
Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει μεγάλη κλίκα από τους παίκτες του μάνατζερ Κουτσολιάκου και ΑΡΔ. Σήεμρα είδαμε πολλές πάλι απαράδεκτες επιδόσεις από Ελληνες που έπρεπε να αρπάξουν την ευκαιρία από τα μαλιά. Ας βρουν αλλού ομάδα να παίζουν αφού ο ΠΑΟΚ τους αδικεί.
Όσο για τις φάσεις του Τζαβέλλα, δεν ειχα το κουράγιο να τις ξαναδώ και το έκανα πριν λίγο, μιας που κατέβασα τον αγώνα από τόρεντ: Έχει την κύρια ευθύνη και στα 3 πρώτα γκολ που φάγαμε. Τεράστια ευθύνη και μάλιστα καρφώνεται. Δεν είναι φάσεις που λες ε μωρέ μήπως έτσι το είδε. Ξεκάθαρα έκατσε να τα φάει. Αμυντικά προκάλεσε σε πολλές περιπτώσεις και προσπάθησε να εκθέσει και το Βαρελα. Σε μια φάση στο κέντρο θυμάμαι ζητούσε πάσα με πάθος από το Βαρέλα, ενώ η πάσα ήταν μπλοκαρισμένη από το αντίπαλο φορ. Αν την έκανε τελικά την πάσα ο Βαρέλα θα έδινε ασίστ και πάλι θα τον κράζαμε. Ο Βαρέλα έκανε γιόμα τελικά και τον είδα και που λιγάκι εκνευρίστηκε που ο Τζαβέλλας του ζήτησε πάσα. Στα τριγωνάκια ξεμαρκαρίζεσαι, όχι εκθέτεις τον συμπαίκτ σου. Τέσπα, σε σχέση με τα 3 γκολ που φάγαμε αυτό είναι ένας μικρός αστερίσκος. 3 γκολ μαμώ τη τατιάνα μου! Τι να σου σώσει ο προπονητής μετά?
Διαβάζω ότι η Τατιάνα σήμερα μάλλον θα συναντηθεί για ξεκατίνιαστμα με τον κολλητό του στο πλάι του, τον Ίβιτς και τον Ιβάν. Πραγματικά τον λυπάμαι τον Ίβιτς που θα το ζήσει και ΑΥΤΟ. Έχω καταλάβει πολύ καλά τι ατομο είναι ο Τζαβ (Τατιάνα είναι) και πάντα έλεγα να ανοίξει η γη να με καταπιεί όταν είμαι αναγκασμένος να έχω πάρε δώσε με τέτοιους χαρακτήρες. Κρίμα ρε Βλάνταν. Κρίμα και για τον Τούντορ και τον Άγγελο.
Ιβάν επιτέλους εμπιστέψου έναν προπονητή και κάντον το απόλυτο αφεντικό, όπως ο Φέργκινσον στην Μάντσεστερ. Δεν είναι τυχαίες οι επιτυχίες ομάδων με ισχυρούς προπονητές. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Για αυτό πέτυχε στον ΠΑΟΚ ο Μπάγιεβιτς και ο Σάντος. Δεν πιστεύω σε μαγικά ραβδάκια. Αν δεν έχεις συνθήκες δουλειάς δε γίνεται να δουλέψεις, πόσο μάλιστα σε εργασιακό περιβάλλον με την Τατιάνα Στεφανίδου (παίζει τούτη να είναι πιο εύκολη και να την αδικώ).